|
Nu esti logat.
Progesteron si anticonceptionalele yasmin#1 2012-06-25 20:55:08
progesteron si anticonceptionalele yasminBuna ziua o problema am si eu!!!In mai am fost la control ginecologic pentru ca vedeam ca imi intarzie menstruatia doctorita mi-a prescris progiffik asa se spune la progesteron in spania si timp de 4 zile le-am luat pentru ca a 5 zi mi-a venit menstruatia asta insemnand in 2 si chiar din prima zi de menstruatie inceput sa iau anticonceptionalele yasmin iar a doua zi de menstruatie am avut contact sexual neprotejat!!oare am fost protejata pentru ca sunt in data de 25 si in ziua a 3 a de pauza si sanii ma dor si parca venele sunt mai proeminente...Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat!!!la doctor am programare doar in 15 august mai repede nu ma pot duce!!! Offline #2 2012-06-26 10:07:25
Re: progesteron si anticonceptionalele yasminsi care e intrebarea ? Offline #3 2012-06-26 11:51:08
Re: progesteron si anticonceptionalele yasminDaca a afectat ceva ca am luat progesteron si dupaia am inceput sa iau anticonceptionale?oare am fost protejata sau nu? Offline #4 2012-06-26 12:14:41
Re: progesteron si anticonceptionalele yasminai fost protejata, zic eu Offline #5 2012-06-27 01:13:40
Re: progesteron si anticonceptionalele yasminSe pare ca azi mi-a venit menstruatia!!!multumesc pentru raspuns! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|