|
Nu esti logat.
Help plsss#1 2012-06-27 19:12:06
help plsssUfff nici nu stiu cum sa incep in primul rand sper sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca nu m-am mai confruntat cu o asemenea situatie.,iau Yaz de un an de zile fara pauza le-am luat normal la aceeasi ora ,insa luna asta mai exact sambata cand trebuia sa imi vina menstra am luat niste augmentin si algocalmin pt dureri de masele si nu mi-a mai venit nici in ziua de azi,stau si ma intreb de ce nu mi-a venit mi se pare ca totusi imi intarzie mult ,pastilele le-am luat la aceeasi ora prietenul meu nu a ejaculat in mine,si mi-am facut si un test de sarcina si a iesit negativ,insa tot nu mi-a venit mentionez ca acum iau in continuare yaz de luni am inceput un nou blister,sa fie vb de vreo problema hormonala sau de la antibiotic ??sunt foarte speriata ma poate ajuta cineva cu un sfat ,sa fac un alt test de sarcina?hmmm mi-a zis cinevva ca provoaca dereglari hormonale oare o fi adevarat trebuie sa le schimb>>?? Ultima oara a fost editat de flo_25 (2012-06-27 19:14:17) Offline #2 2012-06-27 19:14:27
Re: help plssstu incepe o folie noua si daca se repeta si lunile viitoare abia atunci ar trebui sa vorbesti cu un medic de planning daca e cazul sa le schimbi Offline #3 2012-06-27 19:37:06
Re: help plsssDa nu stiu ce sa zic ideea este ca deja am inceput alta folie dar acum nu m-ai inteleg cand trebuie sa imi vina pana acum nu mi s-a mai intamplat ,sa fie oare de la antibiotic ca l-am luat in aceeasi zi cand trebuia sa imi vina menstra sau vreo problema hormonala pana acum mi-a venit normal in aceeasi zi ,trebuie sa le schimb am inteles ca nu sunt potrivite pt organism.sa fac un test de sarcina dar cand si in plus de asta saptamana asta fiind prima saptamana sa ma protejez suplimentar?chiar nu stiu ce sa fac...ma dor si ovarele cred ca am si racit... Offline #4 2012-06-27 22:00:14
Re: help plssspe prospectul de la anticonceptionalele mele scrie ca daca sangerarea nu apare in cele 7 zile de pauza sa nu se inceapa o noua folie si sa mergi la medic. Dar eu iau logest. daca zici ca le ai luat corect, etc, insarcinata nu esti, dar o dereglare ceva e la mijloc daca nu a aparut sangerarea in cele 7 zile de pauza. zic totusi sa vorbesti cu un medic. Offline #5 2012-06-27 22:16:45
Re: help plsssmersi frumos ideea este ca la mine pastilele de pauza le am la sfarsitul lunii pana atunci ce sa fac in afara de testul de sarcina?? Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-28 00:06:43
Re: help plsssmergi totusi la medic mai curand. nu astepta pana la sfarsitul foliei, pt ca tie deja nu ti-a aparut sangerarea in cele 7 zile de pauza si tu ai inceput alta folie. nu stiu, eu una n-as astepta sa vad daca nici la sfarsitul acestei folii nu apare sangerarea. plus ca mi e greu sa cred ca algocalminul ala luat si cu antibioticul sa fii avut vreo legatura. mie nu mi s a intamplat niciodata...si ma gandesc ca poate e altceva. ceva sigur e daca nu a aparut sangerarea atunci. Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-06-28 00:07:33) Offline #7 2012-06-28 17:12:46
Re: help plsssmultumesc frumos ,doctoressa stiti cumva despre ce este vb??va rog frumos doamna doctor puteti sa imi da-ti si mie un raspuns.plllllllllsssss Offline #8 2012-06-28 18:31:25
Re: help plsssMai,eu cand am fost la ginecolog ultima data era acolo o fata care o pauza ii venea si una nu..ciudat nu?Insa lua niste pastile pentru acnee si alea au dereglat-o total si de asta. Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-06-28 20:44:01
Re: help plsssIdeea este ca nu mi s-a mai intamplat pana acum iti dai seama iau de un an de zile insa exact in noaptea cand trebuia sa imi vina am luat 2 pastile de augmentin si 3 algocalmin ,dar am baut si niste ceai laxativ sa fi interactionat cu pastilele am baut cateva zile,da cred ca pana la urma fac un test de sarcina si analiza la sange aveam nevoie de doamna doctor cred ca dansa este ce-a mai in masura sa imi explice daca a mai intalnit asemenea caz,cred totusi ca am exagerat am luat foarte multe pastile in decursul a 20 min. Ultima oara a fost editat de flo_25 (2012-06-28 20:45:45) Offline #10 2012-06-28 20:52:21
Re: help plssseu am inteles de la bun inceput ca tu ai luat augumentinul in timp ce luai pastilele placebo,nu stiu daca gresesc.Daca e asa cum am inteles eu nu are cum sa interactioneze cu ele... Two souls don't find each other by simple accident Offline #11 2012-06-28 21:16:27
Re: help plsssmultumesc pentru raspunsuri o sa imi fac un test de sarcina ,momentan e singura solutie ,apoi ma duc la control. Offline #12 2012-06-29 01:09:28
Re: help plssssi da ai exagerat. si cu cele 3 algocalmin si cu cele 2 auugumentin. un algocalmin isi face efectul in 15 minute... Offline #13 2012-06-29 17:00:58
Re: help plssssi nu vad de ce ai lua doar 2 pastile de augmentin, antibioticele nu sunt ca analgeziele, e nevoie de minim 5 zile de tratament ca sa-ti faca efectul, daca le iei mai putin iti faci mai mult rau, bacteriile vor capata rezistenta la ele si atunci cand chiar vei avea nevoie nu isi vor face efectul Offline #14 2012-06-30 15:20:38
Re: help plsssMultumesc foarte mult ma durea foarte rau o masea si nu stiam ce sa fac pt ca era sambata si nu aveam la cine sa apelez stiu ca am exagerat ca le-am luat in decurs de 20 min si cred ca mi-am dereglat organismul oricum sunt speriata pt ca de obicei menstra imi venea regulat si anticonceptionalele yaz mi-am mers ,le-am luat la aceeasi ora nu am uitat nici una si prietenul meu nu a ejaculat in mine deloc de aceea mi-e greu sa cred ca sunt insarcinata dar mi-e frica,o sa vad am luat un test de sarcina sa il fac ,am inteles ca dimineata este cel mai indicat de facut.va multumesc inca o data pentru raspunsuri. Offline #15 2012-07-01 09:46:46
Re: help plsssmi-am facut in dimineata asta pe la 9 :30 un test de sarcina si mi-a iesit negativ ,iar in urma cu 2 saptamani la fel am mai facut unul si tot negativ a iesit ,sa fie vreo problema hormonala???maine ma duc sa fac si analiza la sange sa vad ce iese si apoi sa ma duc la un control sau sa astept pana termin folia cu pastile sa vad daca imi vine menstra?? Offline #16 2012-07-01 14:11:45
Re: help plssseu as zice sa astepti pauza urmatoare Offline #17 2012-07-02 02:18:19
Re: help plsssE prea mare perioada pana atunci,sunt 15 zile aproximativ, am stat si m-am gandit mai bine si as vrea sa fac ceva dar nu stiu ce pentru ca sunt derutata care este diferenta intre un consult si un control am vazut ca au preturi diferite ,ma gandeam sa fac o ecografie transvaginala sa vad despre ce este vb ,sau un control ?care ar fi mai indicat ecografia nu??oricum sunt cam stresata de chestia asta pt ca sincer nu stiu ce se intampla/??multumesc pentru raspuns. Ultima oara a fost editat de flo_25 (2012-07-02 02:18:50) Offline #18 2012-07-02 02:22:42
Re: help plsssconsultatia e verbala, controlul este partea fizica. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|