Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 77-40
- Madlena06
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 77
Fetele am terminat cu prajitura, care sincer nu cred ca mi-a reusit inca nu am curaj sa o testez, desi sta in frigider de ceva timp. Am si mancat de cina. Am ras la bancuri si i le-am citit sotului super tari unele, cea cu guma de mestecat si cu nota la logica supeerrr Maine nu voi putea sa intru, decat pe seara, caci plec cu sotul la Rimini, ne intoarcem tot maine seara. Miha o sa vad testul tau maine seara, sa nu-l scoti, sa-l lasi acolo dupa ce-l postezi
Am citit de diferentele facute intre frati, surori. Va pot spune ca eu mai am un frate mai mic cu 4 ani, dar parintii nostrii nu au facut niciodata diferente intre noi, plus ca ne-au educat sa impartim totul egal, frateste. Cand primeam o ciocolata, un dulce, ceva, asteptam sa fim impreuna apoi mancam pe din doua. Ca sa vedeti cati ani a tinut treaba asta : eram la liceu si fratele meu un generala, daca primea un dulce ma astepta sa vin acasa sambata sa imi dea jumatatea mea sunt momente de nedescris. Suntem uniti si acum, desi eu locuiesc in Italia si el in Germania. Dar ne uneste acea dragoste frateasca insuflata de parinti. La noi nu au fost fraze de genul : el este mai mic... nuu... sunteti frati si trebuie sa va intelegeti. Daca mergeam undeva il luam de mana si il duceam cu mine, cand eram mitittei, eram tare simpatici. Si nu ne-am parat la parinti, eram mereu complici, mama ne batea sa zicem cine a facut boacana si nu ziceam, luam bataie amandoi ne acopeream... ce vremuri... si ce dor imi e de el... abia astept sa ne vedem peste o luna. Vine in tara in functie de cum merg eu, ca sa ne intalnim Scuzeeee... v-am scris un roman....
Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama
- tya
- Hero member
- Inregistrat: 2011-09-04
Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469
- cristina28
- Hero member
- Inregistrat: 2012-04-13
Noapte bunna si wk placut , am editat ce am scris
“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”
- matreoska
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2012-03-20
vad ca va distrati pe aici eu in seara asta am fost asteptata de sot cu o melodie care am auzit-o pentru prima data ghita munteanu-ma asteapta puiul meu acasa mi-a placut ce sa zic................. am si eu un frate de la care tare am mai primit bataia cind eram mica ca doar boacane faceam si i-am zis atunci lasa ca o sa ai copii tai sa vezi ce le fac eu atunci si a venit si aceste vremuri acuma nici prin cap nu imi trece sa le fac ceva cind ma vad imi si sar la gat,ii ador
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
noapte bună fetele ce ați plecat la nani
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- matreoska
- Full member
Bine fetele cochetele o seara frumoasa celor care mai stati spor la treaba celor care se pregatesc de licente disertatii examene sau alte minunatii si ne auzim maine.Somnic pufos...........
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Multumesc fetelor!
Eu am revenit acasa, urmeaza o noapte de lucru pt licenta! cat entuziasm
- Madlena06
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-13
Noapte buna fetelor !!!! Ne auzim maine seara... sting eu lumina???? ar fi pt prima data
Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama
- elena.plahatca
- Addicted member
Madlena, nu pot desena pe intuneric, sa stii
Somn usor!
Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-06-29 23:30:06)
- Lothraine
- Insomniac member
matreoska, o seară plăcută
Elena, spor la lucru
Madi, mă lași pe-ntuneric?
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
să vină testele pozitive!
azi v-am recuperat
Hellstorm a scris:Almi, vreau și eu o zi de tolănit a lene.
hellu de m?ine ?ncepe chinul pentru mine de dimi la plajă dar merg că-mi place după ce mă dezmeticesc din somn și merg și pentru aerosoli
mayya sper că ai lămurit treburile cu cei de la noul loc de muncă
time ce pozuță frumu ai la avatar tu ești?
cris aștept povestea sper ca acum să vă recuperez mereu, oric?t aș avea de citit - LE: ?ți mulțumesc din suflet pentru poveste.. o să fac un bookmark la mesajul tău să-l am mereu ?n pc și-l voi pune și ?ntr-un fișier word/txt mi-ai dat niște speranțe de nici nu-ți poți imagina.. o să ?ncep și eu să mai caut informații și o să iau o decizie.. nu vreau să mă grăbesc, vreau să iau totul ?ncetișor dar sigur.. nu cred că aș mai suporta un eșec.. - eu probabil voi primi AC chiar dacă am mutații pentru că am ciclurile lungi.. cu toate că aș putea să le mențin regulate cu duphaston.. iar legat de monitorizare, cu siguranță dacă aș răm?ne, aș merge tot acolo la monitorizare, chiar săptăm?nal aș fi dispusă să merg și să fac naveta Constanța-București, inclusiv aș naște acolo... - rugăciunea asta voi ?ncerca s-o citesc mereu.. o voi pune pe telefon și o voi citi p?nă o voi ?nvăța.. știu cum e să te ?ndoiești de existența Lui Dumnezeu, să simți furie și deznădejde.. să te simți neputincioasă și să ajungi la concluzia că dacă nu acum, odată și odată trebuie să te obișnuiești cu ideea că ții umbră păm?ntului degeaba, că nu ești ?n stare de nimic ca femeie dacă nu poți aduce pe lume un copil măcar, că aerul care-l respiri ?l respiri degeaba și lista ar putea să continue.. oric?t de tare am ?ncercat să mă țin după IA, c?nd mi-au venit ur?ții și am conștientizat eu că ?ntr-adevăr IA nu a avut succes am căzut ?ntr-o depresie instalată ?n subconștient probabil, care ușor ușor a ?nceput să se transpună ?n conștient și să iasă la iveală și să ?șiu pună amprenta asupra mea ?n mod vizibil, evident: mi-am schimbat comportamentul, starea mea de spirit era una low rău de tot, cu cei din jurul meu m-am schimbat mult.. p?nă c?nd o colegă (șefa mea directă) mi-a spus că nu mai sunt cea pe care o cunoscuse c?nd m-am angajat că m-am schimbat etc.. am răbufnit și m-am exteriorizat printr-un pl?ns din ăla cu bocete, pl?ns ?n hohote, pl?ns și r?s ?n același timp, stări total opuse care se ?ciocneau? ?n mine și mă făceau să ?scot? ce-i mai rău prin pl?ns.. consider că mi-am revenit și mă simt pregătită să o iau de la capăt
soniuc nu-ți spusesem seara că vine C din cauză că eram zombie - Halkidiki apă turqoise vacanțăăă - eu cred că Doamne Doamne vede relația ta cu sora ta și probabil vă va da c?te un bebe (cel puțin) fiecăreia dintre voi ?n același timp
lavy sunt multe fete pe aici cu uter retrovers.. printre care și eu
detzy bine ai venit! să treci repede la burtici
raveca
elena ?ncetează cu postările astea cum că ai fi ?o negravidă infertilă? și că ?nici măcar nu ovulezi?.. pe ciclurile trecute ai ovulat, inclusiv pe cel din 2 mai.. ai dreptul la un ciclu anovulator pe an.. eu ce să mai zic de ciclurile mele de 80 de zile? nici nu te pup că m-ai supărat
guralivelor! ați vorbit ieri de m-ați zăpăcit.. mă opresc cu cititul și recuperez m?ine ce azi tastat azi că nici azi nu v-au stat degețelele soniuc eu am ajuns la stadiul ?n care g?ndesc așa: ?sunt probleme..? așa și? TREBUIE să le depășesc, totul va fi bine și ?mi voi ține ?n brațe COPIII mai devreme sau mai t?rziu pentru că Dumnezeu mă va ajuta cu siguranță.. m-a lăsat să trăiesc cu un scop, iar acela cu siguranță se numește oricum altfel dec?t SUFERINȚĂ.? nu știu cum am ajuns la stadiul ăsta dar ?ți spun sincer că de c?nd cu cartea aia de care ți-am povestit m-am schimbat și eu și lucrurile care se petrec ?n jurul meu se ?nt?mplă așa cum vreau eu să se ?nt?mple (am luat salariul ?ntreg, știi tu de ce zic asta; starea mea de spirit și nodurile din capul pieptului și starea de sufocare au dispărut, iar mintea mea s-a limpezit).. o fi sau nu o fi efectele psihicului după ce am ?nceput să aplic ce scrie la carte nu știu, cert e că totul devine tot mai deschis la culoare
merg la năniță și recuperez m?ine ... după ce vin de la plajă somn ușor și pup pe toată lumea
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-06-30 00:11:54)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Lothraine
- Insomniac member
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
- elena.plahatca
- Addicted member
Multumesc Hell
Almi, eram demoralizata rau cand am scris acele lucruri negative...a, si ciclul trecut nu sunt sigura ca am ovulat, s-ar putea sa fi crescut temperatura de la duphaston... Despre ce carte vorbesti? Tu ai cicluri asa lungi ca ai SOMP, dar la mine nu s-a gasit o explicatie, si nici nu prea cred ca va fi anovulator, am mai avut cicluri de 50 de zile si tot am ovulat tarziu.. Dar acu cine stie cum o fi
Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-06-30 01:38:05)
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- matreoska
- Full member
Buna dimineata fetele! La multi ani pentru gargarita sa ai sanatate,iubire si mult noroc . Restul vine de la sine. Dati-mi si mie o ideie ce sa pregatesc pentru diseara cind vine sotul acasa?
- daenarys
- Vizitator
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Dae mie un an mi se pare enorm acum. Desi stiu ca va dura poate mai mult. Dar sunt atat de frustrata din cauza asta...In fine, o sa treaca toate. Multumesc de incurajari
Garga la multi ani!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|