|
Nu esti logat.
Viata de cuplu - probleme si rezolvari-3#39 2012-06-30 16:30:04
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariExact be_happy, ar trebui decat sa platim intretinerea si lumina. Si nu vrea ptr ca e Rahova. Eu am spus ca e stupid motivul. Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #40 2012-06-30 16:36:15
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarilore, pleaca tu cu iannis in apartamentul mamei tale No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #41 2012-06-30 17:37:59
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarilore ce povestesti tu acolo.... uite asa i-as face soacra-tii si apoi sotului... "O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.” Offline #42 2012-06-30 18:20:31
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarisweety i-am spus si eu de faza ca dupa ce ca stam o sapt cu ei, macar in wee sa profitam si stam singuri si mi-a spus ca el vrea sa respire aer curat macar 2 zile pe saptamana. Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-06-30 18:26:03) Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #43 2012-06-30 18:44:29
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariLore, sotul meu abia asteapta week-endul sa stea mai mult cu mine. Cum sa plece la tara cu parintii ????? Cum spune Sweety, pe mine nu m-ar mai gasi acasa. Iar tu cu un copil de un anisor sa stai sa gatesti pt toti?????? Din contra, ar trebui sa nu faci altceva. Nu stiu cum poti sa faci atatea lucruri in casa. Adica tu gatesti pt ei si ea a indraznit sa iti vorbeasca urat, cred ca as fi plesnit-o eu de nu se vedea. Am stat si eu 6 ani cu socrii dar nu indraznea sa faca ce spui tu, din contra gatea ea. De un an stam singuri, e mult mai bine, incomparabil. Iar mi se pare ciudat ca tu ai avea posibilitatea sa stati singuri si el nu vrea. Pai refuza cam multe sotul tau, oare o fi uitat ca e insurat? Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012 Offline Publicitateloading...
#44 2012-06-30 19:04:59
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarisoACRA ta si-a luat sluga? Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #45 2012-06-30 19:14:59
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarimiriko m-ai facut sa rad Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #46 2012-06-30 19:53:03
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariLore, sincer imi pare tare rau de tine. Offline #47 2012-06-30 20:51:47
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariNoi nu constientizam de multe ori,ca viata nu e asa lunga, trece repede timpul si ne trezim ca a acceptat si am rabdat dar pentru ce de multe ori?..si de ce sa ne irosim pentru unul si altul, in cazul tau, mai grav , propiul sot care ar trebui sa fie altfel, aoleu ce i as face , cu mine nu i ar merge, te inteleg ca speri sa fie bine sa se rezolve, si pentru ca e tatal copilului tau si sotul tau, insa nu trebuie sa te desparti de el , doar trebuie adus la realitate, vorba Laurei, a uitat cred ca e insurat. Si daca nu iei masuri , nu cred ca o sa fie mai bine. si mai ales daca a ajuns si la violenta, nu numai verbala. e foarte grav daca a ajuns sa faca asta. "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #48 2012-06-30 21:24:26
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarifete, Lore nu a zis ca s-a ajuns la violenta, doar ca sunt si lucruri pe care nu le spune. daca s-ar fi ajuns, si la o palma din clipa aceea nu m-ar mai fi vazut nici pe mine nici pe copil si nu sunt doar vorbe. prima palma e mai grea, si pt tine si pt el, apoi vin de la sine Viata mea, desprinsa din povesti Offline #49 2012-06-30 22:15:33
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariLore, eu as fi plecat in apartamentul mamei de cand mi-ar fi zis ea ca e gol, daca domnul sot ar fi dorit sa mi se alature, ar fi stiut unde ma gaseste... Offline #50 2012-06-30 23:10:51
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariDeno ma sacrific doar ca sa ne fie si noua bine intr-un final, sa fim si noi cum sunt si alte cupluri care se inteleg din priviri, cearta nu e in viata lor ca sa nu vb de alte lucruri, eu inca visez la asta. Imi spuneam ieri, cand ne certam ca imi pare rau de clipa in care l-am cunoscut si ca nu ne-am despartit la primul semn ca nu ma mai respecta, asta pana sa vina iannis. Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-06-30 23:11:49) Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #51 2012-06-30 23:31:21
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariofff, lore, eu is casatorita de 1 an si suntem impreuna de 7, ne mai ciondanim si noi ca nah, asta e, dar nu ne culcam niciodata suparati unul pe celalalt. si am stat si la socri vreo 6 luni, era foarte bine ca ne ajutau, dar parca, cand ne-am mutat singuri si simplul fapt ca ma duceam la baie si nu trebuia sa inchid usa dupa mine, sau ca umblam in chiloti prin casa m-a relaxat foarte tare. Offline #52 2012-06-30 23:33:16
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarilore toate ne-am dat cu parerea si am pus acelasi lucru: asa cum e,nu merita. Nici eu nu mi-as vedea viata fara sotul meu,dar decat sa respire aerul curat din fusta ma-sii in fiece weekend in timp ce eu ma spetesc sa ii spal si sa le fac curat...mai bine lipsa. Eu nu inteleg de ce nu-si ia copilul cuel si cum mama ma-sii soacra-ta nu e innebunita dupa iannis? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #53 2012-06-30 23:37:47
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarismartuc, soacra-mea niciodata nu a iesit cu iannis afara, si o poti intreba si pe pucca ptr ca vb cu ea zilnic la tel cu orele....si nici socra-miu, de fapt mint a iesit o sg data cand am fost noi plecati la o nunta. Ea nu il ia sa se joace cu el, decat daca se duce iannis la ea, ei in afara de tricicleta nu i0au cump abs nimic. Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-06-30 23:39:30) Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #54 2012-06-30 23:37:50
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvariasa e, nici eu nu m-as vedea singura, il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, dar daca ar pleca si m-ar lasa in casa tot singura as fi, asa ca i-as da si hainutele ca sa respir si eu aer curat, ca is pline dulapurile. Offline #55 2012-06-30 23:52:06
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvaripacat lore Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #56 2012-06-30 23:56:53
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarilore, si daca ianis isi vede parintii ca nu se inteleg cum o sa se simta. Offline #57 2012-06-30 23:59:48
Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvarismartuc daca ai sti tu cat am plans eu ca sa il am pe iannis, sa accepte si el...offf doamne! Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|