homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata de cuplu - probleme si rezolvari-7

#115 2012-07-15 12:59:11

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Viata de cuplu - probleme si rezolvari

cmin lol ai dreptate in ce spui, dar ma gandesc ca (asa cum zice si Adina) sexul ar putea face parte din strategia de a-ti convinge sotul ca daca revi la cum ai fost primesti niste chestii in pat. Suna a dresaj de caine lol (urat de altfel) ,dar cel putin am observat ca la noi merge. Spunea cineva aici ca barbatii sunt precum copii,trebe laudati mereu smile .
Acum e nasol sa n-ai unde si cum,nu m-am gandit la asta,dar poate ca merita si o incercare,chiar si pe muteste big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#116 2012-07-15 15:29:36

smart lady
Addicted member

swetty mare dreptate ai de menajarea barbatilor. Nici eu nu-l vad pe-al meu stand acasa sa faca ce fac eu in veci. Si mai cred ca sigur al meu e mai dezordonat decat al tau lol

On topic, eu nu ma refeream la sex de impacare,ci la unul de santaj sa zic asa,ceva gen daca faci ca mine,uite ce primesti .

#117 2012-07-15 15:50:21

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Sweety,de sunat stiu ca l-a sunat colegul lui pt ca mi-a spus si prietenul cumnatei ca el a fost..dar nu mi-a placut ca m-a mintit..din cauza mea a zis ,pt ca in ultimul timp vorbeste numai despre munca si ma enervez,asa a zis ca nu-mi mai spune nimic....
Eu nici nu stiu ce as face daca as fi inselata,cred ca m-as inchide in mine,as fi disperata dar nu cred ca m-as desparti..acum depinde si de el..sunt mai multe.

Adina,ai fost tare si tu lol

Aseara nu am putut sa adorm pana nu am lamurit treburile..ma tineam dupa el si nu aveam curaj sa-l intreb,tot imi faceam ganduri negre ,oare s-a dus azi pe acolo,oare o  are si pe fb? numai tampenii..
dupa ce a adormit Fabian l-am pus in patut,el se gandea ca vreau ceva..a inceput sa se dea la mine si am prins momentul,i-am zis ca vreau sa vb..
Cand a auzit ce i-am zis m-a facut nebuna,s-a ridicat din pat si a jurat cu mana pe inima (fara sa-i zic eu jura-mi sau mai stiu eu ce alte chestii,nu sunt de acord cu juratul ) ca nu s-a uitat la ea si ca nu m-a inselat pana acum ,ca nici nu o cunoaste..si ca in ultimul timp am innebunit de tot neutral Se uita la sef ca si el era acolo (si ma gandeam ca o fi pe invers acum lol ) ..apoi s-a suparat...
ne-am intors cu spatele amandoi si am inceput sa plang..nu stiam daca sa il cred sau nu.. apoi ne-am luat in brate si ne-am iubit rau de tot patfierbinte
dupa am vorbit mult mai  calmi..

Smart,se mai uita si el cand vede cate una ,ba chiar si-a luat o palma in gluma dar acum nu stiu ce mi s-a parut..sper totusi sa ma fi inselat eu..
Nu mai avem  timp de noi,se simte ca nu mai vorbim atat..poate si de aici atatea certuri..

Cmin,ai dreptate la faza cu desfasurarea..mereu e cineva acasa,acum suntem singuri o sapt,doua chiar..toti sunt plecati in concedii dar in rest se tot plimba cineva prin casa..fabian cu noi in pat,uneori il mai pun in patut dar nu mai e ca inainte sa putem pleca cu masina cand avem chef lol nu pot sa-i zic soacra-mii stai cu el ca noi mergem sa sexinpat lol

Sweety, in timpul saptamanii e prea obosit,duminica se odihneste ca nu are cand si tot asa..Fabian a inceput sa il indrageasca,plange dupa el cand pleaca,vrea sa-l ia cu masina,sau in garaj dar nu prea ii convine ca-i face dezordine pe acolo...asta e...

Al meu e dezordonat numai in casa dar in masina e luna,o curata cu orele..

aaa,imediat sare daca ii zic ca primeste ceva bun.. ca catelul la os rotfl

Ultima oara a fost editat de mylacik (2012-07-15 15:53:52)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#118 2012-07-15 15:58:32

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

myla e bine ca ati vb...si ca ati lamurit treburile,poate a fost doar in capul tau si din cauza ca nu mai comunicati atat...na..bine ca ati rezolvat

myla e bine ca face in masina...al meu nici in masian nu face...ma rog de el s-o duca la spalatorie...i-am zis si eu asta,ca sunt barbati care nu fac curat acasa,dar macar masinile le tin curate...el nici atat...n-am vazut asa ceva...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#119 2012-07-15 16:07:20

mylacik
Hero member

am sa incerc sa ma mai abtin cu nervii,de cand am nascut ma enervez foarte repede,tip..
a,mi-a spus ca nu-i place ca tip la Fabian si ca eu il indepartez de mine asa.. m-am simtit vinovata neutral

Si acum tot la masina e,vrea sa schimbe uleiul,a vrut sa o spele dar ploua afara..Nu o ducem la spalatorie,mai bine o spalam noi acasa  (il mai ajut cand am timp) o da cu ceara,o lustruie ,ehee.. lol

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

Publicitate

loading...

#120 2012-07-16 00:15:16

smart lady
Addicted member

Myla ma bucur ca ati putut discuta . Sper sa fie bine kram

Swetty si eu ii zic " nu-ti convine, divorteaza" , desi de fiecare data imi pare rau, pentru ca daca mi-ar zice mie asa as innebuni sad

Myla rotfl tare aia cu catelul, cred ca asa e si al meu

#121 2012-07-17 23:03:21

mylacik
Hero member

Smart,asa ii zic si  eu ca divortez si mereu imi spune ca copilul ramane la el. si asa imi inchide gura.. oricum stie ca singur nu face fata fara mine si invers ,sau poate eu as face fata ca sunt femeie lol

Cred ca toti barbatii sunt asa cand vine vorba de sex lol

#122 2012-07-18 09:26:07

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Ma bucur ca la voi functioneaza treaba cu sexul... la noi nu e asa... sau poate al meu iubit e exceptia aia care confirma regula... forgetit

#123 2012-07-18 10:35:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

lore ce rau imi pare de casnicia ta, ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui... si ti-am scris tie pt ca tu ai deschis topicul, dar am vazut ca multe fete dragi mie trec prin situatii asemanatoare

e adevarat ca un bebe ar trebui sa intareasca o casnicie, mai ales cand a fost un bebe dorit. la mine din fericire asa a fost, relkatia cu sotul a devenit mult mai frumoasa, chiar daca uneori timp pt noi nu e, chiar daca nu mai putem sta singuri seara de seara sa ne tinem in brate. la noi functioneaza foarte bine comunicarea si asta am inteles-o inca de pe vremea cand eram doar iubiti, pt ca nu stiam cum sa comunicam si mai mereu eram certati. odata invatata lectia, lucrurile s-au schimbat f mult. e adevarat ca si al meu e un alintat si sincer va spun ca eu l-am invatat asa. isi strange hainele, dar mie nu-mi place ca nu sunt aliniate perfect, la dunga, asa ca ii fac eu. si el nu le mai strange apoi o vreme. si la mine e dezordine de multe ori, dar nu zice nimic. face cand poate, il mai bat eu la cap si strange si el. intotdeauna sta cu copilul cand am eu treaba, asta ma bucura cel mai mult. eu daca are cine sa stea cu Anto nu am nici un fel de problema, strang prin casa, spal, calc, fac mancare. oricum imi place si ma mai detensioneaza. nu cred ca exista barbat erfect, dar cred ca il putem face sa se apropie de ceea ce vrem noi sa fie, atata timp cat reusim sa comunicam si sa ne spunem offurile

la voi partea proasta e ca stati cu soacra. si cum relatia ta cu ea nu e stralucita iar ea e o persoana cum nu prea trebuie, inteleg de ce e si sotulk asa. cine stie ce-o fi vazut in casnicia parintilor (desi nu e obligatoriu sa inveti ceva din ceea ce vezi, atata timp cat nu ti se pare normal. parintii mei au 28 ani de casnicie si sincer va spun ca e mult mai frumoasa casnicia mea de numai 2 ani). o discutie singuri, si sincera mai ales cred ca ar prinde bine. atata timp cat el e dispus sa o accepte, ca sunt si mandri care nu au ce discuta ca nu au probleme. ar fi pacat sa ajungi la divort, tu il iubesti si Iannis are nevoiie de un tata langa el. dar care sa fie langa el si la propriu, si la figurat. pacat ca nu vrea sa stea cu copilul lui, anii astia trec atat de repede, nici o clipa nu seamana cu urmatoarea si mi se pare o incantare sa profiti la maxim de timpul petrecut cu bebele tau. mi-as dori sa inteleaga si sotul tau multe lucruri, sa inteleaga ca esti femeie, mama si sotie in acelasi timp, ca ai nevoie de ajutor, de apreciere, de dragoste.

nu stiu sa dau sfaturi in asemenea situatie pt ca nu am trecut prin asemenea probleme, dar iti doresc din suflet sa gasesti solutia si sa se rezolve totul asa cum iti doresti tu. stiu ca esti puternica, ca te vei descurca in orice situatie si ca vei face ceea ce e bine. ulciorul nu merge de multe ori la apa si sotul tau ar trebui sa stie deja asta. mult succes! kram

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#124 2012-07-18 13:41:49

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Myla puss stiam eu ca esti fata desteapta. big_smile
Sfatul meu e sa nu copiezi comportamentul gandacei (spuneai ca vorbeste urat despre fiul ei) si sa ai mai multa incredere in tine si-n calitatile tale. Esti foarte frumoasa si tanara...si mama copilului lui. wink
Si inca un mare mare avantaj. Sotul tau nu e lipit de fusta mamei.

Papu, indoi-m-as! big_smile Ca sa zic asa... rotfl Vezi si tu pe unde i-o fi coarda aia sensibila. wink

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#125 2012-07-18 14:25:08

Papucica
Insomniac member

Lucky, el a avut destule femei, si-a trait viata, petreceri, plimbari, etc... Are 40 de ani acusica, poate daca era macar pe la 30, mai aproape de varsta mea, poate aveam cu ce sa il ademenesc... Nu prea mai are el corzi sensibile prin pantaloni...  forgetit
Uneori parca doar isi face datoria, eu asa simt, el zice ca nu e asa, faptele lui zic altceva...
Cateodata ma gandesc ca poate cand voi incepe munca, ori o sa fiu prea obosita sa ma mai gandesc la treaba asta, ori poate va fi el mai doritor vazand ca nu mai stau atata dupa el, etc... Acum stau acasa, sunt odihnita, Iulia e cuminte, imi mai arde de una alta, ma gaseste zambind, el vine obosit, nemancat, transpirat, nu ii mai arde ...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-07-18 14:48:36)

#126 2012-07-18 14:46:45

lucky777
Insomniac member

Papu puss rotfl

Oare de ce eu la...aprope 40 vad lucrurile altfel? big_smile

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-07-18 14:49:31)

#127 2012-07-18 14:52:16

Papucica
Insomniac member

Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand voi ajunge la aproape 40, el va avea peste 50... rotfl

#128 2012-07-18 16:43:23

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

lucky777 a scris:

Eph, lucrurile in realitate nu stau chiar asa cum crezi tu. Viata reala nu e roz deloc, din pacate. De aceea trebuie sa vedem cum rezolvam cazuri concrete, situatii reale, atunci cand ne confruntam cu ele, atunci cand apar.
Daca am avea puterea sa anticipam... Stii cum se spune: "de-ar sti omu'ce-ar pati, dinainte s-ar feri".

Flower, ma bucur ca ai editat postul anterior. Apucasem sa-l citesc, ma gandeam chiar sa raspund, dar...uite ca ai facut-o tu. puss

tu de ce crezi ca am incheiat postul cu: "accepta-l asa cum este acum ca nu il poti schimba si gandeste-te cu ce compenseaza el"? tocmai pentru ca inteleg si eu ca viata nu e roz smile dar trebuia discutat si stiut inainte ca sa nu fie un soc si o dezamagire, parerea mea e opusa fata de a ta: daca omu' ar sti... tot asa ar face" rotfl dar e cu totul altceva sa fie o alegere si sa ti-o asumi dinainte. ea este acum dezamagita si asta o macina.

#129 2012-07-29 01:38:42

mature_man
Full member
Inregistrat: 2011-02-17

Papucica,

Eu am aproape (foarte aproape) 50 ani, sotia mea 42, si tot ce vreau sa-ti spun e ca viata amoroasa este suuper!
Nu o facem la fel de des ca la 30 ani, dar in special dpdv calitativ, este foarte bine; deci varsta de 50 nu e un prag dincolo de care se termina viata (sexuala).

Noi, casnicia noastra, viata ne-a adus muuulte, si bune, si mai putin bune. Am trecut prin crize profunde, pana in prag de divort, dar maturitatea sotiei mele, rabdarea ei, pasiunea, au salvat familia noastra.
Si pot spune ca suntem feirciti!

Daca sotul tau *sau altii ca el" si-au pierdut interesul ptr. a aface dragoste, indiferent de caldura de afara, care va poate lasa in fundul gol cand ti-e lumea mai draga :-), atunci e nevoie de... mai mult efort din partea voastra, de mai multa dragoste.

Nu e un sfat.
Povestesc doar ce am trait noi.

MM.

PS. Maine  e duminica, profitati de linistea si libertatea acestei zile, faceti ceva doar voi doi, duceti copiii la mama si acordati-va o jumate de zi...

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#130 2012-07-30 14:18:12

lucky777
Insomniac member

Mature_man, ma bucur ca am "auzit" si parerea unui barbat. smile Imi confirma multe. smile

#131 2012-07-30 18:42:58

mature_man
Full member
Inregistrat: 2011-02-17

Cu placere, Lucky!
Daca mai ai dileme, sau daca pur si simplu ai alte intrebari, iti stam la dispozitie.

PS. Nu uita, cred ca de tine depinde sa fii fericita, nu de altcineva/altceva din afara ta...

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#132 2012-07-31 10:03:27

lucky777
Insomniac member

MM, da. Asa este. smile
Multumesc.

#133 2012-08-30 13:43:59

Papucica
Insomniac member

Revin la topicul asta, mai mult sa ma descarc caci credeti-ma ca am incercat tot ce se putea si simt ca nu mai pot...
Probleme cu banii are toata lumea, sunt constienta de asta, dar la noi se pare ca in loc sa facem impreuna ceva sa iesim la liman mai rau ne afundam... El face cu banii ce vrea, iar eu fac ce pot si ce ma lasa constiinta... El bea si cate 4-5 beri o data, eu beau una la o saptamana si aia mai mult asa, sa nu zic ca nu am facut ceva si pt mine... Ii zic sa o lasa mai moale, caci daca si eu as cheltui pe haine sa zicem cat cheltuie el pe bautura, nu am mai avea bani nici de mancare... Cand face cate un ciubuc repede isi ia de baut si se duc banii imediat, pt ca desi isi ia 3 beri pe care le da rapid pe gat, se duce si isi mai ia inca 2 si tot asa, cat timp are bani bea si in fiecare zi cate 3 beri, nu zic ca nu merita pt ca munceste, afara e cald si simte si el nevoia, dar cand vezi ca abia iti mai ajung banii?!?! Intr-o zi mai aveam si eu 10 lei in portofel, i-am zis sa ii ia si sa se duca sa imi ia o sticla de otet, voiam pt o salata, cica pot sa imi iau si eu o bere, te superi? Pai sunt ultimii nostrii bani, faci cum crezi tu ca e mai bine... Si-a luat o bere la litru, bineinteles, am mai ramas cu 5 lei mari si lati... Cum sa ma simt eu cand vad ca si din ultimii aia 10 lei, el tot a vrut neaparat sa bea o bere?!?! Nu se moare daca nu bei o bere,  mai ales cand vezi ca nu mai sunt bani decat de paine pt cateva zile...
Credeti-ma ca mi-am pierdut si rabdarea si abilitatea de a mai incerca sa il fac sa nu mai fie asa egoist si sa mai lase bautura asta, care sunt sigura ca ne mai mananca pe putin 150 lei pe luna... Si eu nu dau cat da el pe 3-4 beri sa ma duc sa imi iau o amarata de bluza, sau un ceva cat de mic pt mine... Am obosit, imi vine sa iau fata si sa plec, sa las tot aici si sa ma tot duc...
Imi zice ca ce? nu merita si el sa bea o bere? Ba da, meriti, meriti sa bei si 50, dar uite ca nu sunt bani sa iti iei mereu ce si cat meriti, ca nu castigi ca sa poti sa consumi tot cat meriti, si eu cred ca as merita multe dar nu am bani sa imi iau ce merit...

Abia mai misca un deget sa ma faca si pe mine fericita, luna de luna aceleasi discutii, pe aceleasi teme si nu vrea sa schimbe nimic, nu ma simt iubita, dorita, apreciata, se supara pe mine cand vede ca nu il las sa ma pupe cand pleaca la munca... Pai numai atat mai face, pup la plecare si venire, doar atat mai face, pai daca e numai atat, ar putea sa fie chiar deloc, abia mai iese cu noi in parc, abia mai face ceva...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-08-30 13:57:14)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.