|
Nu esti logat.
Desorelle=Marvelon ?#1 2012-06-30 02:29:47
Desorelle=Marvelon ?Hellow ! Dear Cupid,next time hit both ! Offline #2 2012-06-30 09:19:54
Re: Desorelle=Marvelon ?pai ambele contraceptive au fic aceiasi cantitate si aceiasi hormoni.difera insa firma producatoare.daca zici ca ai spotting pe folie poate ar trebui sa mergi la medic sa le schimbi #3 2012-07-01 01:01:45
Re: Desorelle=Marvelon ?faza este ca se intampla o data la cateva luni si nu e alarmant... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #4 2012-07-03 17:07:24
Re: Desorelle=Marvelon ?si chiar nu este, te asigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-07-03 22:21:33
Re: Desorelle=Marvelon ?Multumesc Evelyn,eu ma gandeam sa nu fie vreo rana ceva...dar nu cred. Dear Cupid,next time hit both ! Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-11 13:14:26
Re: Desorelle=Marvelon ?Am luat Artitiza pana de curand, insa am avut probleme cu ele , am fost la medic si mi-a recomandat Desorelle. Sunt foarte speriata sa nu ma ingras de la ele, acum 4 ani am luat Marvelon (la sugestia unui medic ginecolog) si am pus in 3 luni 10 kile pe care am reusit sa le dau jos extrem de greu de-a lungul anilor. Offline #7 2012-09-11 13:50:38
Re: Desorelle=Marvelon ?in 4 ani s-au schimbat multe in organismul tau, deci s-ar putea sa nu mai resimti efectele neplacute; cu toate astea, nu te impiedica nimeni sa ceri o a doua parere. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-09-11 16:14:01
Re: Desorelle=Marvelon ?Da, pana la urma asta e planul, sa le iau si sa vad daca apar schimbari. Asta pentru ca, in decurs de 4 ani, doctorita la care ma duc nu mi-a recomandat niciodata ceva de la care sa am probleme; iar ceea ce a mai aparut pe parcurs s-a intamplat in momentele in care am renuntat la AC-ul respectiv cateva luni si apoi l-am reluat fara sa mai fac initial o vizita la planning. Deci cred ca merita sa incerc macar. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|