|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala..#1 2012-07-03 09:36:02
dereglare hormonala..Buna fetelor, numele meu este Roxana, am 17 ani jumate si sunt noua pe forum. In urma cu 3 luni, am facut prostia sa iau de 3 ori pastila de a doua zi la scurt timp. Am avut ciclul menstrual cam la 30,31 de zile(30 martie, 28 aprilie, 29 mai) . In luna iunie am avut un singur contact sexual protejat pe data de 8 iunie. Tin sa mentionez ca prietenul meu a folosit prezervativ(dar nu l-a retras cand a ejaculat in el pentru ca eu eram deasupra) si nu-mi aduc aminte sa se fi rupt si nici nu am verificat acest lucru in vreun fel(sa-l umplu cu apa dupa sau etc.) dar banuiesc ca s-ar fi observat asta sau ar fi curs din el cand l-a legat si la aruncat.El mi-a zis ca nu s-a rupt nimic. Nici nu cred ca avea cum sa se rupa pentru ca eu eram deasupra si controlam foarte bine tot..Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca mi-a intarizat cam 2-3 zile menstruatia si nu stiu sigur daca e vorba de o sarcina sau de o dereglare. Am o stare de disconfort, retentie de apa si ceva dureri de coloana,pofta pt paine si dulciuri...tipic caracteristice sindromului premenstrual..Sunt foarte stresata. Voi ce parere aveti? Offline #2 2012-07-03 12:07:18
Re: dereglare hormonala..ca nu esti insarcinata si ca nici pastila de a doua zi luata IN URMA CU 3 LUNI NU ARE NICI UN AMESTEC Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-07-03 12:39:52
Re: dereglare hormonala..Multumesc pentru raspuns Ultima oara a fost editat de Roxana Tudor (2012-07-03 12:40:14) Offline #4 2012-07-07 15:14:00
Re: dereglare hormonala..Sunt intr-o mare dilema...va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebarea mea... intai o sa povestesc situatia mea: acum vreo 2 luni am luat postinor in urma unui contact sexual ,la care s-a rupt prezervativul. De frica nu am riscat si am luat postinor...peste cinci zile am avut acea sangerare,spotting. la o luna de la acea sangerare mi-a venit menstruatia,normal,pe 1 iunie. Ciclul meu inainte de postinor era de 30 de zile in ultimile luni. In mod normal ar fi trebuit sa imi vina ciclul pe 30 iunie sau 31 iulie...insa au trecut vreo sase zile si tot ce am este o sangerare usoara,intai maronie si apoi sangerie inchisa,acum. Trebuie sa mentionez ca luna trecuta pe 23,seara am avut un contact sexual neprotejat,scurt de vreo 3 minute ,coit intrerupt. Prietenul meu spune ca nici nu simtea nevoie sa ejaculeze. a fost ceva spontan si inconstient,ne-am oprit rapiD. Mi-am calculat perioada fertila pe internet...si conform acelui calcul, nu ma aflam intr-o perioada de fertilitate crescuta. Simt dureri de spate,crampe abdominale,sanii nu ma dor,ii simt normali. Mi-am cumparat un test de sarcina din farmacie pe baza de urina,si mi-a iesit negativ,iar in urmatoarele zile am mai efectuat inca doua, ieri dimineata unul si celelalt tot dimineata in ziua precedenta,ambele fiind negative. Ma tem foarte tare sa nu fie o sarcina,sunt foarte stresata numai la gandul asta. Stiu ca trebuie sa merg la medicul ginecolog, Am doar 18 ani jumatate si mama mea nu stie nici macar ca mi-am inceput viata sexuala...de curind. Luni o sa merg la medic sa vad ce pot rezolva... Este posibil sa fie doar o dergelare de la postinorul luat? Va rog frumos sa-mi raspunde-ti..plang de stres de vreo cateva zile...am mai citit pe internet dar mai tare ma sperii cand vad diferite cazuri. Offline #5 2012-07-07 15:14:44
Re: dereglare hormonala..nu mai posta peste tot ca o sa iei warn, ti-am raspuns la celalalt post Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-07 15:26:53
Re: dereglare hormonala..imi cer scuze.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|