|
Nu esti logat.
Plec la mare si mi`a venit menstruatia#1 2012-07-05 14:00:45
plec la mare si mi`a venit menstruatiaBuna! Sambata trebuie sa plecam la mare si azi tocmai mi-a venit menstruatia . Precizez ca nu am o menstruatie regulata, acum 2 luni am intrerupt karissa si de atunci nu mi-a venit. Ce sa fac? Stiam de Vitamina K si am mai citit de orgametril. Spuneti-mi ce sa fac. Multumesc Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #2 2012-07-05 14:10:07
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiavitamina K se foloseste doar in caz de hemoragie! se poate muri din ea, e riscant de luat. Offline #3 2012-07-05 14:12:36
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiavitamina K este cea mai mare prostie pe care o poti face.Vitamina k,dupa cum a spus si jeannie se foloseste la hemoragii,pentru ca ea incheaga sangele si crede-ma,ai sa o mare presiune in uter,pentru ca sangele se va inchega si ai sa plangi de dureri,a patit mama la o prietena. Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-07-05 14:14:34
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaam mai luat vitamina k cu cativa ani in urma si nu am avut probleme. Ultima oara a fost editat de hlln88 (2012-07-05 14:16:07) Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #5 2012-07-05 14:16:52
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatianoi ti-am spus ce este cel mai bine pentru tine. de obicei nu prea ai ce face ca sa "stopezi" menstra. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-05 14:17:50
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaOB folosesc si inotatoarele de performanta. eu am facut mereu baie in mare cu OB, nu se uda. iar pentru un flux abundent este ideal. il poti schimba din 2 in 2 ore sa zicem si tb doar sa ai grija sa te speli pe maini sau sa le igienizezi cu un gel antibacterian inainte si dupa introducere. daca ti-e teama ca sangele sa nu dea pe langa OB si sa iti pateti slipul, poti pune si un protejslip, insa acela se uda in apa. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-07-05 14:22:22) Offline #7 2012-07-05 14:22:36
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaSi Ob-urile nu se "umfla" cand intru in apa? Nu am folosit decat de vreo 2 ori si niciodata la mare. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #8 2012-07-05 14:25:13
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatianu ajunge apa la ele, explicatie cred ca este faptul ca vaginul este strans la baza. deci chiar daca stai cu capul in jos in apa, nu intra. eu nu am avut probleme. Offline #9 2012-07-05 14:25:18
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatianu,doamne.cum sa se umfle..apa din mare nu iti intra in vagin... Two souls don't find each other by simple accident Offline #10 2012-07-05 14:28:53
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaok, multumesc de raspunsuri. o sa ma gandesc mai bine Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #11 2012-07-05 14:36:13
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiacu placere..ai grija de tine Two souls don't find each other by simple accident Offline #12 2013-07-29 14:55:19
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaBune fetelor ! Bineinteles si eu trebuie sa plec la mare sapt aceasta si ma tot ?ncearca burta cu simptomele de menstruatie , ms dor ovarele , ma simt balonata , dupa contact chiar s?ngerez ușor dar ?ncă nu imi vine ... Eu am si ciclul mai neregulat , cu toate ca in ultimele 3 luni mi-a venit numai pe data de 4 ale luni ... Problema mea ar fi : credeți ca are ceva daca stau la plaja chiar cand sunt la menstruatie in prima zi, sau a -2-a ? In apa nu voi intra dec?t pana la glezna si atat , am sa folosesc si ob -uri doar ca nu stiu cat de indicat este sa stau la plaja ? Mentionez ca in prima si a 2a zi ma doare burta foarte tare , fără 3 nurofene nu imi trece ... A mai stat cineva la plaja cand era la menstruatie ? Offline #13 2013-07-29 14:59:45
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaeu zic ca nu are ce sa fie rau.doar sa nu stai in apa daca e foarte rece ca sa nu racesti la burta si sa faci durerile mai crunte,in rest,nu cred ca are vreo treaba Two souls don't find each other by simple accident Offline #14 2013-07-29 15:06:48
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaIn apa oricum nu stau .. Ma g?ndeam k poate sa influentaze soarele cumva fluxul sangvin si sa nu am vre-o hemoragie ceva .. Sunt cam paranoica de fel Offline #15 2013-07-30 20:52:55
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiaNu stiu daca sunt eu mai ghinionista, sau foarte larga, dar mie mi se umfla OB-ul in apa. Offline #16 2013-07-30 20:56:46
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiapoate iti intra apa in vagin,adica,poate te sucesti,nu stiu Two souls don't find each other by simple accident Offline #17 2013-07-31 10:23:36
Re: plec la mare si mi`a venit menstruatiamihaelaandreea, nu este indicat sa stai foarte mult la plaja, sa te supraincalzesti adica. intr-adevar se poate intensifica fluxul. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|