|
Nu esti logat.
Mersul la strand in timpul menstruatiei#1 2012-07-05 17:26:41
mersul la strand in timpul menstruatieiBuna ziua! Offline #2 2012-07-05 17:51:30
Re: mersul la strand in timpul menstruatieieu am facut. in herculane de exemplu unde sunt tot asa ape sulfuroase, cu ob. si a fost ok. Offline #3 2012-07-05 18:04:27
Re: mersul la strand in timpul menstruatieiStai linistita pentru ca apa nu ajunge in vagin Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-07-05 18:25:40
Re: mersul la strand in timpul menstruatieiMultumesc pentru raspunsuri,ideea e ca anul trecut am fost cu o prietena tot la un strand cu ape sulfuroase si i-a venit menstra, fiind mai fricoasa din fire a intrebat o domnisoara care era acolo la un cort da prim ajutor si a zis ca sub nici o forma sa nu intre in apa ca poate face hemoragie. Offline #5 2012-07-05 18:35:57
Re: mersul la strand in timpul menstruatieihemoragia o putea face ca e apa calda, n are legatura cu sulful. da apa aia nu e chiar asa de cald, incat sa faci hemoragie. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-08 01:15:07
Re: mersul la strand in timpul menstruatieiMie de exemplu imi intra apa la ob ,deci imi intra apa in vagin si am patit o chestie urata la mare,mi-am pus ob-ul,corect evident si cand am iesit din mare si m-am pus pe prosop s-a facut o mare pata in jurul meu,rozalie,era menstra amestecata cu apa,cum se poate ca mie sa imi intre apa in vagin si voua nu? ! Dear Cupid,next time hit both ! Offline #7 2012-07-08 01:28:34
Re: mersul la strand in timpul menstruatieinu il introduci suficient. stiu si eu pe cineva care a patit exact ca tine la mare, olosea ob pt prima data, era si micuta cred ca 15 ani, si nu l a introdus suficient. Offline #8 2012-07-08 14:24:36
Re: mersul la strand in timpul menstruatieiam mentionat ca l-am folosit corect.unde sa-l mai imping daca nu mai intra.... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #9 2013-06-23 19:36:25
Re: mersul la strand in timpul menstruatieiBuna, peste cateva zile merg la mare, din pacate mi-a venit menstruatia, e ok daca folosesc OB-uri? Probabil ca da, dar din cate stiu trebuie schimbat de fiecare data cand iesi din apa, si normal ca nu stau non-stop numai in apa, mai ies la plaja, trebuie sa il schimb tot timpul? Multumesc. Offline #10 2013-06-23 21:25:48
Re: mersul la strand in timpul menstruatieinu... il schimbi la aceleasi intervale ca in mod obisnuit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|