|
Nu esti logat.
Am sarit peste pastilele placebo#1 2012-07-10 13:34:43
Am sarit peste pastilele placeboBuna ! Iau Yaz si am uitat de o pastila si am luat-o dupa mai mult de 12 ore. Problema e ca era a 19a pastila, iar in prospect scrie ca pot ori sa trec direct la cele placebo ori sa continui sa le iau si apoi sa sar peste cele placebo si sa incep direct urmatorul blister. Am ales a 2a varianta (am terminat blisteru si nu le-am mai luat pe cele placebo, ci am trecut direct la urmatoarea folie), dar am o dilema : menstruatia o sa-mi vina cand se presupune ca luam pastilele placebo sau o sa-mi vina abia cand termin folia asta? Offline #2 2012-07-10 13:41:59
Re: Am sarit peste pastilele placeboo sa-ti vina cand termini folia Offline #3 2012-07-10 13:48:28
Re: Am sarit peste pastilele placeboMersi pentru raspuns. Pai sex oricum nu am facut deci...nu am cum sa am surprize Deci pana nu termin blisteru asta nou nu imi vine. Intreb fiindca sapt viitoare plec la mare si ar fi neplacut sa imi vina tocmai atunci. Offline #4 2012-07-10 13:54:07
Re: Am sarit peste pastilele placebonu, nu vine Offline #5 2012-07-10 15:03:06
Re: Am sarit peste pastilele placeboFaza e ca azi ar fi trebuit sa-mi vina si am toate simptomele Ma gandeam ca poate e totusi posibil sa-mi vina azi sau maine :-? Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-10 15:03:56
Re: Am sarit peste pastilele placebodin ce am inteles e posibil cel mult sa ai spotting, mie nu mi s-a intamplat niciodata cand am unit foliile sa-mi vina menstra sau sa am spotting Offline #7 2012-07-10 15:05:12
Re: Am sarit peste pastilele placeboSper sa se aplice si in cazul meu. Multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|