|
Nu esti logat.
Analize#1 2012-07-11 12:12:21
analizeBuna fetelor! Am si eu o intrebare: Care sunt analizele care trebuiesc facute pentru a vedea ce influenta au avut anticonceptionalele asupra organismului tau? As vrea sa-mi fac un set de analize si sa stiu ce ar trebuie sa mai adaug pe lista! Offline #2 2012-07-11 12:31:18
Re: analizeHemoleucograma completa, colesterol (total + fractiuni), trigliceride, glicemie, TGO, TGP si Timp Quick Offline #3 2012-07-11 12:44:19
Re: analizeMersi! Si daca astea sunt in limite normale inseamna ca pot continua cu anticonceptionalele pe care le luam inainte(eu acum vreau sa fac pauza vreo 2-3 luni)? Offline #4 2012-07-11 18:56:31
Re: analizeAre cineva idee ce pret are analiza pt Timp Quick? Medicul de familie mi-a trecut pe trimitere toate analizele pe ca heimdall le-a mentionat anterior inafara de Timp Quick, si as vrea s-o fac si pe aceasta, da nu am idee ce pret are! Voi ce stiti? Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-16 12:57:44
Re: analizeAm primit rezultatele analizelor si sunt cam ingrijorata! Toate au iesit in limitele normale inafara de: Offline #7 2012-07-17 14:33:52
Re: analizeChiar nu stie nimeni nimic in legatura cu asta? Offline #8 2012-07-17 19:15:03
Re: analizemaria,intr-adevar tgo si tgp sunt pentru ficat.cu putina grija la alimentatie,se rezolva,nu sunt rezultate alarmante. se poate sa fie si din cauza ac-urilor,eventual incearca putin regim,ceaiuri si repeta peste 3 luni analizele,daca vrei sa fii linistita Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #9 2012-07-17 21:05:22
Re: analizemersi mult de incurajari! Asta imi doresc si eu, sa nu fie nimic grav...deja am inceput regimul alimentar si sper sa ma ajute sa scap si de cateva kg care ma cam supara!dar imi poti recomanda un hepatoprotector pe care ar trebui sa-l iau in momentul in care reincep anticonceptionalele? Offline #10 2012-07-17 21:10:37
Re: analizemaria,nu ar trebui sa iti recomand eu,ci medicul.eu am avut aceeasi problema ca si tine si am rezolvat-o fara hepatoprotector doar cu putin regim. cand am inceput sa iau hepatoprotectorul,mi-au venit rezultatele la analize si erau bune,asa ca am renuntat sa mai iau(luasem una sau 2 pastilute). asa ca incearca doar cu regim si ceaiuri.daca vrei tu neaparat ceva,macar ia ceva pe baza de plante. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #11 2012-07-17 23:16:37
Re: analizeAm inteles,mersi frumos! Daca nu iti cer prea mult ai putea sa-mi spui in ce a costat regimul pe care l-ai tinut tu si ce fel de ceaiuri ai baut? Te rog frumos! Mersi anticipat:* Offline #12 2012-07-18 08:57:34
Re: analizeeu am baut orice ceai,nu neaparat pentru ficat.(recunosc ca nu m-am omorat).dar cred ca foarte bun a fost cel de marul lupului,mi l-a recomandat o tanti la tara,a zis ca e bun la toate si am luat.cred ca am avut noroc ca a fost si frig afara si mi-a fosat mai usor sa il beau,ca acum,cine stie.... la mine regimul nu a fost drastic,oricum eu nu mancam gras,nu beam,nu fumam.pur si simplu,am continuat sa mananc la fel de sanatos,mai multa mancare gatita(fara grasime) fructe cat mai multe,eu nu am consumat nici sare in perioada aia(cu toate ca nu are legatura) si am luat si vitamine.de fapt,astea au fost recomandarile date de medic,eu am avut probleme cu ficatul din cauza unui tratament mai agresiv luat.acum valorile sunt in limite normale Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #13 2012-07-18 09:50:44
Re: analizeMersi frumos pentru sfaturi! Esti o draguta:* Multa sanatate iti doresc! Offline #14 2012-07-18 13:28:43
Re: analizela fel si tie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #15 2012-07-18 17:03:20
Re: analizemaria, Offline #16 2012-07-18 17:18:57
Re: analizesincer nu cred ca sunt vaccinata pentru hepatita b! Cred ca o sa fac asta saptamana viitoare pentru ca acum nu prea am timp! Dar daca ar fi fost vorba despre hepatita b, nu ar fi fost si celelalte analize date peste cap...sau macar ceva care sa indice o infectie? Offline #17 2012-07-18 17:27:16
Re: analizemaria,mie medicul mi-a spus ca ar fi trebuit sa fie mult mai mari valorile pentru a fi vorba despre hepatita.dar pentru linistea ta,poti sa le faci. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #18 2012-07-18 17:32:39
Re: analizela asta ma gandesc si eu,ca daca toate celelalte analize sunt ok, nu ar trebuie sa ma ingrijorez prea tare! Cred ca o sa tin putin regim si peste 2luni repet analizele si le adaug si pe acestea doua, ca sa fiu sigura ca totul e ok! Multumesc mult fetelor:* Offline #19 2012-07-18 18:00:41
Re: analize
valorile tgp si tgo foarte mari inseamna o hepatita acuta, insa valorile tgp si tgo la limita pot insemna o hepatita cronica. pot insemna, nu am zis ca inseamna. decat sa ne gandim la daca si la parca, nu costa foarte mult sa le faci. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|