|
Nu esti logat.
Problema#1 2012-07-16 15:01:52
problemabuna ziua! am o problema si as vrea daca se poate sa ma ajute cineva..luna trecuta am inceput pentru prima data sa iau anticoncepitonale karissa prescrise de medic dar aveam zilnic secretii maronii si uneori dureri de burta in partea inferioara si dupa 18 zile am incetat sa le mai iau...dupa o saptamana am avut un contact neprotejat cu prietenul meu dar fara sa ejaculeze in interior dar ne.am gandit ca nu a fost bbine si dupa 5 ore am luat pastila de a 2 zi. asta a fost in data de 27 iunie menstrruatia trebuia sa imi vina pe 3 iulie dar am avut doar o secretie maronie timp de 4 zile si pana in ziua de azi am usoare stari de greata.dupa 7 zile de la contact am facut un test de sarcina care a iesit negativ si dupa 11 zile am mai facut unu care a iesit la fel negativ.starile de greata pe care le am ma sperie putin si as vrea sa va intreb dupa cat timp de la incetarea anticoncetionalelor incepe ovulatia? Offline #2 2012-07-16 18:10:38
Re: problemaIn primul rand ai facut o greseala mare ca le-ai intrerupt nici dupa prima luna si mai mare greaseala ca le-ai intrerupt fara sa le duci la capat. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-07-16 23:41:33
Re: problemamultumesc m.am mai linistit din privinta unei posibile sarcini dar o sa merg la un control cand ajung in tara. inca ceva m.ar interesa dupa oprirea anticonceptionalelelor ovulatia are loc imediat sau dureaza putin pana revine totul la normal? Offline #4 2012-07-16 23:51:48
Re: problemate poti astepta la oricare dintre situatii. poti sa ai cateva cicluri anovulatorii sau cu ovulatii tarzii sau poti avea chiar din prima luna ovulatie, chiar si multipla. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|