|
Nu esti logat.
Milligest, loget vs yasmin#1 2012-07-16 19:15:02
milligest, loget vs yasminsalutare, Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2012-07-18 18:05:03
Re: milligest, loget vs yasminMa poate ajuta cineva? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2012-07-18 18:16:33
Re: milligest, loget vs yasminiti raspund eu acum. stai conectata ca editez acusica. nu o sa ai probleme cu aceea toata viata pentru ca ai luat ac, efectul lor se duce si efectele de dupa se duc in cateva luni. eu tot logest am luat vreun an si ceva dar cu vreo 2 pauze. am observat ca de fiecare data ma umpleam de cosuri desi tenul meu e curat ca lacrima in mod normal si cand iau ac si inainte sa pun gura pe asa ceva. am renuntat acum 3 luni si am crezut ca o iau razna de cum arata fata mea tot timpul... dar, am observat ca la mine una, trece la fix a 3-a menstruatie fara ac, adica dupa ce apuc sa ovulez de fix doua ori. in principiu stiu ca aceasta mica dereglare tine o luna, doua sau 3. poate sa fi tu ghinionista si sa mai tina inca una dar trece stai linistita. e din cauza ovulatiei, care poate sa apara cand vrea ea, din cauza renuntarii brusc la hormonasii aia. eu acum fara tratamente am tenul iar la lacrima, dar daca nu mai e mult pana in ziua cea mare... cred ca nu e indicat sa iei iar acum ca dereglezi si mai rau aducand iar brusc hormonii cand corpul nici nu si-a revenit si oricum nu se vindeca cosurile asa repede si nu se vad efectele hormonilor asa repede. eu cred ca dupa inca o luna si jumate ai spus? o sa treaca. pare destul timp. Ultima oara a fost editat de eph (2012-07-18 18:27:29) Offline #4 2012-07-18 18:52:33
Re: milligest, loget vs yasminMultumesc mult pentru raspuns,cred ca o sa iau totusi..la trifazice pot intarzia ciclul ca la mono?adica daca vreau sa-mi vina cu o sapt mai tarziu,la logest mai luam 7 pastile dintr-o alta folie,aici se aplica? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2012-07-20 12:37:53
Re: milligest, loget vs yasmineu nu inteleg, daca doctoressa ti-a dat logest si nu te-ai plans de el, de ce vrei sa iei trifazicele prescrise in graba de un ginecolog? nu stii cum te vei impaca cu ele si nu cred ca e cazul sa risti acum. de cat timp nu ai mai luat logestul? daca nu sunt ani de zile, sau n-ai schimbat ceva radical, ia tot logest, spun eu. si vezi caa tunci cand lungesti poti avea spotting, sau poti incepe folia astfel incat sa nu fie nevoie sa o lungesti (intelegand ca te intereseaza sa nu ai menstruatia in ziua nuntii). cred ca poti unii foliile la trifazice, dar fiind concentratii diferite de hormoni, nu cred ca poti lua doar o saptamana din folie, dar nu bag mana-n foc. mai bine ia toata folia, daca insisti sa iei miligest. si casa de piatra! Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-20 20:20:42
Re: milligest, loget vs yasminmersi eph, de la logest aveam niste sangerari pe la jumatatea foliei- spotting mai exact, si a decis dr mea sa le schimbe..eu vreau sa iau inca vreo 5 luni maxim pilule, dupa care sa ma pun pe facut bebe mi-e cam frica sa iau trifazice,mai ales ca am auzit ca milligest au fost scoase de pe piata(sau nu se mai gasesc) nu stiu exact, mi se pare cam dubios..cred ca totusi o sa iau logest pt cat mai am nevoie...mai mult pentru cosuri o fac, sa imi treaca mai repede, ca vreau sa arat bine l;a nunta Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2012-07-20 20:59:20
Re: milligest, loget vs yasminankuzza,nu ai putea sa mergi iar la doctoressa sa iti prescrie altceva? #8 2012-07-28 10:09:06
Re: milligest, loget vs yasminnu mai am cand sa ajung din pacate..o sa incerc iar cu logest si dupa nunta vad cum ma simt si voi merge Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2012-08-03 02:52:43
Re: milligest, loget vs yasminsalutare, Ultima oara a fost editat de ankuzza (2012-08-03 02:55:04) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2012-08-03 06:08:55
Re: milligest, loget vs yasminnu cred ca e de la anticonceptionale o sg pastila nu are cum sa iti provoace toate astea #11 2012-08-03 10:52:35
Re: milligest, loget vs yasminsi acum cand m-am trezit am o stare foarte ciudata, ma simt grea asa, am presiune in urechi, si sunt cam ametita.ma si doare capul si simt asa o presiune in el. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2012-08-03 11:19:18
Re: milligest, loget vs yasmincred ca cel mai bine e sa vb cu doc #13 2012-08-03 11:23:51
Re: milligest, loget vs yasminacum oricum trebuie sa le iau, pt ca nu le pot lasa dupa o pastila,nu vreau sa ma dereglez mai rau decat sunt..sa vad cum imi e zilele astea... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #14 2012-08-07 18:48:52
Re: milligest, loget vs yasminam reinceput logest, mi-a fost rau la primele 2 pastile, acum pot spune ca sunt ok ,dar au trecut 5 zile, am avut sangerari f f putin si in a 5a zi ma doare burta ca si cum imi vine si imi curge si mai mult..ma dereglez fix cand iau anticonceptionale?e normal? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2012-08-07 19:12:26
Re: milligest, loget vs yasminchiar anormal nu e Offline #16 2012-08-07 19:32:16
Re: milligest, loget vs yasminpai mi-a venit joi, am inceput pastilele si pana azi mi-a curs f f putin, iar de ieri ma doare burta ca in prima zi de menstra.imi curge normal ca si cum ar fi prima zi, dar e ciudat, nu mi s-a mai intamplat pana acum... . Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #17 2012-08-07 19:55:22
Re: milligest, loget vs yasmine un pic mai neobisnuit, dar eu zic sa nu te stresezi Offline #18 2012-08-07 20:23:44
Re: milligest, loget vs yasminmi -e cam frica, nici nu stiu ce sa fac...oare ce mi se poate intampla?sau de la ce sa fie?dupa cat timp ar trebui sa imi treaca cosurile?zilele astea mi-au aparut multe... ( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|