homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2012-07-17 17:48:40

livia00
New member
Inregistrat: 2011-09-07

Nelamurire

Tocmai ce am venit de la medicul ginecolog si m-a bagat in ceata mai mult decat eram... Ultima menstruatie a fost pe 1 iulie, dar a venit total aiurea, fiind o perioada extrem de stresanta pentru mine si nu a fost deloc ca o menstruatie obisnuita, ma refer la aspect, cantitate(era ff putin) etc. Asa ca am inceput sa iau Utrogestan de pe 2 iulie pana pe 12 iulie, cum luam de obiceim pentru ca  pe 2 iulie era ziua 16 a ultimului CM (ultimul normal ca si cantitate, aspect). Acum nu imi mai vine menstruatia... desi am terminat Utrogestanul de pe 12.

Problema mea e ca as vrea sa incep sa iau anticonceptionale, iar medicul mi-a spus sa iau intai Utrogestan si cand imi vine menstruatia sa incep sa iau Yasmine. Totusi, stiam ca anticonceptionalele se pot incepe si intr-o zi anume(nu neaparat prima zi de menstruatie), iar dupa 7 pastile inghitite, sunt protejata. Gresesc? Ce ma sfatuiti? supa

#2 2012-07-18 17:46:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Nelamurire

cel mai bine e sa astepti menstruatia si abia apoi sa incepi anticonceptionalele.

#3 2012-07-18 18:02:54

me.lissu
Full member
Inregistrat: 2012-07-17

Re: Nelamurire

Poti incepe oricand si 7 zile te protejezi suplimentar cum ai spus si tu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.