|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2012-07-17 17:48:40
NelamurireTocmai ce am venit de la medicul ginecolog si m-a bagat in ceata mai mult decat eram... Ultima menstruatie a fost pe 1 iulie, dar a venit total aiurea, fiind o perioada extrem de stresanta pentru mine si nu a fost deloc ca o menstruatie obisnuita, ma refer la aspect, cantitate(era ff putin) etc. Asa ca am inceput sa iau Utrogestan de pe 2 iulie pana pe 12 iulie, cum luam de obiceim pentru ca pe 2 iulie era ziua 16 a ultimului CM (ultimul normal ca si cantitate, aspect). Acum nu imi mai vine menstruatia... desi am terminat Utrogestanul de pe 12. Offline #2 2012-07-18 17:46:41
Re: Nelamurirecel mai bine e sa astepti menstruatia si abia apoi sa incepi anticonceptionalele. Offline #3 2012-07-18 18:02:54
Re: NelamurirePoti incepe oricand si 7 zile te protejezi suplimentar cum ai spus si tu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|