|
Nu esti logat.
Cum iau yasmin dupa menstra#1 2012-07-20 11:52:41
cum iau yasmin dupa menstraBuna ziua!am si eu o nelamurire si vroiam sa ma imi zice-ti si mie ce sa fac ..... in a 5 zi de pauza mi-a venit mentra doar ca acum ar trebui sa iau de maine (a 8 zi)insa menstra imi curge rau si nu cred ca maine se va opri ca seara sa iau pastiluta?am mai cautat pe forum dar nu am gasit ce trebuia ori nu este ,marturisesc ca asta este a doua luna de cand iau Ac ,va rog daca puteti sa raspunde-ti urgentsa.toate cele buna multumesc ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #2 2012-07-20 14:34:16
Re: cum iau yasmin dupa menstraincepi folia in a 8-a zi indiferent daca mai ai menstra sau nu. nu are legatura una cu alta Offline #3 2012-08-01 17:06:48
Re: cum iau yasmin dupa menstraBuna ziua, Offline #4 2012-08-01 17:10:18
Re: cum iau yasmin dupa menstraabia la 3 saptamani de la contact poti face un test Offline #5 2012-08-02 10:36:40
Re: cum iau yasmin dupa menstraMultumesc mult de tot. Totusi, sunt nelinistita deoarece menstruatia imi venea in a doua zi de pauza si avea si toate simptomele cu o zi sau 2 inainte. acum sunt in a 3a zi de pauza si nu am nici o durere de burta, nici nimic. mai mult, poate sunt eu paranoica sau e ceva psihologic, dar cateodata parca mi-e rau la stomac. Ma gandesc sa ma aflu printre cele 2 sau 3 % dintre cazuri in care nu functioneaza pilulele Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-02 10:41:17
Re: cum iau yasmin dupa menstrastiu cum te simti catalina si eu sunt exact la fel ca tine,ma tem sa nu fiu chiar eu ala 2% si iti spun ca dupa aproape un an de ac m-am panicat luna de luna degeeaba. la mine nici nu termina inauntru si ma tem. si eu sunt in pauza acum in ziua a 4 a si deseara ar trebui sa imi vina. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-08-02 10:41:20
Re: cum iau yasmin dupa menstranu esti robot sa iti vina in exact aceeasi zi tot timpul, mai ales ca esti la inceput. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-08-02 11:09:48
Re: cum iau yasmin dupa menstrasunteti grozave fetelor m-am mai linistit. nu am luat nimic care sa interactioneze cu pilulele, deci sper ca o sa fie bine. Offline #9 2012-08-02 14:15:36
Re: cum iau yasmin dupa menstraEu nu va inteleg.... daca si-asa ii chinuiti si cu alte metode contraceptive, sau ii puneti sa termine afara... voi de ce mai luati anticonceptionale, pana la urma? Bagati niste pastile in voi cu ce scop? Offline #10 2012-08-25 22:13:05
Re: cum iau yasmin dupa menstraBuna seara fetelor! Am si eu o nelamurire... nu am mai luat AC de vreun an si luna asta am stat in dubii daca sa iau sau nu, iar acum cand m-am hotarat mi-a trecut menstra si stiu ca in prospect scrie ca se poate incepe blisterul pana in ziua a 5-a din timpul menstrei. Problema mea e ca eu sunt la a 7-a zi si ma gandeam sa iau in seara asta 3 pastilute (ca sa recuperez cele 2 zile pierdute) dar as vrea un sfat si de la voi astept un raspuns. Va pupicesc! Offline #11 2012-08-25 22:18:56
Re: cum iau yasmin dupa menstradaca iei 3 pastile o data nu recuperezi altele 2. iubesc si sunt iubita Offline #12 2012-08-25 22:27:00
Re: cum iau yasmin dupa menstraca sa fiu sigura ca am inteles: daca incep de azi chiar daca nu mai am menstra, nu are nimic, doar ca 7 zile trebuie sa ma protejez suplimentar, nu? nu as mai astepta inca o luna pentru ca luna asta era s-o patesc si din fericire am actionat la timp si nu vreau sa ma mai stresez asa mult inca o luna Offline #13 2012-08-26 10:21:22
Re: cum iau yasmin dupa menstraexact, folosesti prezervativul primele 7 zile, dupa care nu mai ai treaba. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-08-26 14:04:31
Re: cum iau yasmin dupa menstramultumesc mult fetelor! va pupicesc Offline #15 2012-09-24 02:04:57
Re: cum iau yasmin dupa menstraBuna fetelor am si eu o intrebare, am facut pauza d o luna la un de ac si acum am terminat prima folie insa la penultima pastila am vomat de 2 ori cam la 8 h dupa c am luat pastila iar la ultima am avut 2 scaune moi in primele 4 h d cand am luat pastila...daca incep folia urmatoare in prima zi de menstr sunt Protejata sau trebuie sa ma Protejez suplimentar 7 zile? Offline #16 2012-09-24 02:11:14
Re: cum iau yasmin dupa menstran ai nicio problema cu protectia. protectia se pierde daca: Offline #17 2012-09-24 16:10:41
Re: cum iau yasmin dupa menstraDa asa ma gandeam si eu dar vreau totusi sa nu ma risc d aia ma gandeam daca incep folia din prima zi trebuie sa ma protej suplimentar sau dunt protej d ac Offline #18 2012-09-24 17:27:32
Re: cum iau yasmin dupa menstradaca incepi folia in prima zi esti protejata; cu toate astea nu vad de ce ai face-o, iti dai rutina peste cap. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2012-10-17 22:57:35
Re: cum iau yasmin dupa menstraDaca am avut un scaun normal la o ora dupa c am luat pastila si unul moale la 3 ore trebuie sa inlocuiesc pastila? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|