homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale pentru acnee

#1 2012-07-29 20:02:45

Maya1212
Membru
Inregistrat: 2012-07-29

anticonceptionale pentru acnee

buna ..am  nevoie de un sfat...am 16 ani si sufar de acnee de vreo 5 ani..am incercat mai multe tratamente..am fost si la dermatolog si mi-a recomandat sotret vreo 3 luni si dadea rezultate.dar dupa ce am intrerupt tratamentul mi-au reaparut cosuri.acum am fost la ginecolog sa vad daca acneea mea nu are vreo cauza hormonala. am fost diagnosticata cu ovare polichistice si mi s-a dat un tratament cu anticonceptionale yaaz .inca nu am inceput tratamentul pt ca inca nu mi'a venit CM. dar sunt inca nehotarata pt ca nu am mai folosit anticonceptionale pana acum si nici nu am nevoie pt ca inca nu mi'am inceput viata sexuala. dar am citit pe internet ca netratate, ovarele polichistice pot duce la alte boli cardiovasculare si de reproducere.nu stiu ce sa fac. supa va rog ajutati'ma cu un sfat. va multumesc anticipat. smile

#2 2012-07-30 00:56:28

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: anticonceptionale pentru acnee

si daca ti am da noi un sfat, te ai increde mai mult in ce spun niste persoane necunoscute de pe un forum, decat ti a spus un medic ??

anticoncptionale se dau si ca tratament, ori pt acnee, ori pt ovare polichiste. nu au doar actiunea de contraceptiv, au si alte actiuni. deci esti perfect normal ca doctorul ti a dat ac pt ca ti revolza problema cu cosurile. de aia nu are legatura cu faptul ca nu ti ai inceput viata sexuala, pt ca motivul pt care ti le-a dat e altul. si da, treaba cu ovarele polichiste nu-i o gluma, si trebuie tratata. sfatul meu este sa asculti de medici.

#3 2012-07-30 12:42:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: anticonceptionale pentru acnee

du-te la alt doctor, cere o ecografie, nu-i spune nimic de anticonceptionale, si vezi ce-ti recomanda.

pe forumul asta nimeni nu poate trece peste un tratament prescris de un medic (decat daca-i absurd, gen antibiotice pt ca stranuti si-ti curge nasul).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.