homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2012-08-01 03:59:08

Mireluta.M
Membru
Inregistrat: 2012-08-01

intarzierea menstruatiei

Buna..deci sunt nou pe aici..Am o problema foarte mare mie de obicei ciclul imi vine cam pe la sfarsitul lunii si ma tine 3-4 in luna iunie nu mi-a venit,defapt mi-a venit pe 1 iulie  si sunt foarte speriata trebuia sa imi  vina,bina sunt obijnuita ca imi intarzie de fiecare data  dar inainte aveam simtome ca trebuie sa imi  vina acum insa nu am de obicei nu il am prea regulat dar in ultimele luni mi-a venit mereu la sfarsit intre 27 si 30-31-1 ale luni si simtome avea cu o saptamana inainte dar acum vad ca nu am,m-a durut putin spatele dar atat...Ultimul contact sexual l-am avut pe 14 si a fost neprotejat ,nu a ejeculat in mine ,dar sunt ingrijorata..in ultimu timp am fost si putin stresata...ce sfaturi imi dati?

#2 2012-08-01 10:22:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: intarzierea menstruatiei

fa un test de sarcina la 3 saptamani de la respectivul contact; daca iese negativ, du-te la ginecolog, nu-i normal sa iti intarzie aiurea fara motiv.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.