homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin iti provoaca aCnee?

#1 2012-08-02 23:20:38

vicky_amin89
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-13

yasmin iti provoaca aCnee?

butter  butter buna seara!i-au yasmin de 3 luni iar aceste Ac mi-au fost recomandate pentru chisturi si acnee , doar ca la inceput cica imi trecura acneea insa dupa aproape o luna imi apare cosuri mereu  si de mica aveam pistrui pe fata doar ca nu s-au mai observat insa vad ca acum am si pistrui pe fata ca niste pete asa mai mari???sa fie de la Ac doar ca doctorul mi le-a recomandat.AR PUTEA SA FIE SI UN EFECT SECUNDAR ACNEEA , PANA SE ACOMODEAZA CORPUL PENTRU CA EU IAU AC PENTRU PRIMA DATA...

Multumesc mult  si o seara placuta!

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2012-08-02 23:49:09)

´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ music produce
´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#2 2012-08-03 11:20:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: yasmin iti provoaca aCnee?

nu se deschid topicuri noi pt fiecare intrebare pe care o ai.

posteaza la topicul tau initial (http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 0#p2653210) sau la unul din topicurile deja deschise despre anticonceptionale.

topic inchis

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.