|
Nu esti logat.
Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?#1 2012-08-04 14:29:59
Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Am si eu o problema...iau anticonceptionale novynette de 5 luni si pana acum nu mi s-a intamplat sa am dereglari ale ciclului menstrual..mereu mi-a venit in cele 7 zile de pauza. In aceasta luna trebuia sa termin folia joi(2 august) insa vinerea trecuta(29 iulie) am baut o cutie de bere si noaptea aceea mi-a fost foarte rau..greata si senzatie permanenta de voma..Nu am reusit sa vomit si nici scaun moale nu am avut(mentionez ca nu trecusera nici 2 ore de la ingerarea pastilei) insa de duminica au inceput niste scurgeri maronii care s-au intensificat la culoare si au devenit rosii..putin cantitativ deci nu cred ca era menstra desi se puteau vedea clar si urme de tesuturi(Ca la menstra). Acestea continua si azi (dupa 6 zile)..Intrebarea mea este daca nu imi va veni menstra in aceste 7 zile de pauza, pot considera acele scurgeri rosiatice ca fiind ciclu? care a venit peste pastile?.. si aceasta dereglare imi va afecta si evolutia pe parcursul lunilor urmatoare? Ultima oara a fost editat de christie7 (2012-08-04 14:30:50) Offline #2 2012-08-04 14:39:38
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?probabil ca se poate considera menstra peste pastile, da Offline #3 2012-08-04 15:01:23
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Multumesc frumos pentru raspuns. Offline #4 2012-08-06 15:41:30
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Buna ...Sunt nelamurita cu o chestie ..am avut un contact neprotejat pe data de 7 iulie (nu a terminat inauntru) iar apoi pe data de 12 mi-a venit menstruatia ...acum normal ar trebui sa imi vina pe data de 9 dar in ziua 24 am inceput sa am o scurgere maronie ..mia trecut dar se pare ca azi mi-a aparut din nou avand contact sexual ...la inceput am crezut ca este menstruatie ...nu am niciun simptom de sarcina nu ma doare nimic nu mi-e greata nu vomit nu ma doare capul ma simt bine ..multumesc frumos ...orice sugestie mi-ar fi de folositor ..o zi frumoasa ! Offline #5 2012-08-06 21:02:05
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?foosesti anticonceptionale ? Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-20 11:46:00
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Buna, probleme, din nou. Am facut pauza la anticonceptionale 3 luni, sunt la prima folie dupa pauza, am inceput anticonceptionalele aproape in prima zi de menstruatie, adica seara pe la 10 cand am facut dus, am vazut un firicel micut de sange, a doua zi am inceput pastilele, nu am facut protejat, in a 6-a zi am avut primul contact. pe la mijlocul foliei am uitat o pastila, dar am luat-o la 10 ore, deci inainte de 12, nu m-am protejat suplimentar. Acum mai am sa iau aproximativ 5 pastile, si mi-a venit ciclul, foarte putin ce-i drept, dar e. Precizez ca iau antibiotic, dar ciclul mi-a venit inainte de antibiotic cu o zi, am si simptome de menstruatie. Are sanse sa fie sarcina? Sau sa fie doar spoting? Offline #7 2013-04-20 12:48:01
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Eu zic ca e spotting Offline #8 2013-04-23 11:28:34
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Ciclul inca e, mai am o pastiluta, dupa ce termin pastilele de obicei venea menstruatia la 3 zile, oare va tine asa mult menstruatia... Offline #9 2013-04-27 11:02:42
Re: Ciclu peste pilule/ spotting sau o simpla dereglare?Deja intru in a 3-a saptamana de ciclu, heeelp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|