|
Nu esti logat.
Buna la toata lumea,#1 2012-08-11 04:08:30
Buna la toata lumea,Acum cativa ani, studenta fiind am ramas insarcinata in perioada ciclului menstural. Eram convinsa ca nu am cum sa fiu...insa ciclul nu imi venea, desi eu am o menstra super regulata. Asadar la medic mi s a confirmat ca sunt insarcinata, iar doctorul mi a zis ca poti sa ramai insarcinata si in timpul menstrei si la finalul ei, si va spun ca asa este pt ca mie chiar mi s a intamplat pt ca stiu exact data cand am facut neprotejat..tocmai in ultima zi a ciclului pt ca eram sigura ca nu voi ramane.. Ultima oara a fost editat de kristiana (2012-08-11 04:20:54) Offline #2 2012-08-13 12:07:45
Re: Buna la toata lumea,Ovulul e ok din momentul in care a fost eliberat din ovar. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-08-13 12:29:16
Re: Buna la toata lumea,Buna ziua! am si eu o intrebare...iau de cateva luni ac yasmin iar de vreo 2 saptamani jumate zilnic am o stare de oboseala si somnolenta...Poate fi din cauza lor? Offline #4 2012-08-13 12:31:31
Re: Buna la toata lumea,eu zic ca nu, daca era din cauza lor aveai starea asta de la inceput, nu dupa cateva luni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|