homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 81-124

#2338 2012-08-21 16:19:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 81

iulya,buna.tu incerci demult de bebe?ca asta cu greutatea nu se potriveste oricui.eu am 50 de kg.sa mai slabesc sa raman gravida?sau sa ma ingras?nspe mii de teorii...pana la urma toti suntem dust in the wind...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-08-21 16:20:45)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2339 2012-08-21 16:22:51

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

iulya si eu stiu femei care au ramas insarcinate mai grasute fiiind.. dar eu consider ca e un oarecare risc pentru sanatatea ta si a copilului... riscul inseamna ca poate sa afecteze sarcina sau conceptia.. sau nu... dar ma gandesc ca e mai bine sa prevenim..

baby Dragos hjarta rugaciune

#2340 2012-08-21 16:35:57

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

eu gata munca pe ziua de azi smile
va pup puss  wave

#2341 2012-08-21 16:37:01

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Da, Detzy, sper sa scap de cocobacili si sa fac luna viitoare histero. Oricum luna viitoare merg la Albu pt controlul de 1 an si vedem ce e de facut. Am citit si eu ca se ramane mai greu, dupa miomectomie.

Mada, sa ai o seara buna acasica! par

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-08-21 16:37:45)

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2342 2012-08-21 16:37:08

sonia30
Moderator

pa mada puss

iasmina,cele 2 liniute nu sunt la fel.fa si maine test.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-08-21 16:38:55)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#2343 2012-08-21 16:42:43

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Culmea ironiei, toate tipele grasute care le cunosc au copii, iar eu cu cele 51 - 52 kg ale mele, ioc rotfl2 Acum sincer, nu greutatea e factorul principal, dar e bine de mentinut in anumite limite, in primul rand pt ca inseamna sanatate, orice kg in plus peste limita inseamna: diabet, colesterol, hipertensiune, etc si de ce nu le-am preveni si al doilea aspect ar fii cel estetic, ca acum pe bune, femei suntem si ne dorim sa fim rachitoare din toate pct de vedere big_smile

Mada puss

Raveca, iti tin pumnii sa fie bine de data asta si sa scapi de cocobacilii aia!!!

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-08-21 16:43:55)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#2344 2012-08-21 16:45:11

sonia30
Moderator

moon,multe si multi care au obiceiuri nesanatoase,mananca prost,beau,fumeaza,n-au bani,traiesc ca vai de ei,se tarasc pe strada...au droaia de copii pe langa ei.nu continuu,ca lista e lunga,da ma enervez si mai mult.

cum citii de dim  la o alta fata,ma amagesc ca Dumnezeu nu mi-a dat si nu-mi da copil pt ca se putea intampla ceva rau.asa pot suporta durerea.inca mai pot.

#2345 2012-08-21 16:50:09

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

fetelor, dr Albu este si medic in giulesti? sau a fost? am o prietena care a nascut acum cativa ani cu dr Albu si nu stiu daca e vorba despre acelasi. ea a avut numai cuvinte de lauda despre respectivul medic, mult mai mult, avand o sarcina cu probleme

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#2346 2012-08-21 16:51:06

sonia30
Moderator

lavy,cred ca e alt albu.mai e unu.

#2347 2012-08-21 16:53:38

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ioana..pai daca 80% din oameni au mutatii..iar sufera de infertilitate aprox. 16%...si cauzele sunt de obicei altele...atunci nu o fi chiar atat de rele mutatiile astea

Lavy, la inceputul sarcinii multa lume chiar scade din greutate asa ca nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

Jasmina, testul este negativ

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2348 2012-08-21 16:54:14

Raveca
Hero member

Lavy, la Giulesti este dr. Albu Dinu. Nu este vb de acelasi medic la care mergem noi.

Blue, Doamne ajuta sa scap de data asta.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#2349 2012-08-21 16:54:54

Bluemoon
Hero member

Sonia, daca vrei completez si eu lista ta, cu tiganii care nu dau doi bani pe curatenie, in schimb nu au nici o boala si copii de le pierd numarul si cei cu boli psihice, care aduc pe lume altii asemeni lor sau aia de plang pe la Tv de neajunsurile vietii si de faptul ca stau 15 oameni intr-o baraca de cartoane, dar in schimb toarna la copii fara numar...sunt multe exemple de genul asta, am ajuns si eu de multe ori sa ma supar ca prostu pe sat cand vin nespalate prin parcarile magazinelor cersind pt copii ca nu au cu ce sa-i hraneasca cica si le mai trimit si eu...undeva.. sa puna mana sa munceasca pt bani, ca nu sunt eu obligata sa le intretin copiii, dar deh.... ma linistesc si aplic regula degetelor in ureche si-mi cant "lalalalala"...de dimineata pana seara.. rotfl si visez la cai verzi pe pereti si feti frumosi calare pe Jaguar, care inca s-ar uita la mine, ca nu am burta rotfl2

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#2350 2012-08-21 16:55:24

serbans
Full member
Inregistrat: 2012-02-22

FETELOR REVIN , DUPA o jumatate de zi de plans in hohote , m-am calmat si m-am dus la o prietena , ea insarcinata fiind in 6 luni jum !am venit acasa cu zambetul pe buze si plina de optimism! cred ca beta este gresit , am 5 teste de sarcina pozitive , dar totusi sunt 5 , nu cred ca am eu un asemenea corp care sa secrete hormonul asta , sunt aproape sigura ca synevo a gresit , nu am nici un simptom de menstra dar poate ca asta e datorita faptului ca iau duphaston la recomandarea doctorei in care am avut toata increderea ,si m-a dezamagit!am sunat-o sa-i spun de rezultate si in loc sa-mi spun asa cum mi-ati spus voi sa repet testul , mi-a zis ca este imposibil , si ca sa nu mai iau duphaston , dar il voi lua in continuare , stiu ca sunt insarcinata , simt asta , si am incredere ca testele mele sunt pozitive nu se poate ca din 3 firme nici una sa nu fie in regula , totusi se bazeaza pe acelasi hormon!cred ca mai degraba ar fi in stare cei de la synevo sa imi greseasca testul beta , decat 3 firme!ma bazez pe intuitia mea, cat despre doctora....pacat ca la cata dorinta e, nu avem doctori in regula , voi merge saptamana viitoare sau peste 2 saptamani la ecograf aici , cat despre duphaston si acid folic , le iau in continuare , daca e sa nu fiu insarcinata ,poate-mi vine , dar daca sunt imi ajut puiul sa se faca mare!va pup

#2351 2012-08-21 16:56:46

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

soni puss probabil e vorba de altul daca zici ca mai e unul cu acelasi nume
elena puss eu ma sunt apoape de jumatatea sarcinii, de asta ma ingrijoram. dar am inteles ca nu e ceva anormal, deci m-am mai linistit smile
rave goodluck sa fie bine, sa scapi de cocobacili
moon  applause pentru atitudine
serbans  rugaciune  sa fie bebe si sa fie bine. eu am facut eco la 6 saptamani, la cea abdominala se vedea ca e sarcina, la cea intravaginala s-a vazut si inimioara
soni par

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-08-21 17:03:23)

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#2352 2012-08-21 16:57:17

sonia30
Moderator

moon,tiganii au rata ff mica de infertilitate.nu i punem la socoteala in lista noastra.eu nu mai pot canta lalala demult.nici nu o voi mai face pana nu imi voi strange copilul in brate.mi-e scarba ca sunt atatea care nu au nici o treaba cu copiii si totusi fac.mi-e scarba de situatie,nu neaparat de ele.dar...nu vom gasi raspunsul acum.poate intr-o zi...

serbans,repeta beta.tot ramane cel mai sigur test.testele de pisu de cele mai multe ori dau erori,din ce am citit eu de f mult timp incoa.

lavy puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-08-21 16:59:18)

#2353 2012-08-21 16:59:14

Bluemoon
Hero member

Serbans, din cate am inteles, ti-a facut eco abdominal, pai in 4 sapt nu ai ce sa vezi acolo, eventual doar un eco intravaginal ar putea sa evidentieze sacul gestational. Mergi si la alt laborator sa refaci beta.

Sonia, te asigur ca poti smile si la mine se mai da la fund si il aud mormaind slab si scormonesc si zic: hai baiete, sus, eu plang, tu canti, o facem in ritm rotfl2 Ti-am mai spus eu tie, trebuie sa razi de necaz, sa nu te rapuna.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-08-21 17:03:42)

#2354 2012-08-21 17:01:41

Raveca
Hero member

Serbans, eu as repeta beta maine, la alt laborator. Si eu cred ca e un bebe acolo in burtica, altfel nu vad cum s-ar pozitiva 5 teste, mai ales ca ai facut de la firme diferite. Repeta beta si asa scapi de orice nelamurire! goodluck

Blue, Sonia, eu nu ma gandesc la categoria aceea de femei ca nu are rost. Noi le "invidiem" pe ele pentru ca au copii, ele ne-ar "invidia" pe noi pentru multe alte lucruri pe care le avem, iar ele doar viseaza sa le aiba.

#2355 2012-08-21 17:02:33

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

offff...si ziua de azi a fost incarcata. acusa ma linistii si eu un pic. sa stau la un pahar de vorba cu voi

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2356 2012-08-21 17:04:05

serbans
Full member
Inregistrat: 2012-02-22

bluemoon ms mult , la noi nu prea sunt laboratoare care sa-ti dea rezultat cat mai repede , decat synevo de aia am preferat sa merg la ei considerand ca sunt ce-i mai in regula! prefer ca de data asta sa am rabdare dar voi continua sa-mi fac teste de sarcina, mii daca e nevoie , dar voi demonstra ceea ce un doctor si un laborator nu au fost in stare sa vada!m-am suparat prea tare , vreau sa ma relaxez si sa ma bucur de ce am in burtica , sa-l ajut sa creasca mare , nu sa-l sufoc cu stres! nu sunt primul caz de genul !verisoarei mele la o clinica privata i s-a pus diagnostic sindrom down , insarcinata fiind in vre-o 5 luni ...ti-am zis , imi ascult simturile!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.