homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale dupa alaptare

#1 2012-08-22 14:35:46

alinutza23
Membru
Inregistrat: 2009-12-14

Anticonceptionale dupa alaptare

Buna ziua dragele mele  am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta. Am un baietel de 11 luni tocmai l-am intarcat eu pana acum am luat Cerazette la recomandarea medicului fara intrerupere deci nu am avut menstruatie pana acum trebuie sa le schimb sau le pot lua pe astea in continuare numai ca va trebui sa fac acea pauza chiar sunt nelamurita nu stiu ce sa fac va rog daca stiti. Si ce anticonceptionale ar trebui sa iau eu inainte de a ramane insarcinata luam Marvelon dar nu as mai vrea sa le iau pe alea m-am ingrasat groaznic de la ele si i-mi dadeau o pofta de mancare iesita din comun

#2 2012-08-22 19:27:39

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Anticonceptionale dupa alaptare

cel mai bine mergi la un cabinet de planning sa ti se prescrie noi anticonceptionale si sa ti se spuna cum este mai ok sa treci de la cerazette la celelalte anticonceptionale

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.