|
Nu esti logat.
Ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatPagini: 1
#1 2012-09-05 10:49:41
ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatbuna! vineri seara am avut contact sexual neprotejat care s-a finalizat cu o ejaculare in zona vaginala,dar nu propriu-zis in mine,iar apoi,am inlaturat repede cu un prosop. Sambata si duminica am avut din nou contact sexual neprotejat insa ejacularea s-a produs intr-un alt loc,mai exact pe abdomenul meu. Pe 04.09.2012 trebuia sa-mi vina menstruatia. stiu ca e putin,e de-abia a doua zi in care aceasta lipseste,si ziua abia a inceput,insa sunt cam ingrijorata. Am de ce sa-mi fac probleme,si ganduri negre? Mentionez ca menstruatia mea nu este foarte reglata,si de obicei mai intarzie putin Offline #2 2012-09-05 12:27:40
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatnu cred ca esti insarcinata. de ce nu folosesti prezervativ sau metoda hormonala? (pastile? inel vaginal, plasture) Offline #3 2012-09-05 22:33:23
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatSincera sa fiu,din prostie nu am folosit nici o metoda contraceptiva..iar cand iubirea e mare...si din pacate inca stau cu indoiala in suflet Offline #4 2012-09-07 22:15:22
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatDraga mea,daca ai avut contact sexual FARA penetrare,cum Dumnezeu sa fii insarcinata? Offline #5 2012-09-07 22:19:38
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatAm citit ca e posibil, daca a ejaculat in preajma vaginului Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-07 22:40:07
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatContactul fara penetrare inseamna ca nu ai facut sex. Offline #7 2012-09-07 22:42:00
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatse numeste tot contact sexual Offline #8 2012-09-07 22:44:19
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatPenetrarea propriu-zisa incepe atunci cand el introduce penisul in vaginul tau. Offline #9 2012-09-07 23:03:53
Re: ajutor! paranoia s-a instalat in mintea mea,de cand mi-a intarziatDaca ti-a si venit iar la 3 teste ai negativ,esti safe Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|