|
Nu esti logat.
Contraceptivul YAZ#1 2012-09-06 19:47:31
contraceptivul YAZbuna seara.acum 3 luni am inceput sa iau YAZ. dupa ce am terminat al 3lea blister leam intrerupt deoarece acum fac un tratament cu antibiotice si mam gandit pt o luna sa le intrerup.insa de ieri simt o sensibilitate a sfarcurilor. tin sa precizez ca in timpul administrarii am consumat grefe. intrebarea mea e:pot sa fiu insarcinata? (am luat pilula in fiecare zi aprox la aceeasi ora, ultima pilula am luat-o pe 28 august si apoi 4 zile am avut menstruatie) Offline #2 2012-09-06 19:51:36
Re: contraceptivul YAZgreful scade eficienta, deci te-as sfatui sa faci un test de sarcina; bineinteles, sensibilitatea poate fi si de faptul ca ai intrerupt pastilele, chestie care nu trebuia s-o faci, trebuia sa folosesti prezervativul pe durata tratamentului si 7 zile dupa el; pe viitor sa stii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|