|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2012-09-08 23:09:17
anticonceptionaleiau diane 35 de 5luni si acum vreau sale schimb ca am inteles ca nu sunt indicate maimult de 6 luni ca si metode de protectie.....cu ce alt anticonceptional ma sfatuiti sa le schimb ...ceva cu un continut mai scazut de hormoni .....si sa nu ma ingras: Offline #2 2012-09-08 23:30:01
Re: anticonceptionaleanticonceptionalele ti le recomanda, si mai apoi schimba (Daca e cazul) doar medicul de planning. E ca si cum ne ai intreba pe noi cu cum sa ti scoti singura o masea care te doare. Offline #3 2012-09-30 18:28:26
Re: anticonceptionalebuna,am o intrebare am luat trei luni qlaira ,vineri am luat ultima pastila si nu am mai inceput alt blister,duminica am facut sex neprotejat cu ejaculare inauntru,trebuie sa iau pastila de a doua zi ,e posibil sa raman insarcinata??? Offline #4 2012-09-30 22:23:28
Re: anticonceptionaleai renuntat de tot la ele ? vineri ai luat ultima pastila activa sau inactiva? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|