homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa iau postinor iar???


#1 2012-09-10 11:28:57

maia27
Membru
Inregistrat: 2012-09-10
Mesaje: 2

sa iau postinor iar???

Buna ziua,
Am si eu o problema...sunt foarte, foarte speriata si nu stiu ce sa fac. Acum 10 zile(pe 31.08) am avut primul contact sexual, am folosit prezervativ, dar el s-a si retras inainte sa ejaculeze numai ca a picurat si pe mine...asa ca la o ora dupa am fost la farmacie  si am luat postinor 2, intrucat am intrat in panica.. peste 4 zile(marti) am inceput sa sangerez, iar apoi sangerarea s-a intensificat si parea ca e un ciclu menstrual normal (cantitativ, la culoare, m-a durut mijlocul etc), doar ca a durat cu 1 zi mai putin decat de obicei. Sangerarea a tinut pana sambata, cand a mai curs doar foarte putin. Sambata noaptea am avut alt contact sexual si din nefericire prezervativul  s-a rupt, iar noi ne-am dat seama prea tarziu. Pana acum nu am mai luat nimic pentru ca nu stiu ce sa fac. Am tot citit si perioada e mult prea scurta pentru a lua inca o data postinor, fara a ma deregla total hormonal. Ultimul ciclu menstrual inainte de primul contact l-am avut pe 16 august, iar perioada ciclului variaza intre 25 si 28-29 de zile.
Ar trebui sa imi fac griji? Pana la urma acea sangerare a fost menstruatia, pe care postinorul a provocat-o mai devreme cu o saptamana? Sau a fost pur si simplu o sangerare de la pastila? Va rog, ajutati-ma:(. Stiu ca nu am procedat bine si stiu ca par iresponsabila.

Offline

 #2 2012-09-10 16:06:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04
Mesaje: 18077

Re: sa iau postinor iar???

maia27 ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l!

topic inchis.


daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.