|
Nu esti logat.
Cum fac??#1 2012-09-16 21:30:57
cum fac??Buna, am si eu o intrebare, nu am gasit nimic pe net si nu am pe cine sa intreb duminica seara... so. am luat pana acum diane 35, medicul mi-a recomandat sa trec pe yaz. Numai ca nu mi-a spus cum sa fac asta...am terminat dianele acum 5 zile, astazi mi-a venit ciclul, numai ca abia astazi am vazut in prospectul de la yaz ca trebuia sa le incep imediat dupa ultima pastila de diane. Nici nu-mi pusesem problema ca nu mai trebuie sa fac pauza intre blistere... acum nu stiu cum sa fac - sa incep sa iau yaz de azi sau sa astept pana marti, cand ar trece 7 zile? E posibil sa mi se deregleze ciclul? Offline #2 2012-09-17 13:28:53
Re: cum fac??incepe de azi, sau asteapta 7 zile, cum vrei, numai ca acum va trebui sa te protejezi suplimentar. Offline #3 2012-09-17 15:08:14
Re: cum fac??
fara gija asteapta pina marti cind trec cele 7 zile. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-10-21 22:01:36
Re: cum fac??buna..am si eu o intrebare...iau yasmine..am luat timp de 5 zile ciprofloxacina..imediat dupa tratamentul cu antibiotice am intrat in pauza de 7 zile ..stiu ca de obicei e bine ca dupa un tratament cu antibiotice ca sa fiu protejata trebuie sa iau inca 7 zile ac..daca eu am facut pauza respectiva..si akum incep un nou blister..sunt protejata dupa ce iau cele 7 pastile? Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-21 22:02:41
Re: cum fac??esti protejata dupa ce inghiti 7 pastile in 7 zile consecutive Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-10-22 12:45:23
Re: cum fac??deci nu conteaza ca am facut pauza respectiva si abia dupa pauza am luat cele 7 pastile? Offline #8 2012-10-22 12:48:58
Re: cum fac??nu are nimic; singura problema e cu protectia suplimentara in pauza + primele 7 zile din noua folie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|