|
Nu esti logat.
Medici urologi ?#1 2012-09-24 21:14:04
Medici urologi ?Buna. am inceput un topic nou ca nu am stiut unde sa scriu sau sa caut sa vad daca se vorbeste deja de subiectul asta. Ultima oara a fost editat de Ynnnaa (2012-09-26 18:17:47) Offline #2 2012-10-04 13:16:17
Re: Medici urologi ?dermato venerolog mai bine, poate sa fie ceva cu transmitere sexuala, sa nu sari sa spui ca e imposibil poate sa aiba si dinainte de tine daca nu era virgin. si sper ca folosesti prezervativ pentru ca nu e normal sa faci sex neprotejat cu un barbat cu probleme mai ales vizibile pe penis!!! sa mearga la dermato venerolog. si daca e nevoie si tu la gineco. succes. si ce sta cu problema asta de jumatate de an, chiar nu poteti gasi un cabinet? nu are medic de familie, medicul de familie ii poate da trimitere direct, cand nu stii ceva acolo te duci e gratis. sa nu mai stea niciodata cu o problema acolo netratata! Ultima oara a fost editat de eph (2012-10-04 13:16:58) Offline #3 2012-10-05 11:42:57
Re: Medici urologi ?Eu am fost la ginecolog , nu am nimic. Medicul de familie la trimis la spital, dar nu au rezolvat nimic. a fost si la dermato i-au dat un unguent care nu si-a facut efectul... Offline #4 2012-10-09 11:33:16
Re: Medici urologi ?dermato asta sper ca inseamna dermato-venerolog, nu dermatolog, ca din cate stiu nu e acelasi lucru. si trebuia nu doar sa se uite la el ci si sa-i ia probe de secretie uretrala si sa-i faca macar examenul microscopic din proba daca nu chiar examen bacteriologic. tu esti sigura ca nu ai nimic? inteleg ca ai fost la gineco, dar acolo in mod normal iti face o analiza simpla in care nu se vad: clamydia, ureaplasma, mycoplasma si cateodata nici macar gonoreea. depinde ce analize ai facut. daca eu am clamydia si ma duc la controlul de rutina si mi face asa numita lama nu o sa stie nimeni ca eu am clamydia, de exemplu. nu zic, nu am de unde sa stiu ce are el, dar mi se pare greu de crezut sa aiba o problema fix pe pielea penisului de atata timp si sa nu aiba legatura cu ceva genital. la urolog ii va face Offline #5 2013-11-27 15:19:27
Re: Medici urologi ?Poate suna stupid, dar la urolog trebuie sa te dezbraci? Femeile trebuie sa se dezbrace? Am o infectie urinara si vreau sa merg la control, iar in functie de asta sa-mi aleg dr, barbat sau femeie Offline Publicitateloading...
#6 2013-11-27 15:35:55
Re: Medici urologi ?Pai depinde de ce investigatii sunt necesare, s-ar putea sa fie nevoie la un moment dat, daca trebuie sa faci cistoscopie sau alte investigatii legate de vezica, pe langa analizele de urina si intarpretarea lor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|