Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-113
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21
Pff Garga am aruncat-o , sunt 14 ore deja
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Time bafta sa nu faca febra
cmin pai de ce nu iti pregatesti inainte pampersul si cand vi cu el de la baie tzop direct cu fundul pe pampers ,, eu asa fac , mor daca imi pisa salteaua ca porma pute oricat as aerisi eu
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- n_loredana2008
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-07-20
gargarita a scris:Ioana, daca ai intarziat mai mult de 12 cu pastila, protectie suplimentara 7 zile. si ia-o si pe cea uitata daca nu ai luat-o deja.
garga tu ma bagi in sperieti uite de ex ce spune la acc ce le iau eu
" Daca s-a omis administrarea unui comprimat, acesta trebuie administrat in decursul urmatoarelor 12 ore. Daca au trecut mai mult de 36 de ore de la administrarea ultimul comprimat filmat, contraceptia nu este sigura"
Voi ce intelegeti prin asta? Ptr ca eu acum trei seri am uitat sa o iau, si am luat-o dim ca nu trecuresa 12 ore, apoi seara iar am uitat sa o iau si am luat-o a doua zi la ora 9. dar dupa cum spune in prospect, eu inteleg ca sa nu treaca mai mult de 36 de ore, nu?
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- korina_s
- Full member
- Inregistrat: 2011-12-25
Rares Matei 22.05.2012 ,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
n_loredana2008 a scris:gargarita a scris:Ioana, daca ai intarziat mai mult de 12 cu pastila, protectie suplimentara 7 zile. si ia-o si pe cea uitata daca nu ai luat-o deja.
garga tu ma bagi in sperieti uite de ex ce spune la acc ce le iau eu
" Daca s-a omis administrarea unui comprimat, acesta trebuie administrat in decursul urmatoarelor 12 ore. Daca au trecut mai mult de 36 de ore de la administrarea ultimul comprimat filmat, contraceptia nu este sigura"
Voi ce intelegeti prin asta? Ptr ca eu acum trei seri am uitat sa o iau, si am luat-o dim ca nu trecuresa 12 ore, apoi seara iar am uitat sa o iau si am luat-o a doua zi la ora 9. dar dupa cum spune in prospect, eu inteleg ca sa nu treaca mai mult de 36 de ore, nu?
36 de ore de cand ai inghitit corect ultima pastila, se mentine protectia. contactele din intervalul asta sunt protejate. tu esti ok. dar nu le mai abramburi asa, pune-ti o alarma pe telefon.
Ioana, protectie suplimentara pana iei corect 7 pastile consecutive.
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Like, sunt praf!!!FELICTARI! Esti eroina noastra, esti super mami!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
salutari
garga se pare ca e unul dintre cele 2 virusuri care circula : unul cu tuse si muci si eventual febra si unul cica cu varsaturi si diaree parca si eventual febra....groaznic oricum....sper sa nu aveti nimic si sa va reveniti
papu nu e indicat sa o scoti sub panadol, chiar daca nu mai are febra....oricum se pare ca toate antitermicele astea scad febra brusc-exact cum nu e bine,febra e ok pana la 40 (si olivia steer vb pe blogul ei si nu in necunostiinta de cauza si dupa ce a citit destul de mult si a experimentat si pe copii ei) cel mai bine scazi febra prin alte metode (eu incerc sa le folosesc pe cele traditionale gen otet cu apa, cataplasme cu varza care scad trepat).Tot olivia relata dintr*o cartea din asta naturista,, ''sa ne bucuram'' cand face copilul febra caci elimina toxinele din organism,daca noi ii indop cu panadol si nurofen toxinele se adancesc si mai tare in organism. Acum eu am scris asa ca o informare, adica din ce am citit eu si am pus in practica, normal ca fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul lui.
eu tot racita, infundata, si tot tacamul, am luat aspirina naturala, am baut ceai de soc pt scaderea febrei (caci e ceva, nu fff mare), dar cel mai tare ma ingrijoreaza durerile de cap, uneori daca ma misc brusc si de pe buda simt cum imi vajaie creierii, si nu mi s-a mai intamplat asta pana acum la nici o raceala.Maine o sa merg si la dr mea de familie (mi-am facut prog sapt trecuta cand nu aveam nimic, vroiam doar sa-mi mai fac si eu niste analize dupa 2 ani), si uite ca s-a nimerit la fix si cu raceala asta desi nu-mi doream.
angel eu fac sirop de ridiche, scobita si cu miere, dar nu stiu daca pana intr-un an e indicata, caci cam provoaca gaze. poti in schimb sa-i dai stodal sirop sau stodal pastilute homeopate daca gasesti.
9 ani de copilarie ....
- ioanagab85
- Full member
Multumesc Garga . Razu , Adina , Lore pupici!
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Adina multumesc de informatie nici eu nu ii dau de febra imediat , incerc intai leacurile babesti si daca chiar nu merge atunci pun supozitor de paracetamol acum cu raceala asta nu i-am dat nimic , am ajutat-o natural cu frectii dar in rest am lasat-o ca e prima ei raceala si trebuie sa isi formeze anticorpii
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Adina, asa stiam si eu ca atunci cand se face febra, de fapt organismul lupta, dar cand vad ca face 39 rectal, imi e frica, nu stiu...
Azi m-am ratoit si eu la Iulia, inteleg ca e racita, ca nu ii arde de nimic, ca ii este greu sa manance, dar nici nu vrea sa guste mancarea, azi a luat o lingura, o tinea in gura, imi cerea sa ii pun desene, i-am pus si desene si tot nu voia sa manance, nici lingura aia de mancare nu a inghitit-o, a scuipat-o, am inchis desenele, jos din scaun si gata... Cum sa iti revina ea din raceala daca nu vrea sa manance?! Parca vad ca iar o sa slabeasca... Sper macar sa poata dormi, asa printre muci si stomac gol...
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele,
andreea am ras cu lacrimi si pe mute,super articolul
am incercat si eu la pranza sa fac un nani,dar m-au sabotat astaia mici,dami de abia a adormit si asta mica s-a trezit
papu,cand are febra trebuie tinut in casa,mai ales cand este frig afara,din cauza diferentei de temp din casa si afara
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
Totul despre mame Infertilitatea este un subiect care macina multe femei car eisi doresc din tot sufletul sa devina mame. La 15:30 vorbim la Totul despre Mame (reluare) despre infertilitate, dar si despre nutritia si sanatatea copilului. http://totuldespremame.ro/stiri/despre- … espre-mame
- ginutza
- Hero member
vb cu ea pe mess si ii spuneam ca a adormit greu Dami,uitati si voi explicatia unei mame de fete -5 ani- tu stai si lanag el,,pana adoarme, eu imediat o ameteam pe picioare aqm nu mai vrea k si aqm as mai pune-o da aqm e linistita, se uita la desene si adoarme
m-au apucat toti dracii si i-am replicat
nu am nevoie sa-l ametesc,trebuie doar sa adoarma langa mami
Ultima oara a fost editat de ginutza (2012-10-23 15:29:26)
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
fetele La mine e horror,nu am apa,curent si gaz..deci sunt terminata Am mers la o vecina de la alt bloc care are de i-am dat sa manance,dar putin pt ca mancase tzatza acasa ca nu mai avea rabdare..off.iar l-am dat peste cap..abia incepuse sa manance suuuper bine. Am mancat si eu la ea,sa-i dea DD sanatate!
Deno,brobonelele parca se cheama acneea nou nascutului.a avut si Rares...trec...
Inca ceva,mamici laptarese,cand va venit prima data in alaptare menstra,v-a venit regulata?la cat v-a venit? Pt ca mie mi-a venit luna asta si luna asta ioc....
6 ani de dragoste
- ginutza
- Hero member
la 1 mi-a venit dp ce am intrerupt alaptarea,la 1 2 nu mi-a venit
- ioanagab85
- Full member
Janis eu am avut a două luna după naştere după care am mai avut la c?teva săptăm?ni si de atunci deloc.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|