Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-129
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21
Neata
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
SMart, si eu am asa. mi-a zis dintareasa mea ca e o chestie genetica. si ca treb sa ne spalam foarte des pe dinti, dar nu avem ce la face. eu vreau la copil sa ii puna pelicula peste dantura sa nu i se carieze vreodata. nu ti-e frica sa te duci la fosta?
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Time
Nu Lolli nu mi-e (toti ma intreaba) . E femeie in toata firea, au pastrat o legatura frumoasa dupa. E un pic dusa cu capu' , dar ne intelegem bine si ai dreptate e genetica. La mine se mananca din interior si nu dau semne pe afara
Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-10-26 12:14:55)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
of si copilul meu vomita in jet de trebuie sa schimb totul in jur si pe el e normal? cel putin de 2-3 ori pe zi vomita asa. de regurgitat la fiecare masa. si il tin sa dea aerul dar nu tot timpul il da afara.
pass si reptila mea se plimba prin pat, il pun noaptea cu capul intre pernele noatre si-l gasesc cu capu in coastele lu tac-si si picioarele in plamanii mei. atata ma loveste pana ma scol.
eu toata sarcina m-am ferit de chimi ale implixit oja si am re uperat acum, mi le-am facut cu gel peste unghiile mele naturale. sunt mult mai rotunjite asa si chiar nu zgarie deloc. sunt si destul de scurte.
sanatate bolnaviorilor si pe mine cred ca ma paste o raceala...ce-as putea sa iau? lamaie cu miere, vit C de-astea? in afara de ceai de ceapa si chestii de-astea ca nu le pot bea.
Viata mea, desprinsa din povesti
- llollipop
- Full member
da Smart e tare nasol. si la mine tot din interior se mananca. eu numerg din motive financiare. pe mine nu ma doare deloc la dentist. si eu sunt fricoasa tare. dar imi face cu lidocaiona local apoi anestezie cu injectie si nu mai simt nimic nimic. poate sa taie sa faca ce vrea. numai la puroi se simte. e o durere taioasa dar scurta. ca un fulger. oricum alaptez si nu cred ca e voie anestezie
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
raportam prima noapte alba in opt luni ,oribil !
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
hello eu nu am reusit sa mai intru..am citit in mare asa...
si eu merg la dentist,am stat cam mult fara sa ma duc si mi s-a fauct un chist si trebuie operat ca sa-l scot si apoi reparata maseaua...nu mi-e frica de dentist...nu ma doare deloc...numai ca nu m-am dus idn cauza alaptarii si am stat asa de pe azi pe maine si uite ce mi s-a intamplat...acum ma costa si bani multi ,dar oricum nu mai stau asa...
papu...ei zic sa nu mai iesi cu iulia afara pana nu-i trece,nu e foc
aaa,ce vreau sa va mai intreb,daca imi vine cm mai devreme ,mi se consuma mineralele din organism din cauza asta?
eu oricum ma simnt ff slabita,nu am pofta de mancare,am slabit iar...trebuie sa iau niste vitamine urgent,ca nu mi-e bine,dar mai intai mi-ar trebui niste analize sa vad ce lipsuri am
Ultima oara a fost editat de sweetygirl27 (2012-10-26 12:59:02)
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- llollipop
- Full member
Ada, of. Sweety, pe asta nu am mai auzit-o cu mineralele eu nu am avut probleme. nu m-am simtit rau, dar nici analize nu am facut
buna Timean, Deno,Amalia
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Sanatate Iuliei!
Off Rares era bine pana a facut iar acum 38 rectal.nu-i dau nimic momentan astept sa mai creasca..mi-e o mila de el..... Oricum nu am ce sa ii dau de febra decat nurofen.panadol mai am in casa dar suspectez ca acu o luna s-a diarat de la el. Apropo de scaun,de cand mananca mai mult are mai multe pe zi.tari,carnaciori dar ii face de mai multe ori.se va regla? Bine ca mananca,acum cu febra a bagat 100 g supa cu ou....
Ada dar ce-a suparat-o pe Iris?
6 ani de dragoste
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Dana, nu am nascut, mai am o luna, oficial, insa din cauza colestazei, imi face cezariana pans in 38 de saptamani, deci mai am vreo 15-16 zile de gravideala... Pupe de la noi
Si pupe pentru mamici si puiutii, sanatate la cei bolnaviori! Se pare ca e sezonul virozelor, mai toti copii sunt cu mucii pana la genunchi, eu sper ca noi sa fi scapat cu doar o tura de raceala...
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Multumesc Andrreea..asa am sa si fac...
Blue DD ajuta sa-ti vezi puiutza cu bine si cat mai tarziu
6 ani de dragoste
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Blue ce putin mai ai si tu
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Hello,
Papu, roseola infantis a avut si Ili acum cateva luni. E asa cum ti-au zis si fetele, se face intre 6 luni si 2 ani, debuteaza cu febra mare care nu prea trece cu nimic, decat pe moment, iar in momentul in care apare eruptia, cam dupa 3 zile, scade brusc si febra. Bubitele, care n-o mananca trec si ele in 3-4 zile. Noi , dupa ce am scapat de febra, nu i-am mai dat nimic. E destul de greu de diagnosticat si de multe ori e confundata cu alte minuni. Cel mai rau ii face antibioticul. Cand a avut Ilinca, au mai avut alti 2 copii de pe scara noastra, fiecare dintre ei a pimit alt diagnostic si tratament, desi simptomele erau aceleasi si au lungit-o mai bine de-o saptamana.
Eu nu stiu ce are Ili. De cateva zile e cam agitata, ieri mi-a facut un 38.8, seara rapusa de oboseala si febra mi-a adormit in sufragerie, am schimat-o, i-am dat laptele si a dormit pana la 22 cand s-a trezit plangand si a tinut-o asa pana la 1 cand a adormit din nou. NU vroia nimic, am plimbat-o in wrap, se linistea putin apoi o apuca vorbitul si vroia jos, o dadeam jos, plangea si vroia in brate, o luam iar in brate, o luam de la capat. La un moment dat am pus-o la mine in pat, s-a ridicat a inceput sa alerge si s-a lovit cu nasul de tablia patului. Alte urlete... DImineata s-a trezit la 8: 30 si acum nu vrea sa doarma. NU stiu ce-i cu ea.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele noi am trecut pe panadol de ieri,stranuta la greu si avea niste ochii rosii,azi se simte mai bine
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Hello Sănătate tuturor
Ultima oara a fost editat de ioanagab85 (2012-10-26 14:43:25)
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Lalli, vreun dintoc? Canin?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|