homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-145

#2737 2012-10-30 13:00:59

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

sweety multumesc

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2738 2012-10-30 13:01:10

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Janis, da-te cu ceva, imi imaginez ca e urata rana.
Lali, imi pare rau d enoaptea voastra. Sper sa nu o mai doara burtica pe Ili.
Sweet, d ela dentist tocmai am ajuns, 165 ron pe film, scos nervul, mai merg vineri pentru plomba definitiva. Maa usuca de bani. Si ma eenerveaza ca fara anestezie nu suport, trebuie sa scot laptele pana vine Ari sa pape. Offf. Cat despre scoala, mereu a fost rau, dar ca anul acesta...niciodata. Ce face minunea de fetita pe care o ai?
Amalia, nu am apucat sa iti spun, ai un avatar scuuuuuuump tare!

Ultima oara a fost editat de razu (2012-10-30 13:03:26)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2739 2012-10-30 13:04:39

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Sweety eu am fost si la ginecolog acum o luna si am făcut si urocultura si au ieşit bine analizele iar ginecologul a spus că sunt foarte bine. Nu ştiu de unde usturimea asta supa
Garga pare rău , sănătate.
Razu pupici

Ultima oara a fost editat de ioanagab85 (2012-10-30 13:13:04)

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#2740 2012-10-30 13:28:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rux, am citit acum ca ai scris ca nu-i este bine cand papa asa des....

#2741 2012-10-30 13:34:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Da Garga, e tare agitata si o doare si burtica in timp ce papa...Dupa ce termina nu o mai doare. Habar nu am ce sa fac.

Publicitate

loading...

#2742 2012-10-30 13:37:59

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

razu pe de o parte te invidiez,ca mai ai lapte...la mine s-a dus definitiv,nu mai e...e bine ca mai ai laptic pt ari

nici eu n-as suporta fara anestezie...eu mai merg si maine,apoi ma programeaza pt operatie sa-mi scoata chistul ala sau ce e acolo...apoi revin pt plomba finala si mai am si alte mici carii,adica asa par  mici,cine stie ce e pe acolo,pe care nu le mai las,indiferent cat m-o costa

ioana,atunci cine stie de ce te ustura...ceva este

amalia te-am vz si la topic,sunteti spuerbi cu buburuza in frunte

smart tu ai fb?eu pe tine nu te stiu

garga,,pfff,sper sa nu fie de la laptic,multa sanatate

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2743 2012-10-30 13:40:27

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

sweety puss
eu maine merg la craiova la o clinica pentru a vedea ceva tratament pentru hemoroizii mei...adica sper ca inca sunt hemoroizi si nu am facut vreo fisura anala sad
sper sa-mi dea ceva tratament ca sa mearga in alaptare

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2744 2012-10-30 13:47:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rruxxy a scris:

Da Garga, e tare agitata si o doare si burtica in timp ce papa...Dupa ce termina nu o mai doare. Habar nu am ce sa fac.

e doar o idee... poate merita sa incerci si cu Nan HA inainte sa treci pe Milumil.

sweety, daca nu mai alaptezi, poti sa iei o pastiluta de flucovim 150 ca sa nu faci candida.

#2745 2012-10-30 13:52:29

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Liliana, ma bucur ca Serbanel este bine.

Ruxy ma gandeam acuma ca poate daca ar manca mai mult nu i s-ar face foame atat de des..

Garga imi pare rau  supa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2746 2012-10-30 13:59:17

Dutzica
New member
Inregistrat: 2012-06-11

buna fetelor....as vrea s astiu daca a nascut cineva natural, avand deja din luna a 5 hipertensiune arteriala?

#2747 2012-10-30 14:01:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mersi de idee Garga puss

Andreea, mananca deja destul de mult pentru o luna. Si oricum mai mult decat ii dau nu vrea.

#2748 2012-10-30 14:02:50

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

garga multumesc,nu mai alaptez din pacate,caci nu mai e productie,s-a dus
amalia si eu am facut hemoroizi...avea asta vara niste dureri ingrozitoare,...hemeroizii au ramas,mi-e frica sa ma duc la dr

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2749 2012-10-30 14:14:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

vad ca se discuta despre 'activitati/stimulare bebe"... dupa ce cu cris am dat-o in bara cu glorie la cap asta, m-am trezit la gab. dif e norma inca de pe acum (copil care urla continuu si care si acum e dependent de "organizara timpului liber" vs un bb seniiiiin care zambeste si cand ii cad ochii de somn si nu plange deloc cu zilele). pe scurt, bebeii sunt proiectati sa invete. ei nu au nevoie pt asta decat de un cadru EMOTIONAL sigur si de refugiu impotriva suprastimularii (deoarece cat ssunt mici au nvoie de ajutor pt a se "decupla" de la stimuli). si, evident, de un cadru NATURAL pt invatare (nu "salteluta de activitati", ci purtat in brate prin diferite medii, lasat sa guste, sa atinga, sa miroasa etc). Acu nu ca o trag pe turta mea, da' purtatul le intruneste pe toate: si stimulare si cadru emotional securiznt si protectie impotriva suprastimularii.
Asa incat, ca sa-ti ajuti copilul de 4 luni sa se dezvolte... tre doar sa-l PUI IN MEDIUL POTRIVIT, sa fii sigura ca i-ai raspuns la nevoile de baza (papa, igiena etc), sa ii FII APROAPE  si sa il  LASI sa descopere, in ritmul sau, nu in cel accelerat propus de "jucariile educative" si "filmele educative".
mai frumos zis, aici: http://www.janetlansbury.com/2009/09/th … y-boredom/

lili, brr, si al meu se joaca cu ele, dar printre marile mele NU-uri a fost si asta cu dusul la ureche... mi-ai dat idei...

lucky, io nucile le-am desc de mult, dar recent am testat si detergentii ecos... sunt MULT mai buni. si in 2 cu nuci (chestiile "hard" cu ecos, alea mai putin murdarite sau lenjeriile cu nuci) e si economic.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2750 2012-10-30 14:20:54

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Inteleg Janis,  dar uite de exemplu copilul meu este alaptat la cerere si mananca la 2-3-4 ore distanta, niciodata nu suge de mai multe ori intr-o ora. Inca din maternitate el a supt fix numai pentru lapte, cand incercam sa-i bag sanul in gurita si nu-i era foame urla. ( poate si din cauza ca ii venea prea mult lapte... habar n-am )
De confort el isi sugea manutele, si apoi suzeta, nu am vrut sa i-o dau dar asta e... fiecare e diferit.
Zicea cineva ca nu exista ca un copil alaptat la cerere si exclusiv sa-si suga manutele... ei uite ca exista...
sau ca nu exista copil la care sa nu-i placa in wrap... din nou, uite ca exista lol

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2751 2012-10-30 14:32:01

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

rruxxy a scris:

Neata smile

Am reusit si eu sa dau cu aspiratorul si sa fac niste paste cu ou si branza la cuptor si m-am spalat si pe cap.....destul de multe in conditiile date smile

Lili, imi pare rau pentru ce a patit Serban. Astept sa citesc ca e bine  puss

Janis, e racit puiul?  supa
Hai sa te incurajez big_smile Vlad e racit de o luna, trebuie aspirat, dat siropele de tuse, e si marait din cauza asta. Mara, e cumintica dar plange tot timpul dupa lapte de nu stiu ce sa-i mai fac. De mancare lui Vlad trebuie sa-i fac, pentru noi la fel. Curatenia trebuie si aia facuta mai ales ca eu inca am ramas obsedata si toate lucrurile trebuie sa fie puse la punct.
Ajunge? Ca daca vrei iti mai zic lol
As mai avea nevoie de inca 5 ore cel putin in plus pe zi.

Ca tot am scris de lapte...e pe aici cineva care a dat lp la bebe mic? Daca da, cat de des manca? Cred ca Nan nu o satura pe Mara ca nu se fac nici doua ore de la ultima masa si ea iar vrea. Ma gandesc sa-l schimb.

Buna mamici!

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Rux, si al meu tot pe Nan este. Primele 2 luni manca f des si tot asa il doare cand mananca, cica are colici dar altfel de colici, cand patrunde laptele in stomac i se contracta tubul digestiv si il doare. O sa treaca usor, usor. Dupa 2 luni cere mancare la 3 -4 ore. Asa ca nu te stresa, timpul le rezolva. Recunosc ca si eu am vrut sa ii schimb laptele dar faptul ca ii placea si lua in greutate m-a facut sa astept. Azi are 3 luni si mai face asa f putin la masa de la 5 dimineata. Eu il puneam sa eructeze dupa 20 de ml , ca altfel era durere, se facea acordeon.

Garga, imi pare rau de Stef, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau sad.

Time, m-a terminat si pe mine Razvan de vreo 2 sapt e indragostit de degetelul mare de la mana stanga sad.

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2012-10-30 14:34:35)

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#2752 2012-10-30 14:38:57

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

amalia da , mi-a ramas in minte imaginea ei hjarta  goodluck maine
garga puss  rugaciune sa fie bine stef
alina mersi
sweety puss
razu puss ce mult costa supa
fete eu m-am confruntat cu pietre la rinichi in sarcina, a fost crunt, era sa nasc la 32+ supa de atunci pana cand am nascut tot prin spitale am fost. am eliminat o piatra la 34+ si inca una dupa ce am nascut si am inceput sa beau f mult ceai de lactatie
nu neglijati ca e crunt supa beti multe ceaiuri, lichide
kata puss inca nu a ajuns curierul
un exemplu frumos de ce ai scris tu: aseara faceam aripioare iar sotoiul se plimba cu tania in brate . au venit si in bucatarie la mine si tania imi studia fiecare miscare, intindea manuta sa atinga ceva oale, tacamurile, iubi i-a aratat cuptorul, etc.era asa de curioasa de orice chicot
time si a mea e alaptata exclusiv si e toata ziua cu degetele in gura, iar suzeta nu o ia

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2753 2012-10-30 14:44:10

laura_rts
Hero member

Rux, e bine sa manance la minim 2 ore sa se digere laptele. Dar mananca f mult, razvan manca 60 ml  la o luna smile. El la 3 luni mananca 120 ml. smile E durerea mai intensa cand mananca mai des si uneori cred ca mananca ca ii doare burtica. Il trezeste uneori durerea de burtica si incepe sa planga pana ii dau biberonul. Acum nu mai face asa, vrea mancare la 3 ore.
Al meu vrea suzeta dar o scapa si apeleaza tot la degetel lol.

#2754 2012-10-30 14:44:13

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Laura, eu il las in pace, ca nu pot sa fiu tot cu mana pe manutele lui.
Any, al meu cand cum are chef smile

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2755 2012-10-30 14:45:28

laura_rts
Hero member

Time. eu il scot 2 minute la rand. Eu il scot, el si-l baga si tot asa pana se enerveaza asa ca il las in pace. Nu am ce sa ii fac.
Ii place sa si adoarma cu el in gura smile. Si dupa ce termina de mancat tot cu el in gura este. La inceput am crezut ca nu s-a saturat si ii mai faceam lapte dar baiatul mamii refuza smile.
Time, ce face Antonio?
Al meu copil azi nu vrea sa doarma decat cu muzica, cum opresc cum se trezeste , nu stiu ce are. O fi speriat? Nu doarme de obicei cu muzica.  nustiu

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2012-10-30 14:50:23)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.