homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-31

#571 2012-10-08 19:49:16

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

am vrut sa citesc din urma, nu ma lasa Anto, maraie
atat am prins:
lore ma bucur ca a iesit testul asa cum ai vrut tu

janis sper ca ati scapat de raceala. si eu vreau sa-i dau avocado, multam ca ai pus linkul
s-au dus discutiile cu sotul? sper ca v-ati rezolvat neintelegerile. o sa citesc si la diversificare. daca nici Rares nu mananca, pai sa vina s-o vada pe Anto. eu m-am linistit in privinta asta si mi-e tare bine

garga vinzi iepurasul sau celalalt animalut la care ai pus link?

ruxi s-a rezolvat problema cu sanul? sanatate la copii!

lucky  birthday pt cei 5 ani, multi inainte! si  birthday  birthday cu intarziere pt tine, sa fii fericita!

sweety ma bucur ca a iesit ok analiza. a trecut raceala? pare rau de necazul cu masina, bine ca e doar atat

ada Anto la fel a fost cu febra, in rest era vioaie. am avut faringita. sper ca ati scapat de febra

poate am noroc si mai reusesc sa citesc ceva

de cateva nopti Anto se trezeste pe la miezul noptii, maraie, ne tine treji cate o ora si ceva. se poate sa fie de la dinti? sunt terminata la gandul ca si-ar schjimba programul de somn...
ne-am ridicat ieri in picioare singure, nu stiu cand creste copilul asta...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-08 20:18:55)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#572 2012-10-08 20:07:56

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Buna seara mamici wave

Alyna,bine te-am gasit puss
Onu,da,suntem f bine,fara raceala

Am fost afara cu carutuuul!(noi nu-l folosim niciodata) si a stat ..a si dormit in el..am fost pe la magazine,am probat haine(cu boba nu puteam chestia asta) mi-am cumparat o bluza..imi luam si blugi dar nu era nimeni cu mine sa se dea cu parerea lol a fost f interesant.cand s-a trezit s-a speriat si a inceput sa planga...l-am ridicat in boba
I-am luat pere chinezezsti lol pana acum a mancat doar romanesti..dar ce bune-s astea!! big_smile

Am fost la medic..e in limite normale : 70 cm,8800 g, i-am zis cat mananca si a zis ca putin intr-adevar..dar daca creste si nu ramane in urma cu greutatea e ok.....mi-a dat fier si vit C,profilactic...3luni

6 ani de dragoste  hjarta

#573 2012-10-08 20:13:20

Onutza23
Insomniac member

janis ma bucur ca e bine Rares cu masuratorile si restul
cum mai e cu sotul?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#574 2012-10-08 20:23:59

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

onu puss
ce avatar aiii,ce a crescut pitica ta

janis,ma bucur ca stati ibne cu masuratorile...de ce ti-a zis sa-i dai fier ?stiu ca mi-a zis si mie dr sa-i dau,insa eu nu i-am dat...ca a facut diaree de la el,tie de care fier ti-a dat sa-i dai?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#575 2012-10-08 20:36:04

Onutza23
Insomniac member

sweety puss asa e, a crescut atat de repede

Publicitate

loading...

#576 2012-10-08 20:46:56

JanisJoplin
Platinum member

Sweety ferrum hausman scrie pe cutie....
O sa-i dau,avand in vedere ca nu mananca prea bine....macar 1 luna ii dau,ca stiu ca lui i se cam termina rezervele la 6 luni....
Eu stiam ca constipa lol

Cu sotul e bine cat sunt eu relaxata si nu ma isterizez la el lol azi a fost cuminte Rares,deci sunt linistita....

#577 2012-10-08 20:58:27

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Aliy_na, ce fel de colostru ii dai?De la o firma anume?ma bate si pe mine un gand...

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#578 2012-10-08 21:00:55

Onutza23
Insomniac member

janis am citit la diversificare. eu zic ca nici nu merita sa te iei cu el, Rares e minunat, e grasunel. are o viata inainte sa manance mancare obisnuita, acum baza la el e lapticul. eu eram panicata rau pana acum o sapt cand am discutat cu o pers draga mie de pe forum si care m-a linistit. de cand sunt asa calma parca si Anto mananca mai bine, solide nu exagerat de mult, dar lapte la greu. e grasunica, are chistit, deci stau fara griji smile
si asta cu bebei care mananca foarte mult nu mi se pare asa sanatos pt ei, citeam ca in stomacul unui bebe incap cam 250 ml. eu am in familie pe cineva care i-a dat mancare foarte multa si acum e obez, desi are vreo 5 ani. mananca 2 pulpe dezosate la o masa, plus ciorba si baga si desert...

#579 2012-10-08 21:05:29

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Janis, poate sa constipe sau sa-l dea in diaree. Mie mi-a zis de la mediculde familie ca daca se constipa sa incerc cu termometrul (ceea ce, evident ca nu am facut) dar daca face diaree sa nu-i mai dau sub nicio forma.  nustiu  Tot F.H. luam si noi si cica se da de la 6 luni dar la noi se recomanda de la 2 ca sa prevenim anemia.
Cum ti-a zis sa i-l dai?
Eu sunt la zis si cu Private Practice.

Cam ciudata treaba cu Pass. Am citit pe aici ca la nasterea lui Sebicu dadea sms de pa masa si acum n-a mai zis nimic. Sper ca sunt bine ...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#580 2012-10-08 21:30:26

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

buna seara mamici
imi merge burta de sambata, febra am avut o singura zi, in schimb am alapat-o pe tania. problema e ca de sambata doar cartofi fierti si banane cu ceai am mancat supa si  mi-e frica sa nu pierd lapticul sau sa diminuez consistenta si vitaminele din el
ce as mai putea manca ca sunt terminata de foame disperat

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#581 2012-10-08 21:53:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Any de ce ai mancat asa ?
Orez, branza , banane, mar copt , paine prajita , carne fripta ,

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#582 2012-10-08 22:20:16

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

angelus  puss multam, ma salvezi ca intotdeauna happy

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#583 2012-10-08 22:33:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Any vezi cu cartoful ala , ca nu face bine
Ce ceai bei ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#584 2012-10-08 22:51:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Onu, nu le vand smile

Any, si morcov fiert pe langa ce a spus Angel. poti sa faci o supica de pui cu morcov si s-o mananci cu paine prajita.

#585 2012-10-08 23:21:29

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Ani, paine prajita cu branzica, orez fiert, mar copt stiu si eu. Daca poti, bea zeama in care a fiert orezul, ajuta daca ai stomacul deranjat.  goodluck  sa treaca.

Mi-a facut "tata socru" niste nervi in seara asta, am zis ca turbez. M-a auzit ca am fost azi la serviciu sa-mi iau actele pt. ccic, m-a dus tata si pe bebe am luat-o cu noi si a stat cu ea in masina si cica de ce nu l-am sunat sa vina sa stea cu bebe. Si ca il exclud din viata nepoatei. Pai el luna trecuta a venit s-o vada de 2 ori (o data era si meci si nu-i mergea cablul), iar luna asta o data, vineri cand a venit sa vada si ce pat ne-am luat. In rest o vede ca il suna sotul sa coboare cand trecem la plimbare prin fata blocului in care sta. Si sta la fel de aproape ca si ai mei, care o vad aproape zilnic. Acum mai merg eu cu ea la ei, dar pana la botez nu am fost cu ea in casa straina si veneau ei in fiecare zi sa o vada. De cate ori m-am plans ca n-o mai pot scoate dimineata ca nu am cu cine sa scot carutul n-a zis o data ca vine el sa ma ajute sau sa zica sa mearga si el la plimbare cu noi sau macar cu sotul cand o plimba singur. In schimb a comentat cand ne-am intalnit o data si o plimbam cu ai mei ca mai rar asa "printesa" cu ditamai comitetul dupa ea. Si cica eu il exclud.  nustiu

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-08 23:22:26)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#586 2012-10-08 23:23:12

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Janis, si noua ne-a dat fier haussman, i-am dat o perioada apoi dula ce a scris Hell pe aici ca atata timp cat e alaptat isi ia vitaminele din laptic nu i-am mai dat decat vigantol.
si e ok.
tu faci cum crezi. eu spun doar cum am facut eu, sa mai spuna si fetele. cum au facut?

sanatate puiutilor.
Garga, inca nu am gasit. sper ca nu am parut varza dar ceva ceva stiam eu cu pastilele acelea. puss il pupam pe Stef

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#587 2012-10-08 23:23:57

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Any, sa bei ceai de menta rece si neindulcit! (in nici un caz musetel). Stiam ca si ceaiul de patrunjel face bine (din frunze) - dar are un gust  acklad ...
Poti papa un orez cu legume (morcov, ardei), paine prajita, branza sarata, covrigei, banane, piept de pui la gratar sau fiert.
Nici eu nu cred ca fac bine cartofii la diaree...
katey, nu pune la suflet ca nu se merita  puss 
garga, angel, katey, onu, razu, sweety, janis, ioana si celor care mai intra  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-08 23:26:29)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#588 2012-10-08 23:43:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

va pup!
onu de unde ati luat palaria aia pt spuma? ne-ar trebui si noua asa ceva...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#589 2012-10-08 23:59:02

JanisJoplin
Platinum member

Pai Onu de la 60 ml cat mananca el la 250 e cale lunga lol
Mor dupa avatarul tau! E o scumpa! (si o cumintica...al meu la baie nu sta asa...)
Onu poate fi de la dinti..si Rares s-a trezit inainte de dintii astia primii si nu intelegeam ce are..plangea,ma plimbam cu el..ceea ce fiind bebelus de 2 luni n-am facut lol Anto are deja dinti?

Katey si cum ii dai fierul? Al meu nu bea nimic in afara de lapte si ma chinui cu el in lingurita(diluat) in cat ceai i-l dai?
Mie mi-a zis sa ia asa: 10 zile pe luna 6 pic de fier cu 5 de vit C in orice lichid...si restu de 20 zile doar 6 pic de fier in suc de fructe..

Cat despre socru sad
Buna honney!!

Sweety am citit..bine ca a fost numai atat!

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-09 00:06:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.