homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-39

#723 2012-10-09 22:35:00

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

hello pe seara wave

fetelor, voi cum va imbracati copii acum afara? Ma refer dimineata si seara, caci dupa0amiaza e totusi acceptabil. La noi e fff frig, eu aveam in seara asta o bluza si bluza de trening si efectiv am inghetat, am urcat sus si i-am adus copilului o geaca un pic mai grosuta, desi avea pe el body cu meneca scurta+o bluza+un pulovar mai gros, siorapi lungi si pantaloni . efectiv avea si el mainile sloi. Am un termometru in fata blocului si arata 15 gr pe la 7, dar efectiv imi clantaneau dintii in gura!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#724 2012-10-09 22:37:46

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Smart-  Eu la ora 7 eram cu Rares la blocul meu-care e in camp lol pe bune,urmeaza camp,e la marginea Bucurestiului.cu body lung si hanorac.in picioare jambiere si blugi peste...

6 ani de dragoste  hjarta

#725 2012-10-09 22:47:14

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

hello mamici puss

Smartuc eu in seara asta de ex. i-am dat lui iannis asa : maieu, bluzita subtire cu maneca luna, apoi inca o bluza si hanorac, caciulita si pantaloni de trening mai grosuti. Si mie mi s-a parut f frig. Si el avea mainile sloi lol de maine cred ca luam combinezonul rotfl2))) ( glumesc )

Fete acum ceva offtopic am doua combinezoane de vanzare, unul mai subtirel de la Puma, si unul ff gros luat anul trecut. Daca e cineva interesat....

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#726 2012-10-09 22:48:02

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

mandra mea are chef de joaca...cine stie cand se culca,daca s-a trezit la 9.30...si mie imi e somn,m-as culca...

eu azi pe la 11 de dimi,am iesit la cumparaturi si ma imbracasem in tricou si pe fata intr-un body cu maneca lunga ,dres si o rochita peste...insa cand am iesit afara mie imi era cam frig,cel putin pe la umbra,la soare era mai cald...acum pe seara nu am mai iesit,dar oricum e frig afara  cold trecem direct la cizme de la sandale

si eu pt pitica n-am ghetute cesafac

Ultima oara a fost editat de sweetygirl27 (2012-10-09 22:49:42)

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#727 2012-10-09 22:52:13

JanisJoplin
Platinum member

Loredana deci eu sunt cam nebuna? Copilul meu e mai mic,stam in acelasi oras si era muuult mai dezbracat...cu un body cu maneca lunga si gecuta subtire deschisa la fermoar rotfl
Hai bre dar tu aveai 10 bluze? Eu sincer imbrac copilul ca si pe mine,cam asa....

Sotul ma cearta ca nu vrea sa aibe "o panseluta de baiat" deci sa nu-l prea imbrac,imi zice mereu big_smile

Unde gasesc strampi dinaia de copii? Nu ca ar sta el la imbracat,dar macar nu are piciorul gol sub blug........

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-09 22:55:12)

Publicitate

loading...

#728 2012-10-09 22:54:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ada somn usor puss

janis pare rau de lovitura sad

smart eu sunt friguroasa de felul meu, azi in trening am inghetat. Anto avea ciorapi lungi, sosete flausate si pantaloni mai grosuti si in sus body cu maneca lunga, un plover polar si haina mai groasa in geanta. n-am stat mult afra, doar la soare, batea vantul, dar am scos-o putin. a fost calda tot timpul

am dat de greu,clar. am coborat patutul ca se ridica noaptea in picioare si se uita la noi (azi noapte a cazut in patut, a inceput sa planga desi nu avea de ce se lovi, insa dormind am tras o spaima buna, credeam ca tre s-o adun de jos. de la 10 s-a trezit deja o data, n-o mai pot legana in patut, a trebuit sa o legan iar in brate pe perna ei... ce m-oi face la noapte nu stiu, pana acum leganam salteluta prin somn si adormea, dar acum e jos, nu se mai misca...
in curand o sa mergem si de-a busilea, azi a facut mai timid cateva miscari inainte. ma surprinde pe zi ce trece!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#729 2012-10-09 22:57:56

JanisJoplin
Platinum member

Bravo Anto...fetita mare!!

Pare rau de cazatura din patut sad asa si noi l-am dat jos..dar el nu doarme acolo...cum sta ea singurica acolo? Bine,presupun ca e invatata de mica asa....

Eu nu as fi in stare sa-l mut pe Rares din brate in patutu dat jos...inainte sa-l dam jos il mai puneam ffff rar la somnurile de zi..dar acum ar trebui aruncat din avion..voi cum faceti?

#730 2012-10-09 22:58:42

n_loredana2008
Hero member

janis eu sunt patita cu iannis, stii doar saptamanile trecute, si chiar nu vreau sa vad ca iar face temp, tuseste sau mai dam peste vre-o bronsiolita. Asa eram si eu cand era mai mic, chiar nu il infofoleam. Eu aveam un tricou si bluza de trening, dar vb lui smartuc chiar imi dardaiau dintii. Fiecare isi imbraca copilul cum crede, eu vreau sa il protejez sa nu mai trecem prin ceea ce am trecut. Doamne Ajuta sa nu aveti probleme!

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#731 2012-10-09 22:59:32

smart lady
Addicted member

Si mie mi se pare crunt de frig pentru luna asta, nu l-as infofoli, dar nici sa-l stiu tremurand de frig. I-am luat un hanorac f gros de la zara, 86 dar ii vine f mare, nu inteleg de ce, caci 86 de la h&m ii vine aproximativ destul de bine nustiu . De asta am ales varianta cu geaca mai groasa, dar si piticul meu sa stea linistit.

Onu patutul are picioarele fixe? Ca si noi am dar etajera jos cand a inceput sa faca acrobatii, dar putem balansa patutul. Pare rau de cazatura; si Alexandru a cazut de 2 ori, dar din pat supa

#732 2012-10-09 23:02:33

sweetgirl27
Hero member

nici eu nu suport s-o infofolesc...o imbrac ca pe mine...nu i-am dat niciodata 2 caciuli in cap...acum fiecare cum considera si cum iieste bine copilului

#733 2012-10-09 23:03:00

n_loredana2008
Hero member

pai de asta sunt si multi copii raciti, pentru ca de la 40+ am ajuns brusc la 18 gr de ex cat au fost astazi pe la 11-12 in Bucuresti.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#734 2012-10-09 23:06:06

smart lady
Addicted member

Asa zic si eu Lore.

Pai ma gandesc ca daca mie imbracata aproximativ cam ca el, imi era un frig de-mi trosneau maselele, de ce sa-i nu-i fi fost si lui?

Janis eu ma aplec peste patut, mai sa sar si eu il el, dar am zis, in momentul cand corpul lui atinge salteaua, deja incep sa=l balangan pe patut, ca-i pericol altfel.

ma bag si eu in plapuma. Noapte buna!

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-10-09 23:09:09)

#735 2012-10-09 23:13:13

n_loredana2008
Hero member

noapte buna smartuc.

Si eu ma bag la nani tot cu plapuma rotfl

Noapte buna mamici pusspusspuss

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#736 2012-10-09 23:13:51

sweetgirl27
Hero member

n b....desi cine stie cand ma culc,ca mandra sta calare pe mine...are chef de joaca

#737 2012-10-09 23:13:52

Onutza23
Insomniac member

Anto n-a cazut din patut, ci in patut ca s-a dezechilibrat, cum se ridica singura doar de 2 zile. dar ne-am speriat si-am zis sa prevenim, am coborat salteaua ca sa nu cada doamne fereste. nu e chiar atat de jos ca am inaltat putin cu o patura, acum cand sta in picioare i se vad ochii smile. plus ca nu ma incanta sa o las atat de jos, dat fiind ca adoarme pe perna si-o punem apoi in patut, noaptea ii dau bibe sa adoarma... mi-e greu si mie ca am doar 1,56 si intram cu totul in patut chicot

janis sper sa se obisnuiasca mai jos. am incercat si cu noi in pat dar s-a trezit urland si debusolata. s-a invatat acolo, sper sa nu avem probleme de acum. ea sta chiar langa mine, ne desparte plasa, in rest ne putem privi

smart sunt fixe picioarele, dar nu-l mai pot legana deloc. somn usor

si eu prefer s-o imbrac mai bine, nu super infofolita, dar nici subtirel in ideea ca o calesc. eu fiind mai friguroasa incerc s-o protejez, mai ales la picioare. noi purtam ciorapei si soseta de 2 sapt, ca avea picioare reci

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-09 23:14:50)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#738 2012-10-09 23:23:20

JanisJoplin
Platinum member

Lore am inteles..eu l-am imbracat ca pe mine,plus caciula...sper sa n-avem probleme..vorba ta...

Sa vedeti faza...a adormit Rares..dar se miscotea..iar am bagat sanul..am mers la baie sa ma demachiez...am auzit eu ceva dar s-a oprit..deci am zis ca doar s-a miscat in somn..(baia e chiar langa camera) cand ma intorc Rares era treaz..ma astepta cuminte sa ma intorc lol avea ochii mari dar n-o luase la goana peste perne,nici nu plangea..astepta asa in semi-intuneric hjarta

Onu sotul meu e cu calirea rotfl pe el cica il scoteau in zapada(nush daca e adevarat..asa se lauda el) ideea e ca nu prea-l protejau si raceste rar intr-adevar..n-a avut probleme de sanatate...

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-09 23:26:43)

#739 2012-10-09 23:27:22

Onutza23
Insomniac member

Anto face la fel. ea cand ne vede incepe sa rada

e cu dus-intos calitul asta. pe nepotelul meu asa bia l-a calit var'mea ca, odata ce a racit prima data, numai internat statea...

sper ca Anto sa semene cu tatal ei, lui nu prea ii este frig, e mereu cald chiar si afara. eu am inghetat de frig azi la ai mei in casa rotfl

vad ca si-a luat somn adanc, fug si eu in pat sa prind putin somn pana se trezeste iar. va citesc maine, somn usor pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-09 23:31:25)

#740 2012-10-09 23:39:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Eu am iesit ieri cu Nati in body cu maneca lunga si hanorac + strampi si blugi, caciula si botosei. Azi am imbracat-o mai bine ca la 9 cica erau 3 grade la noi.  nustiu A avut asa: body, costumas cu pantalonasi si bluzita si peste un combinezon pufos dar nu plusat. Picioarele, desi cu sosete flausate erau tot sloi cand am intrat in casa. In cap a avut 2 caciulite pt. ca cea de exterior e un pic larguta si nu sta ca lumea pe urechi. Cea de interior era subtire de tot.
Si ma intalnesc cu o mamica cu un bebe de 4 luni (fara bebe) si imi zice "Cum, ati iesit si pe frigul asta?" zic, "Pai da, ca doar n-o s-o tin in casa pana la primavara."  nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#741 2012-10-10 08:11:50

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

ciudata vremea asta. eu pe ioana am imbracat-o in body fara maneca, o bluzita de primavara cu maneca lunga si o gecuta subtire (necaptusita), sosete, blugi si pantofiori. si la cat a alergat in parc, apoi pe jos pana acasa pot sa spun ca era chiar incalzita. aaaaa, i-am pus si un baticut pe cap ca e chelioasa. smile

nu mai stiu sigur dar parca erau mamici care stau in drumul taberei? eu stau la favorit.

garga, tu ai mai luat de curand aptamil pepti de la farmacia tei? nu mai au de vreo saptamana nici in magazin, nici pe net si nici nu stiu cand aduc. pe net insa am vazut ca au modificat pretul la 81 ron de la 74 cat era.

va pup pe toate!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-10-10 08:13:36)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.