homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-58

#1084 2012-10-13 11:01:02

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

Neata!
Si la noi ploua si e urat si cred ca pe fata mea o trage vremea la somn. S-a trezit la 7 si a papat, apoi am avut obisnuita conversatie de dimineata, a adormiat cu tzatza pe la 9 fara douzeci si acum inca doarme.  wow  Si-acum vine paranoia, o fi avand ceva de doarme atat? chicot

OT: Azi noapte am visat ca plecasem cu sotul la Paris intr-o a doua luna de miere. Se oferise soacra-mea sa stea cu Nati, zicea ca ce, ii da lp cat suntem noi plecati, dar n-am vrut s-o lasam si am luat-o cu noi. Aveam adresa unui hotel dar il tot cautam si nu-l gaseam si cumparase sotul o saltea sa dormim in masina si era totul ok. Aaa, si ii gasisem lui Nati combinezon de fash, costa 50 de euro.   rotfl2
De aici deduc ca am 2 obsesii: alaptatul si combinezonul de fash.  rotfl

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-13 11:05:50)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1085 2012-10-13 11:12:19

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

poke neata sau somn usor cum vrei tu

ioana la multe lunite inainte , sa cresteti mari si sanatoase

katey rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1086 2012-10-13 11:25:44

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

buna dimineata mamici

Garga sa nu mai zici ca esti defecta. eu nu stiu cu hormonii cum e dar stiam ca si stresul scade productia de lapte.

Janis puss sunt hobby-uri crosetatul si tricotatul. si mai stiu si sa cos la masina, croiesc. imi facea, cand eram mai mica fuste rochite, pantaloni scurti, fuste parte peste pare, fuste cu bretele (albe cu buline negre asa era moda ) rotfl

le: Janis, pana la urma te-ai hotarat sa pleci ca te ajuta mama ta? sau cum? e departe de voi?

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-10-13 11:30:15)

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1087 2012-10-13 11:27:55

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Mulţumesc Angel:)

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1088 2012-10-13 11:44:43

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata

mai fetelor in secunda in care vezi un copil zgariat pe fata atat de rau incat iti vine sa intri in pamant de rusine/mila,etc nu mai gandesti clar  sad .....daca pe Tudor in momentul in care da intr-un copil il scot din parc lui ii convine pentru ca ori se plimba ori se joaca in parc pentru el este aceeasi distractie ......cu certatul de fata cu altii : nu ai cum sa nu-l certi cand vezi ca celalalt copil urla de durere si mama lui nu stie ce sa-i faca sa-l linisteasca  sad ....ce sa fac? sa plec de acolo pur si simplu ca si cand nu s-a intamplat nimic? nu as putea face asta...anul trecut tudor era batut de toti in parc si luam atitutidine ( il linisteam si ii si explicam celuilalt copil ca nu a facut bine si ca pe Tudor il doare) si atunci daca mama copilului care daduse in Tudor pleca fara sa-i explice plodului cred ca nu-i ok ce a facut cred ca faceam crize de isterie  bang .....nu stiu ce o sa fac dar voi gasi ceva siur ca nu vreau asa un comportament, voi explica la nesfarsit ca nu-i ok pana intelege

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#1089 2012-10-13 11:46:37

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

neatza,la noi ploua si stam in casa

camy te inteleg
al meu este in partea opusa, nu bate,nu impinge,dar este bruscat ,i se i-a jucaria din mana chiar dc este a lui,el incepe si plange ,vine la mine,dar nu impinge ca sa isi faca singur dreptate
tot ce poti tu sa faci este sa fii pe faza si sa-l prinzi de mana inainte sa inceapa "actiunea" si sa-l intrebi de ce face asa, ca nu e bine etc etc,pana ii va trece
din pacate ei sunt la stadiul in care imita tot ce vad

Ultima oara a fost editat de ginutza (2012-10-13 11:51:06)

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1090 2012-10-13 11:54:47

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

katey ai si a treia obsesie ,aia pt franta ! smile

camy nici eu nu m-as fi putut abtine sa nu-l cert, te inteleg , cred ca trebuie sa vorbesti mult cu el ,sa-i explici de o mie de ori ca nu e bine (desi stiu ca ai facut-o deja ) ,are un lucru/activitate care-i place ?cand bate copilul ala ii spui tonguet asta te pedepsesc in cutare fel si cand cere ii spui -nu- pt ca ai batut copilul respectiv nu ai voie la asta !e important sa fie pedepsit si sa stie din ce motiv !   inainte sa-l duci in parc ii zici -te duc dar sa nu te bati cu ceilalti si dac-o face il iei de acolo imediat si-l pedepsesti apoi!
cred ca trebuie vorbit cu ei pana ne doare gura si aratat exemplele negative peste tot in activitatea lor ca ei sa poata avea repere ,sunt convinsa ca e mai usor de dat sfaturi si ca ai incercat in toate felurile dar nu vad cum altfel poti rezolva situatia...

Ultima oara a fost editat de adalliere (2012-10-13 12:05:33)

#1091 2012-10-13 12:01:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!  puss

#1092 2012-10-13 12:06:52

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

salut pass! ai timp si de noi ? esti tare !

#1093 2012-10-13 12:09:36

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

buna mamicute  puss
am intrat aici sa intreb mamicile cu experienta despre buricut.avem o saptamana si azi cand am vrut sa-l curat si l-am ridicat,am vazut ca sangera putin.ce sa fac?am lasat un pansament imbibat in spirt.am voie sa ii pun baneocin pudra?ma gandesc ca rau nu ii face,nu?sau ce altceva?multumesc anticipat  puss

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#1094 2012-10-13 12:20:10

camyelenbebe
Hero member

adalliere a scris:

katey ai si a treia obsesie ,aia pt franta ! smile

camy nici eu nu m-as fi putut abtine sa nu-l cert, te inteleg , cred ca trebuie sa vorbesti mult cu el ,sa-i explici de o mie de ori ca nu e bine (desi stiu ca ai facut-o deja ) ,are un lucru/activitate care-i place ?cand bate copilul ala ii spui tonguet asta te pedepsesc in cutare fel si cand cere ii spui -nu- pt ca ai batut copilul respectiv nu ai voie la asta !e important sa fie pedepsit si sa stie din ce motiv !   inainte sa-l duci in parc ii zici -te duc dar sa nu te bati cu ceilalti si dac-o face il iei de acolo imediat si-l pedepsesti apoi!
cred ca trebuie vorbit cu ei pana ne doare gura si aratat exemplele negative peste tot in activitatea lor ca ei sa poata avea repere ,sunt convinsa ca e mai usor de dat sfaturi si ca ai incercat in toate felurile dar nu vad cum altfel poti rezolva situatia...

am explicat de o mie de ori, acasa imi spune ca nu bate copii ca sa nu faca buba dar in parc o ia de la capat  bang , isi cere scuze si stie ca a gresit dar degeaba.....parca am 2 copii: acasa este ingeras, toate le-a invatat foarte repede ( nu are pampers deloc, nu are biberon, se imbraca/dezbraca singur, papa singur, isi aranjeaza patul singur, isi strange jucariile singur, etc) in schimb afara a ajuns paria parcului  grater ....cam la 2 saptamani dupa ce s-a nascut Matei a inceput sa vorbeasca si am rasuflat usurata ca nu-i o problema cu asta iar acum vorbeste non stop.....stau la un pas de el afara ca sa evit dar nu intotdeauna sunt pe faza pentru ca-l am si pe Matei in brate ....cand il intreb de ce bate/zgarie copii zice ca-si cere scuze si ca " alex bate copii" ( alex este prietenul lui)....offf credeam ca daca se mareste va fi mai usor sa ma inteleg cu el dar se pare ca fiecare etapa are greutatile ei  sad

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1095 2012-10-13 12:25:51

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

camy

http://www.askdrsears.com/?q=topics/dis … ys-stop-it

oricum e mult mai greu de atat, nu este o reteta pt fiecare copil.  dar asa orientativ

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-10-13 12:26:57)

#1096 2012-10-13 13:05:24

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Ada, o uitasem pe-asta.  rotfl2
Dia, mie chiar de baneocin pudra imi zisesera de la spital sa-i dau. Nataliei i-a cazut cam la 2 saptamani.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1097 2012-10-13 13:16:02

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza mamici

am citit in mare...am multa treaba,nu prea am timp
camy imi pare rau,nus itu cum sa procedezi nustiu

diana da cu pudra baneocin,o sa-i treaca

lore,nu situ ce sa zic,vezi cum reactioneaza sau eventual suna medicul

angel ce avtar ai,am vrut sa-ti zic de zilele trecute,e o scumpa pitica ta

nu mai stiu ce am citit...
la noi a plouat...e cam frig...pupici la toate

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1098 2012-10-13 13:26:06

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

Dia, cureti cu fasa sterila cu spirt si pui baneocin.

Camy, singura solutie e explicatul de o mie de ori. O sa-i treaca pana la urma.

#1099 2012-10-13 13:45:59

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici puss

Noi tot bolnavi, cu tuse si diaree. sad Si de aici nopti nedormite, nervi, etc.

Camy, chiar ca-i tare aiurea faza cu zgariatul/batutul copiilor. Eu, printre altele, ca masura de urgenta nu l-as mai lasa in preajma "prietenului" Alex de la care copiaza comportamente din astea. Tudor e mic, poti sa-i tot explici de 1 mil de ori ce e bine si ce e rau ca tot puterea exemplului va fi mai puternica...
Matei e un minunat. hjarta Iti seamana mult. Are ochii tai.

Dianah, nu lasa pansament imbibat in spirt ca arde. Niciodata nu se lasa e rana pansamente imbibate in spirt. Doar tamponezi cu compresa sterila+spirt, fara sa freci locul si apoi eventual pui putina pudra de baneocin.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1100 2012-10-13 13:48:25

camyelenbebe
Hero member

sarumana pass de link...acum ca au adormit baietii ma apuc de citit  par

da rrux explicatul de n mii de ori este solutia dar uneori clachez si eu ca sunt 2 copii si oboseala si stresul isi spun cuvantul  sad   par

lucky am incercat deja asta cu evitatul prietenului dar a insemnat sa-l izolez de tot grupul si nu stiu daca-i tocmai ok ruptura asta ( sunt 5 copii de aceeasi varsta ~2-3 luni) in schimb de astazi sunt hotarata sa-l tin pe Matei in brate si sa stau la un pas de Tudor pana se potoleste cu comportamentul asta.....asta mi se pare cel mai greu lucru de facut de cand am copii, niciodata n-am fost mai in ceata ca acum sa nu stiu ce sa fac pentru a rezolva situatia  grater .....toti ( bunici/mamici,etc) din jur imi zic sa-l las in pace ca-i va trece dar nu vreau sa se trezeasca peste jumate de an ca nu are prieteni si este evitat de ceilalti copii pentru ca ar fi mult mai rau pentru psihicul lui

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2012-10-13 13:56:01)

#1101 2012-10-13 13:51:42

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Camy, nu vad alta solutie decat sa ii tot explici si sa ii spui ca o moara stricata acelasi lucru.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1102 2012-10-13 13:53:17

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici pusspuss
am citit dar nu mai retin tot
in primul rand felicitari pt mamicile cu copii posesori de dintoci!
in al doilea rand, discutati de caciulite. noua ne impleteste bunica din pna, avem albe, rosii, rosii cu alb. si rochite impletite nepurtate deloc chicot

am citit si de baietelul cel mare al lui Camy dar nu prea stiu ce sfat sa-i dau. vorba buna, explicat, fara violenta, si luat din parc in momentul in care a gresit...

noi buricutul l-am pierdut tot cu baneocin si curatat cu fasa sterila imbibata in alcool

lore sa scapati de viermisori!

razu in carrefour am vazut caciulite dragute, la 20-30 lei. eu nu i-am luat ca avem vreo 3 primite de anul trecut, cu tot cu fular, si abia de acum ne sunt bune

janis weekend relaxant la parinti!

lucky cum se simte Tudi, e mai bine?

de noi ce sa va spun? la eco e totul bine, evolutie lenta dar sigura. se cunoaste ca solduletul stang a fost traumatizat, inca nu avem nuclei, dar asta nu e grav. doctorul mi-a zis sa-i dau calciu asa cum mi-a zis medicul de familie, pt ca pitica creste mult si rezervele ei de calciu probabil le-a cam terminat de acum. si sa-i dau calciu ca nu are legatura cu fontanela. in rest vom reveni dupa ce merge in picioare singura, vreo 2 luni sa mearga, si vom face o radiografie de bazin. cam asta...

am cheltuit bani la greu ieri, am zis ca luam doar lapte si am cumparat olita, periute pt gingii, jucarii smile. si un cosmonaut dublu, plusat in exterior si polar pe interior, sa o mai scot pana da frigul cel mare si e vreme de fas.

dau o cafea, e frig afara si ploua, m-am pus pe curatenie de dimineata si profit ca mai sta tati cu Anto pana la 4, cand incepe serviciul, ca sa mai trebaluiesc prin casa

am avut si 2 nopti bune de somn, ieri noapte nu s-a trezit decat la 4 sa manance si-apoi somn pana la 8:#0 in patutul ei. azi noapte a avut vreo 2 treziri scurte si una la 6, prelungita pana la 7:30 si finalizata cu adormit in patul nostru. e bine asa, ca am reusit si noi sa ne odihnim

ah, sa nu uit, ma scuzati ca n-am scris la fiecare in parte, am citit si-apoi din amintiri am postat mesajul

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-13 13:55:29)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.