Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-58
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
poke neata sau somn usor cum vrei tu
ioana la multe lunite inainte , sa cresteti mari si sanatoase
katey
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna dimineata mamici
Garga sa nu mai zici ca esti defecta. eu nu stiu cu hormonii cum e dar stiam ca si stresul scade productia de lapte.
Janis sunt hobby-uri crosetatul si tricotatul. si mai stiu si sa cos la masina, croiesc. imi facea, cand eram mai mica fuste rochite, pantaloni scurti, fuste parte peste pare, fuste cu bretele (albe cu buline negre asa era moda )
le: Janis, pana la urma te-ai hotarat sa pleci ca te ajuta mama ta? sau cum? e departe de voi?
Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-10-13 11:30:15)
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
neatza,la noi ploua si stam in casa
camy te inteleg al meu este in partea opusa, nu bate,nu impinge,dar este bruscat ,i se i-a jucaria din mana chiar dc este a lui,el incepe si plange ,vine la mine,dar nu impinge ca sa isi faca singur dreptate tot ce poti tu sa faci este sa fii pe faza si sa-l prinzi de mana inainte sa inceapa "actiunea" si sa-l intrebi de ce face asa, ca nu e bine etc etc,pana ii va trece din pacate ei sunt la stadiul in care imita tot ce vad
Ultima oara a fost editat de ginutza (2012-10-13 11:51:06)
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
katey ai si a treia obsesie ,aia pt franta !
camy nici eu nu m-as fi putut abtine sa nu-l cert, te inteleg , cred ca trebuie sa vorbesti mult cu el ,sa-i explici de o mie de ori ca nu e bine (desi stiu ca ai facut-o deja ) ,are un lucru/activitate care-i place ?cand bate copilul ala ii spui t asta te pedepsesc in cutare fel si cand cere ii spui -nu- pt ca ai batut copilul respectiv nu ai voie la asta !e important sa fie pedepsit si sa stie din ce motiv ! inainte sa-l duci in parc ii zici -te duc dar sa nu te bati cu ceilalti si dac-o face il iei de acolo imediat si-l pedepsesti apoi! cred ca trebuie vorbit cu ei pana ne doare gura si aratat exemplele negative peste tot in activitatea lor ca ei sa poata avea repere ,sunt convinsa ca e mai usor de dat sfaturi si ca ai incercat in toate felurile dar nu vad cum altfel poti rezolva situatia...
Ultima oara a fost editat de adalliere (2012-10-13 12:05:33)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
salut mamici!
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
salut pass! ai timp si de noi ? esti tare !
- dianah
- Sr. member
- De la: Zalau
- Inregistrat: 2009-02-09
- Site
buna mamicute am intrat aici sa intreb mamicile cu experienta despre buricut.avem o saptamana si azi cand am vrut sa-l curat si l-am ridicat,am vazut ca sangera putin.ce sa fac?am lasat un pansament imbibat in spirt.am voie sa ii pun baneocin pudra?ma gandesc ca rau nu ii face,nu?sau ce altceva?multumesc anticipat
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
adalliere a scris:katey ai si a treia obsesie ,aia pt franta !
camy nici eu nu m-as fi putut abtine sa nu-l cert, te inteleg , cred ca trebuie sa vorbesti mult cu el ,sa-i explici de o mie de ori ca nu e bine (desi stiu ca ai facut-o deja ) ,are un lucru/activitate care-i place ?cand bate copilul ala ii spui t asta te pedepsesc in cutare fel si cand cere ii spui -nu- pt ca ai batut copilul respectiv nu ai voie la asta !e important sa fie pedepsit si sa stie din ce motiv ! inainte sa-l duci in parc ii zici -te duc dar sa nu te bati cu ceilalti si dac-o face il iei de acolo imediat si-l pedepsesti apoi! cred ca trebuie vorbit cu ei pana ne doare gura si aratat exemplele negative peste tot in activitatea lor ca ei sa poata avea repere ,sunt convinsa ca e mai usor de dat sfaturi si ca ai incercat in toate felurile dar nu vad cum altfel poti rezolva situatia...
am explicat de o mie de ori, acasa imi spune ca nu bate copii ca sa nu faca buba dar in parc o ia de la capat , isi cere scuze si stie ca a gresit dar degeaba.....parca am 2 copii: acasa este ingeras, toate le-a invatat foarte repede ( nu are pampers deloc, nu are biberon, se imbraca/dezbraca singur, papa singur, isi aranjeaza patul singur, isi strange jucariile singur, etc) in schimb afara a ajuns paria parcului ....cam la 2 saptamani dupa ce s-a nascut Matei a inceput sa vorbeasca si am rasuflat usurata ca nu-i o problema cu asta iar acum vorbeste non stop.....stau la un pas de el afara ca sa evit dar nu intotdeauna sunt pe faza pentru ca-l am si pe Matei in brate ....cand il intreb de ce bate/zgarie copii zice ca-si cere scuze si ca " alex bate copii" ( alex este prietenul lui)....offf credeam ca daca se mareste va fi mai usor sa ma inteleg cu el dar se pare ca fiecare etapa are greutatile ei
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
camy
http://www.askdrsears.com/?q=topics/dis … ys-stop-it
oricum e mult mai greu de atat, nu este o reteta pt fiecare copil. dar asa orientativ
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-10-13 12:26:57)
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Ada, o uitasem pe-asta. Dia, mie chiar de baneocin pudra imi zisesera de la spital sa-i dau. Nataliei i-a cazut cam la 2 saptamani.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
neatza mamici
am citit in mare...am multa treaba,nu prea am timp camy imi pare rau,nus itu cum sa procedezi
diana da cu pudra baneocin,o sa-i treaca
lore,nu situ ce sa zic,vezi cum reactioneaza sau eventual suna medicul
angel ce avtar ai,am vrut sa-ti zic de zilele trecute,e o scumpa pitica ta
nu mai stiu ce am citit... la noi a plouat...e cam frig...pupici la toate
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Dia, cureti cu fasa sterila cu spirt si pui baneocin.
Camy, singura solutie e explicatul de o mie de ori. O sa-i treaca pana la urma.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Camy, nu vad alta solutie decat sa ii tot explici si sa ii spui ca o moara stricata acelasi lucru.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
buna mamici am citit dar nu mai retin tot in primul rand felicitari pt mamicile cu copii posesori de dintoci! in al doilea rand, discutati de caciulite. noua ne impleteste bunica din pna, avem albe, rosii, rosii cu alb. si rochite impletite nepurtate deloc
am citit si de baietelul cel mare al lui Camy dar nu prea stiu ce sfat sa-i dau. vorba buna, explicat, fara violenta, si luat din parc in momentul in care a gresit...
noi buricutul l-am pierdut tot cu baneocin si curatat cu fasa sterila imbibata in alcool
lore sa scapati de viermisori!
razu in carrefour am vazut caciulite dragute, la 20-30 lei. eu nu i-am luat ca avem vreo 3 primite de anul trecut, cu tot cu fular, si abia de acum ne sunt bune
janis weekend relaxant la parinti!
lucky cum se simte Tudi, e mai bine?
de noi ce sa va spun? la eco e totul bine, evolutie lenta dar sigura. se cunoaste ca solduletul stang a fost traumatizat, inca nu avem nuclei, dar asta nu e grav. doctorul mi-a zis sa-i dau calciu asa cum mi-a zis medicul de familie, pt ca pitica creste mult si rezervele ei de calciu probabil le-a cam terminat de acum. si sa-i dau calciu ca nu are legatura cu fontanela. in rest vom reveni dupa ce merge in picioare singura, vreo 2 luni sa mearga, si vom face o radiografie de bazin. cam asta...
am cheltuit bani la greu ieri, am zis ca luam doar lapte si am cumparat olita, periute pt gingii, jucarii . si un cosmonaut dublu, plusat in exterior si polar pe interior, sa o mai scot pana da frigul cel mare si e vreme de fas.
dau o cafea, e frig afara si ploua, m-am pus pe curatenie de dimineata si profit ca mai sta tati cu Anto pana la 4, cand incepe serviciul, ca sa mai trebaluiesc prin casa
am avut si 2 nopti bune de somn, ieri noapte nu s-a trezit decat la 4 sa manance si-apoi somn pana la 8:#0 in patutul ei. azi noapte a avut vreo 2 treziri scurte si una la 6, prelungita pana la 7:30 si finalizata cu adormit in patul nostru. e bine asa, ca am reusit si noi sa ne odihnim
ah, sa nu uit, ma scuzati ca n-am scris la fiecare in parte, am citit si-apoi din amintiri am postat mesajul
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-13 13:55:29)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|