homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-70

#1312 2012-10-15 21:11:43

oana_cris83
New member
Inregistrat: 2012-08-31

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

cmin a scris:

oana_cris83 a scris:

buna fetelor!
ajutati-ma cu un sfat ca sunt total debusolata..
am fost astazi la ecografie ...am 5 saptamani si o zi de la ultima menstruatie si doctorita a vazut saculetul embrionar usor aplatizat si avand 0,73cm. ecograful imi arata 4 saptamani si 5 zile varsta reala a sarcinii.. si inafara de asta doctorita nu a reusit sa vada corpul galben. mi-a dat arefam de 3 ori pe zi si m-a trimis la beta hcg.. a mai trecut cineva prin asa ceva si a fost bine? sunt disperata...grater(

la 5 sapt exact asa se vede
asa  s-a vazut si la mine , de aia trb mers dupa 6-7 sapt la eco . si daca ecografic are 4 sapt cu atat mai mult e prea dev
felicitari pt sarcina

stiu ca nu avea ce sa vada, ca e prea devreme pentru embrion. pe mine ma ingrijoreaza insa lipsa corpului galben. ala stiu ca trebuia sa se vada. si faptul ca e aplatizat saculetul am inteles ca nu e prea bine

#1313 2012-10-15 21:55:47

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hopsieu
Oana mai asteapta,mergi dupa cateva saptamani la eco..eventual la un alt ecografist,bun.nu te speria! Felicitari si sarcina usoara!

M-a terminat fi-miu ce plange grater mama are centrala pe lemne si ca sa stea cald toata noaptea acum sunt 29 grade(vor scadea)..... Ii e cald sarmanului...

6 ani de dragoste  hjarta

#1314 2012-10-15 21:57:34

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ce faceti? wave
V-am citit si eu din urma. Papu, ce frumos, i-am citit si alui meu smile
Azi am fost la eco si ne-a linistit dr ca e totul bine. Ne-a linistit, in sensul ca nu mai facusem pana acum nicio eco detaliata, sa stim si noi ca e bine bebe. Si ne-a zis si ca e baietel.
Janis, mai dai din hainute jos  nustiu
Nu gasesc cu poke si sotul ei..cred ca a editat.

Ultima oara a fost editat de majestik (2012-10-15 22:06:21)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1315 2012-10-15 22:10:26

JanisJoplin
Platinum member

Nu are decat un tricou amarat,ce hainutze rotfl

#1316 2012-10-15 22:12:01

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

janis jos pe plapuma

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#1317 2012-10-15 22:15:51

JanisJoplin
Platinum member

Pai jos sta lol si vrea pe peste tot si nu ajunge si maraaaie de cald lol
Hai ca am deschis geamurile...cu toata baia lui e prea cald,nu cred ca pateste ceva....
Hai ca acum pica lat de atata maraiala...trebuie tongue
Azi la pranz am atipit ceva si am visat ca mi-o tragea un coleg de-al sotului...si aproape ne-a prins si ne faceam planu cum sa ii zicem sa si-o traga si el cu nevasta aluia,ca ne simteam vinovati rotfl
Ce vise rotfl

#1318 2012-10-15 22:38:03

oana_cris83
New member
Inregistrat: 2012-08-31

JanisJoplin a scris:

hopsieu
Oana mai asteapta,mergi dupa cateva saptamani la eco..eventual la un alt ecografist,bun.nu te speria! Felicitari si sarcina usoara!

M-a terminat fi-miu ce plange grater mama are centrala pe lemne si ca sa stea cald toata noaptea acum sunt 29 grade(vor scadea)..... Ii e cald sarmanului...

eu astept..ca altceva nu am ce sa fac. dar am o stare de nu-ti imaginezi...sper sa fie doar o incercare prin care trebuie sa trec si peste 2 saptamani sa-i aud inimioara. mi-e ciuda ca nu am mers mai devreme la medic sa-mi dea tratament de sustinere.  dar eu mi-am facut progesteronul acum vreo 2 luni si era bun. plus ca absolut niciodata decand imi monitorizez ovulatia nu s-a intamplat sa treaca mai putin de 14-15 zile intre ovulatie si aparitia menstruatiei. si acum aud ca nu am corp galben..sau nu se vede.. dar tind sa cred ca nu este pentru ca pana acum doctorita mea nu prea a dat gres cu mine. daca zice ca nu-l vede cel mai probabil nu e.

#1319 2012-10-15 23:26:45

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

JanisJoplin a scris:

Azi la pranz am atipit ceva si am visat ca mi-o tragea un coleg de-al sotului...si aproape ne-a prins si ne faceam planu cum sa ii zicem sa si-o traga si el cu nevasta aluia,ca ne simteam vinovati rotfl
Ce vise rotfl

rotfl2 vai ce-am ras...

Am citit si eu in mare cate ceva, dar ce folos ca uitai tot forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1320 2012-10-15 23:36:23

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Deno, tu vrei  punish ? Pai ma certai pe mine cand caram carutul pe scari la 5 saptamani de la ceza si tu vrei sa te apuci de sport? Eu stiu ca dupa un timp lohiile nu mai sunt rosii, pe mine m-a tinut "roseata" o saptamani jumate si apoi pana la controlul de 2 luni am tot avut un fel de secretie galbuie si tot asa ma speriasem de vreo infectie.  nustiu Totusi cica nu prea e ok ob, incearca cu absorbante inca un timp.
Oana, de lipsa corpului galben nu stiu ce sa zic, dar sac aplatizat au avut si Laura care acum e mamica si Ochii Mei care scrie la burtici.  rugaciune  sa fie bine samburelul tau!

La noi sunt 24 de grade in camera unde doarme Natalia, la baita dam drumul la centrala si se fac 26. In casa sta in body cu maneca lunga si pantaloni cu piciorus sau pantaloni fara piciorus si atunci ii dau si sosete. Si eu tot la ceafa si burtica o verific de frig ca si Time. Manutele le are reci mereu ca si le baga in gurita si, fiind umede, ii ingheata.  nustiu

A, am fost la Lidl dupa dresuri si m-am intors cu combinezon pufos (care nu ne e bun vreo cateva luni de-acum incolo chicot), trening de velur si sosete antiderapante. smile Dresurile erau maaari.

A iesit pata de vin de pe hanorac!  happydance

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-15 23:37:52)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1321 2012-10-16 00:12:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!   kram
eu am bagat o mani si o pedi si acum ma duc sa mi coafez parul. incredibil cat de mult timp liber am  va  copiii sunt tare cuminti amandoi, Sebic se joaca frumos ziua iar cel mic rupe patutul in 2 de somn, iar seara amandoi sunt bagati la nani de la ora 9.. boierie.  storstark

deno, eu am 8 zile de la nastere si de ieri am inceput sa fac sport, dar usurel. si un pic de masaj. mie mi-a zis dr ca 6 sapt nu am voie efort fizic,  chicot  caca maca...  cum sa stau asa mult?

#1322 2012-10-16 00:49:13

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Buna, fetelor.
Vroiam sa va intreb daca i-ati facut careva vaccinul Rotarix lui bebe..? Stiti daca exista riscuri/ efecte adverse?  nustiu
Ieri Alex a intins manutele spre o jucarie hjarta  pe care i-o tineam eu in fatza (in timp ce jucaria "vorbea" cu el  chicothjarta
Azi am repetat, si tot asa, intinde manutele si pune mana pe jucarie daca e in fata lui  applause  applause  applause  dance
Deno, stai cuminte!!!  sm macar asteapta 6 sapt pana sa faci sport. Lohiile vor fi mai roz-portocalii, apoi alb-galbui spre final. Eu m-am speriat tare intr-o zi cu niste cheaguri... se tot curata uterul. Intrebi dr. daca mai persista mirosul neplacut, ca poate fi semn de infectie, dar nu intra in panica daca s-a intamplat doar o data. Renunta la OB pentru perioada asta - nu circula aerul. Eu am intrebat dr. daca pot sa pun tampon extern si a zis ca da, dar deasupra sa pun obligatoriu torson (vata cu tifon) toata perioada cu lohii, sa evit riscul de infectare.
Katey  puss acum am vazut ce ai scris de tv... cand vede Alex tv-ul deschis se intoarce sa se uite, dar nu il las -   chicot
Diana, ai scris de brobonite - Dermatita apare ca urmare a unei "alergii" la ceva. unii bebelusi au pielea mai sensibila. Noi am facut in cauza caldurii si gelului de dus. Cand am renuntat la gelul de dus a inceput sa fie mai bine. Ce se potriveste la un bebe, nu merge la altul. Ideea e sa dai cu cat mai putine chestii, daca se poate, sa nu dai deloc! daca as fi stiut de la inceput, nu ii dadeam decat cu apa (eventual apa termala)!!!!
Sa iti povestesc ce am facut eu: asta vara, de la caldura, ii aparusera lui Alex brobonite, pediatra ne-a spus sa dau cu sudocrem in strat subtire - mare prostie! - pe frunte i-au trecut, dar pe obraz i se suprainfectasera si se facusera cruste; ne-am dus din nou la ea (fata lui bebe era rosie... grater  si cu cruste) - ne-a zis sa mergem neaparat la dermatolog - "chiar azi" - evident ca nu s-a putut face programare pentru "azi", ne-am programat peste cateva zile. Intre timp, am tot citit pe net si m-am hotarat sa ii dau doar cu ser fiziologic sau apa termala de la farmacie pana ajungeam la dermatolog. Am observat ca arata un pic mai bine fatza lui bebe.
La dermatolog ne-a diagnosticat cu dermatita seboreica si ne-a recomandat asa: sa ii schimb gelul de dus si crema de corp, sa nu ii dau cu uleiuri pe corp (nici nu ii dadusem), pe fata sa il spal doar cu apa, mi-a mai dat si Locoid crelo - dar NU I-AM DAT!  (am citit ca are cortizon, deci e periculos pt bebe).
Concluziile mele (cum i-a trecut lui bebe): spalat cu gel de dus pt piele sensibila (Bioderma atoderm), dat cu crema cu zgarcenie doar pe zonele uscate - cu crema Bioderma Lait, doar o data pe zi. Eu dimineata il spal pe fata cu apa, il tamponez putin, apoi ii dau cu putina apa termala (daca obrajii sunt uscati ii dau cu crema asta, daca nu, nu).
Eu te sfatuiesc sa nu ii dai momentan cu nimic! Doar daca vezi ca se extind bubitele pe gat, la pliurile coatelor... etc, sa iei un gel de dus pentru piele sensibila (din ce am citit pe net la unii copii a mers Bioderma, la altii Mustela sau Trixera) si sa nu ii dai cu nimic altceva- nici creme, nici uleiuri, nimic!
Pupici tuturor  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-16 00:55:09)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1323 2012-10-16 01:46:31

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Bunny, nici eu nu o las, dar mai scapa. tongue Si ea intinde mainile la jucarii, in general la alea care "vorbesc" dar inca nu le poate prinde. Intr-o zi a reusit sa prinda de nas un soarece care canta "Bradulet, bradut, bradut".  rotfl2

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1324 2012-10-16 08:02:00

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza  mornincoffee
eu am inceput sa beau cafea cu lapte, fac rau daca alaptez?

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1325 2012-10-16 08:49:29

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata!

Pass, sa iti fie de bine, mani si pedi, ma bucur ca acum cu 2 copii ai timp liber, cand era doar Sebic nu te auzeam sa te lauzi cu asa ceva...

Deno, lohiile spre sfarsit arata a spotting, nu mi se pare ok culoarea verzuie, oricum la 3 saptamani te vei duce la control, nu? Te lamuresti atunci la dr. In cazul mancarimilor poti sa te speli extern cu ceai de galbenele, mai calmeaza mancarimile... Inainte cu mult timp sa raman insarcinata, am folosit ob-uri si am facut o vaginita, eu sunt patita, posibil sa fie de la ele, daca tot sunt pe terminate lohiile, mai bine pui un absorbant din acela zilnic..
Legat de sport, dr. mi-a zis abia dupa 6 saptamani, mai ales la cezariana, trebuiesc un pic menajati muschii abdominali, acum depinde de organismul fiecaruia, eu am reusit sa slabesc abia dupa ce am terminat cu laptele, scrisese cineva aici ca atata vreme cat alaptezi cateva kg din cele luate pe timpul sarcinii vor ramane ca un fel de rezerva pt lapte... dar depinde de corpul fiecaruia...

Mucoasa, si eu am baut cafea cand am alaptat, 1 parte cafea, 3 parti lapte, sau facuta mai slaba, posibil sa dea colici la bebe sau un pic de agitatie, sau sa nu il deranjeze cu nimic, depinde de copilas...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-10-16 08:54:43)

#1326 2012-10-16 09:09:48

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

neatza fetele,noi ne pregatim sa iesim afara

pup

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1327 2012-10-16 09:26:57

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

wave
Pass sa iti fie de bine ...ma bucur ca ai avut timp si pt tine... eu una nu prea am timp de manichiura si pedichiura. de aia mi-am pus unghii cu gel de vreo luna jumate. azi vine tipa la intretinere. si imi schimb si culoarea. e super cu ele. pot face orice, nu ma jeneaza cu bebe , nici la treburi. si e f ok. nu se strica..nu am treaba cu unghiile. la pensat mai merg la salon, ca am intrat rau in sprancene si le-am stricat si de atunci nu ma mai bag. merg de fiecare data la salon. cam asta. in rest cremuit , epilat , spalat pe cap- acasa. cand reusesc si eu. mai sta mama cu fetele, mai sotul.

Deno si eu zic ca poate fi o vaginita. lohiile nu sunt verzui. tu ai ceza. daca aveai vire la epiziotomie se putea sa se scurrga de la fire. cand s-au topit firele eu asa am patit, ma trezeam cu pete verzui gri pe absorbant. se topeau firele. dar tu ai ceza, nu? am inteles bine....? eu zic ac se poate de la ob-uri sa fi facut ceva. pune absorbant..ca respira mai bine zona.

Muco..si eu beau cafea si am baut si la Alisia si acum , de la nceput..cafea mai slaba sau cu lapte...xsi bebe nu are nimic. nu mi-afacut nici colici nici agitatie..depinde de copil f mult. daca vezi ca e ok..poti sa bei..

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-10-16 09:40:23)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1328 2012-10-16 09:44:51

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata mamici

any bea cafea, nu mai fi asa prapastioasa, tania nu simte cafeaua ta insa tu ai nevoie sa fi fresh mornincoffee
o cafeluta dimineata nu e bai , normal ca doar nu te apuci sa bei 5 pe zi

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1329 2012-10-16 09:51:22

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

bine, nu mai dati, mi-ajunge sportul cu copilul lol

cat despre secretie cred.si eu sa fie de la ob ca am aimtit o jena la unul din ele pe care n-am mai simtit-o niciodata. nu mai pun, sa vedem.

papu la 6 sapt, cum la 3? eu asa stiu ca toate meeg la 6 dupa ceza.

alina, da cu ceza sunt.

fetelor multumesc de raspunsuri mult de tot!

pass tu esti cu nastere naturala, da oricum epiziotomie i si tu. vezi cum te cracesti pe la sport sa nu lucri ceva lol
si eu mi-am facut unghiile asearw happydance

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1330 2012-10-16 09:56:24

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Hello mamici noi am fost la vaccin, a pl?ns puţin piticuta. Ce credeţi si vaccinul de 6 luni sa- r putea să-l cumpărsad.

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.