homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-83

#1559 2012-10-17 21:04:02

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

Nu, Llolli, nu avem zi libera. Eu am beneficiat de zi libera in primul an de doctorat, atat. Responsabilitati avem muuuulte, satisfactii din ce in ce mai putine.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1560 2012-10-17 21:19:28

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pup mamicile si bebeii puss
maje, am vazut ca ma intrebai de wrap-ul elastic, ala in dungi wink de care zici. deocamdata e imprumutat ramonei smile i l-am promis si prietenei mele, dar ea nu e asa doritoare de purtat bebe-ul...a zis ca incearca sa vada cum e. daca nu gasesti altceva pana atunci si ea nu reuseste sa se obisnuiasca cu el, ti-l imprumut. e cu imprumut ca nu e al meu si daca mai face mamica vreun bb tre' sa il innapoiez wink
onu, felicitari pt decizia pe care ati luat-o, mai ales ca iti permite si activitatea!
papu, ce draguta e iulia hjarta
si manzul meu e asa dragut cand ne pregatim de nani, ii dau o suzi in gura si cand i-o dau si pe a doua se arunca efectiv pe burta in pozitia de nani hjarta mor de el hjarta
si eu l-am scos azi afara, am dat drumul si la cusaci in curte....a fost asa veselie mare! hjarta
azi am facut kk si pis la olita...o singura data, dupa nani. l-am mai pus de vreo 2-3 ori dar nu a facut nimic. si l-am tinut fara pampi...doamne ce-am mai ras...a facut pisu s aboi se balacea in el, pana sa il vad eu..apoi cand a facut alta data a facut si in sosoni, a facut kk in chiuveta rotfl numa' patanii big_smile si mergem de o singura manuta hjarta e mare baiatul meu!
amalia, sper sa reusiti sa va normalizati cu scaunul...eu cat am fost alaptati exclusiv nu am avut belele, dar cand am inceput diversificare...jale!la un mom dat facea cu supozitor, dupa ce i-am dat fructe a inceput sa faca zilnic dar se scremea pana ii dadeau lacrimile, abia cand a papat iaurt s-a reglat sa faca usor si in fiecare zi. ce sfat sa iti dau...ceaiul de musetel, si pt tine si pt bebita si poate merge daca faceti bicicleta, miscari cu piciorusele...la noi nu erau de folos sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1561 2012-10-17 21:34:57

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Razu,am uitat sa pun ghilimelele. de fapt trebuia sa stam in scoala sa facem proiecte. din motivul pe care il enunti tu am renuntat eu. prea multa bataie de cap penrtu prea putini bani sad

Poke, Janis, si celelalte mamici care reusiti cu olita? cum faceti? eu degeaba il pun mereu pe olita. sta ca pe scaun lol

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1562 2012-10-17 21:46:41

pokemon
Diamond member

loli, eu l-am pus doar de cateva ori. de 2-3 ori cand era constipat tare si il vedeam ca se scremea saracul de ii dadeau lacrimile si il dezbracam rpd si tup cu el la oala ca ma gandeam ca face mai usor...dar tot asa greu facea asa ca am renuntat.
si l-am mai pus acum, din cauza iritatiei, am zis sa nu mai dea kk de piele.acum face caca imediat cums e terzeste si l-am pus. dupa primul somn a facut, dupa al doilea nu.a facut insa in chiuveta, cand il spalam rotfl
eu oricum nu ma grabesc, mi-am propus sa il invat la olita vara viitoare, cand o veni caldura si va avea 1.6 ani. daca reusesc sa il invat pana ii trece iritatia sa faca la olita, bine...daca nu, nu...

#1563 2012-10-17 21:49:48

llollipop
Full member

am citit de chiuveta rotfl2 practic baiatul.
eu daca il dezbrac ii trece, si nu mai face. face mai tarziu cand deja e imbracat

Publicitate

loading...

#1564 2012-10-17 21:51:52

pokemon
Diamond member

mi-a facut si mie asa la un mom dat...deh, nu cred ca e graba, n-am auzit de niciunu' sa se 'cace' pe el la 18 ani lol

#1565 2012-10-17 21:57:45

llollipop
Full member

rotfl2 asa e

#1566 2012-10-17 22:03:55

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetelor, nua va stresati cu olita, vor face cand sunt pregatiti,

Eu in seara asta am certat-o pe Maria ca mi-a  tinut carnea in gura, i-am spus ca se culca singura pt asta si a plans si mi-a vomitat toata cina. Asa tare m-am enervat ca am pus-o in pat si am plecat, nu am stat langa ea cum stateam odata. A adormit cu suspine supa  Stiu ca nu trebuia sa reactionez asa dar nu am mai putut...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1567 2012-10-17 22:09:25

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor
off andreea, te cred, si mie mi se mai intampla sa ajung la fundul sacului sa zic asa, adica efectiv imi vine sa-i trag una (dar ma abtin), cu mancarea si la noi e jale, adica na pranzul a inceput sa-l mai manance ,d ar la fructe e jale, nu imi vrea deloc suc de fructe( ma chinui cu amestec de sfecla cu fructe, nici macar o picatura) si stiu ca are nevoie, de unde naiba sa-si ia vitaminele? e fana lactate, mananca brnazica si iaurt destul de bine, dar daca pun ceva in ele s-a zis .

i*am facut in dupa amiaza asta miere cu catina, pt iarna , dar d-zeu stie ce minuni sa fac sa o si ia.

si noi tot cu tuse, dar s-a mai rarit, si incepe sa rupa, mucii inca sunt.
am auzit si eu de virozele cu vomitat si probleme digestive.

eu am fost cu ana la restaurant acum pe seara la cumnata mea ca a fost ziua ei, ana m-a colindat prin tot restaurantul, noroc ca era spatiu, oricum e greu cu un copil micut la rest, imi e si de ceilalti meseni, ma rog nu a fost deranjanta, dar...(un ex: a descoperit frapiera de langa masa, si dupa ce am luat-o si am pus-o pe masa, a ramas doar piciorul din inox, si ce credeti ca facea : isi turna apa din sticla si bea de acolo   disperat  ).

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-10-17 22:09:48)

9 ani de copilarie ....

#1568 2012-10-17 22:17:29

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Ooofff, Andreea, la Iulia toate mesele trebuie sa fie la desene, acum seara nici nu a vrut iaurt pe care il manca in alte dati, acum nici de la taica-su nu l-a vrut, pe la 21.30 deja imi cerea lapte...
Azi am pus-o pe cantar si are 11,5 kg si pe cuvand ca nu stiu de unde are atata, caci abia mananca si de vreo saptamana misuna prin parc, nu sta deloc...

#1569 2012-10-17 22:18:24

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Am intrat si eu sa va salut! Va pup pe toate si sper ca sunteti bine si voi si puiutii! Imi e fff dor de voi! Recunosc ca nici macar sa va citesc nu am mai apucat  kram

Daria Ioana - 06.08.2010

#1570 2012-10-17 22:19:10

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Despre olitza eu va pot spune atat: in batrani nu exista sa ai peste 1.5 ani sa faci in scutec. De cand cu pampersul se lenevesc si parintii si copiii.pai eu la 1.2 ani cica ceream la olitza,aratam cu degetul efectiv la ea...n-am mancat bataie nu nimic,pur si simplu ma punea pe ea bunica-mea cat de des de cand eram mica...si pe sotz la fel,povestea soacra-mea.cum stai in fund gata,la oala! Si eu il pun pe al meu dupa somn de vreo 1luna jumate si am observat ca nu mai e pampersul asa plin dupa noapte,si cum il pun uuuumple oala.deci si-a format automatism ca acolo face,si se tzine....recunosc ca n-am rabdare sa-l pun des..dar...asta e,vara viitoare sper sa scapam de pampers..

6 ani de dragoste  hjarta

#1571 2012-10-17 22:20:50

pokemon
Diamond member

off, imi dau seama cat d stresant e sa te chinui sa faci 7 feluri de mancare si sa le faci degeaba sad
andreea, cred ca nu ai mai putut...saraca si mariuca hjarta
adina, iarta-ma, dar ma tavalesc pe jos rotfl0

#1572 2012-10-17 23:11:20

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

janis va citesc zilnic,chiar daca nu scriu.
i-am luat lui rares un carut nou,ajunge vineri.sunt asa incantata hjarta (a fost un moft al meu pt care sotul imi va scoate ochii muuuuuuuuuuuuult tp,dar nu mai conteaza,am obtinut ce vroiam rotfl )
in alta ordine de idei rares are 67 de cm si 9 kg,s-a schimbat mult in ultima vreme si fizic si psihic (daca pot spune asa).am fost sa-l vedem pe bebele prietenei mele,de 3800 g si am avut un soc.mi s-a parut asa mic.si stateam si ma gandeam ca asa a fost si rares,dar am uitat sincer.... sad

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#1573 2012-10-17 23:25:38

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Amalia, in ultima instanta, daca nu merge cu nimic altceva, incearca cu Bonnisan.  nustiu

Noi am fost azi afara desi batea un pic vantul, dar altfel nu doarme deloc. Aerul o mai oboseste ...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1574 2012-10-17 23:47:58

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke felicitari pt reusita la olita. la cate luni ai inceput sa-l pui? i-am luat si eu vineri olita, dar am pus-o doar pe post de scaunel :chicot:ce de patanii ati avut azi chicot
cu serviciul avem noroc ca ne permite activitatea mea (oricum sotul va trebui sa ma ajute si pe mine, ca nu pot sa fac aprovizionarea cu Anto), dar si faptul ca lucram la parintii mei. putem opta sa facem in asa fel incat sa primim bani mai multi... oricum inca nu e decis, dar cam asa ne gandeam, ca tare greu ne mai descurcam cu banutii de cand ne-am mutat ca ne-au trebuit multe lucruri si inca ne mai trebuie... o sa fie si Anto maricica, o s-o pot lasa cu mama mea cat tre sa fac eu aprovizionare/plati si alte chestii prin oras...

adina cum ai facut catina? sper sa vina vremuri mai papacioase

andreed te inteleg ca ai certat-o ca si pe mine ma apuca uneori niste nervi si-abia ma abtin, numai la gandul ca e mica si nu intelege. si daca ii spun ceva serios si ferm, se uita la mine si rade in hohote rotfl

korina felicitari pt dolofanel hjarta

katey si Anto doarme bine afara. azi a fost vant, dar am pus paturi pe carucior, parca era in cort. am bagat-o in casa cand s-a dus soarele de tot ca nu mai puteam eu de frig, ea era calduta. mi-a dormit de la 16:10 pana la 19 wow

amalia si pe noi ne-a ajutat bonisanul, asta cat a vrut sa-l ia. cand am incercat a doua oara i scuipa si-am renuntat

eu ies, am pus-o pe Anto in patut, poate doarme in noaptea asta si ne odihnim si noi, asa caprofit sa ma duc in pat. somn dulce, va citesc maine pusswave

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-17 23:49:05)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1575 2012-10-18 01:09:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!  wave

llolli, apropo de canini:

- incisivii centrali inferiori, centralii superiori, lateralii superiori, lateralii inferiori in intervalul 6?12 luni
- primii molari temporari intre 12?18 luni
- caninii intre 18 ? 24 luni
- ultimii molari temporari 24-30 luni.

sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Dantura-c … entara_427

DE ASTEPTAT, fara a fi regula, este sa iasa mai intai molarii si abia apoi caninii.

asa a fost la Stef:
-8 luni - incisiv 1
-9 luni- incisiv 2
-10 luni- incisiv 3, incisiv 4, incisiv 5
-11 luni- incisiv 6, incisiv 7
-1 an si 2 luni-  molar1, molar 2, incisiv 8
-1 an si 3 luni- molar 3, molar4
- 1 an si 4 luni- canin 1
- 1 an si 5 luni- canin 2 , canin 3, canin 4.

numerotarea se refera la ordinea in care au erupt.

Like, lui David i-au iesit TOTI, adica toti 20?  wow
la noi inca nu s-au anuntat ultimii molari, din iunie avem liniste pe tema asta, dupa ce am avut 6 luni de cosmar... pana la 2 ani macar, nici nu vreau sa aud de ei big_smile

#1576 2012-10-18 07:37:27

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, mamici! wave

Noi am avut o noapte cu muci, plansete si multe treziri, suntem toti 3 treziti de-a binelea de pe la 6, sigur e de la vantul asta care i-a intrat fortat pe nas...
Eu deja am terminat o cafea, trebuie sa fac si ceva de mancare, as vrea sa fac niste chiftelute de curcan, dar nu stiu cum sa le fac sa le pape si ea cu ceva... Cred ca le fac cu putin sos, un fel de ostropel de chiftelute si sa ii fierb un cartof si poate papa cu piureut...

L.E.: Dupa o noapte ca asta, nu pot sa zic decat: RESPECT! mamicilor cu bebei mai mari care inca se trezesc de 758 ori pe noapte!  buga  buga  buga  buga

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-10-18 07:45:22)

#1577 2012-10-18 08:07:23

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata  puss  kram

Papu imi pare rau de noaptea voastra supa

Poti sa faci chiftelutele si cu un sos de rosii daca ii place Iuliei.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.