homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-99

#1863 2012-10-20 22:44:02

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

Ioana e bine, inseamna ca astea erau dar nu imi mai aminteam eu tongue

Gargarit, am citit si de astea dar tot nu cred, e de la Dumnezeu zic eu big_smile

eu ma pun la tv si apoi nani. seara buna sa aveti

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1864 2012-10-20 22:52:52

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

noapte buna llolli

#1865 2012-10-20 22:55:38

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

seara buna
ce distractie pe aici chicot
sanatate  puiutilor bolnaviori supa mie mi-e tare frica de raceli si boli, sper sa nu o apuce si pe tania rugaciune
katey la ce te referi ca nati are o intarziere psihomotorie?ai dus-o la neuro?
stii ca si a mea e prematura  sad si m-a speriat tanti dr ca nu face anumite chestii pe care ar trebui sa o faca la varsta ei, dar a recuperat zic eu, ca s-a intors singurica de pe burta pe spate.
ceea ce ma preocupa este ca se sperie foarte repede, daca de exemplu suna ceva mai tare, se tranteste ceva....
e normal asa ceva???

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1866 2012-10-20 23:06:30

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

muco eu zic ca e normal, se mai sperie si ei, nu sunt obisnuiti cu treburile astea...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1867 2012-10-20 23:07:20

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

am citit si eu in mare, iar avem bebei si mamici bolnave; sanatate maxima kram

Katey, Muco Mie mi se pare de domeniul Sf asta cu dezv psihomotorie. Copilul meu a facut cam toate lucrurile mai tarziu, tin minte cand povestea Nera si Cmin (avem copii la diferenta de cateva zile) ce fac ai lor si al meu nu facea absolut nimic si ma lua si pe mine panica. Nu mi-a folosit la absolut nimic, caci Alexandru a facut lucrurile cand si cum a vrut el. Acum face el o gramada de lucruri inainte sa le faca altii de varsta lui. Eu spun sa nu luati in seama smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#1868 2012-10-20 23:11:02

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

lore multzam puss
smart puss asa e, stiu ca ai dreptate, dar cateodata ma mai ia si pe mine panica cesafac

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1869 2012-10-20 23:17:00

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Si al meu se sperie si nu e prematur.explicatia la mine,zic eu,ca eu gravida ma speriam din nimica toata de-mi tresarea burta..tot ziceam sa nu iasa si el asa..si exact asa e..tresare,tremura si plange sad

Terminati mah cu intarzierile psihomotorii ca va bat..vorba lui lucky ce vor si doctorii astia,sa dezlege rebus?? Fiecare cu ritmul lui!!
Si eu m-am linistit cu Rares ca de fapt raspunde cand il strigi,atunci cand ma plangeam a venit mama la noi si ei ii raspundea chicot dar mie n-avea chef....
In fine si cum zice si Kori,al ei s-a intors abia dupa 5 luni,nu e o regula...cu cat citim mai mult si suntem cica mai informati suntem si mai prapastiosi observ smile si doctorii vorbesc sa n-adoarma....de ex a mea vroia sa ma trimita la oftalmolog cu rares de 6 luni ca ea ii plimba ceva prin fata si el nu se uita...dar nu a pus la socoteala ca era atent la altceva,gasise ceva de ros la ea in cabinet chicot zic doamna..va zic eu ca vede..va garantez lol

Ada tare bancu rotfl

cmin,bravo Alexutz!! Mi se pare un mare milestone asta cu datul jos din pat,ca nu mai ai grija cazutului..sau nu prea mai ai smile

M-am sexinpat cu tatal copilului meu lol dupa atata vreme.....in casa unde prima oara....la el acasa big_smile la soacra adica

Sa va zic,azi la soacra..cred ca mi-am fracturat un deget de la picior grater mor de durere...am dat tare de o bordura cu gresie din casa....astept sa vad si maine si poate ma duc la medic..e invinetit tareeee grater

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-20 23:22:21)

6 ani de dragoste  hjarta

#1870 2012-10-20 23:23:50

n_loredana2008
Hero member

janis nu  ai pic de mila? lol mai faci pofta si la altii si nu de alta dar...sunt cam singura lol

sa va zic ceva, iannis de ceva timp imi spune mami, insa de cateva zile cum dispar din peisajul lui incepe, dar tare si apasat " mamiiiii? " vede ca nu ii raspund striga mai tare lol

si azi noapte vomitase, il iau in baie sa il spal pe fata si incepuse sa bazaie, si se uita in oglinda se stramba in fel si chip dar tot maraind, si ma uitam la el cum incerca sa isi tot schimbe strambarile lol

janis sa stii ca e o usurare cand invta sa se dea sg din pat jos, insa in acelasi timp...e cam grava situatia, si iti spun si de ce ...sa zice ca rares doarme si tu te duci sa iti faci o baie, profiti de liniste si te relaxezi, poate in timpul asta el se trezeste si incepe sa umble pri casa si doamne fereste de cine stie de ce trage sau unde isi baga degetele. Dar poate sunt eu paranoia, tu esti mai relaxata ( ceea ce nu cred lol )

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-10-20 23:31:53)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1871 2012-10-20 23:27:57

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Am fost azi la curte la ai mei, am stat mai toata ziua la aer  dance
Mi-a facut-o bebe pe seara, facuse ceva in pampers ... a zdupait cu picioarele si s-a murdarit pana pe spate  disperat  disperat disperat ma stresam eu sa il dezbrac fara sa umplu toata casa si el tragea de body cu manutele  hjarta  bebe ... cred ca s-a gandit sa ma ajute  rotfl
Janis................ love is in the air......    hjarta  lol Cat despre deget, am patit-o si eu la fel... inainte de botez  disperat , a trebuit sa ma incalt la botez cu niste pantofi largi de 100 de ani... ca nu suportam nici adidasii... mi-a trecut dupa o sapt si mai bine...  grater  puss
Katey, Ani, cred ca toate ne panicam ca nu face bebe cate ceva din ceea ce fac altii la varsta lui chicot (eu clar ma simt cu musca pe caciula  rotfl
Pupici tuturor si o noapte linistita!  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-20 23:30:15)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1872 2012-10-20 23:28:22

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Lucky, mi-au dat lacrimile, normal ca e perfecta fetita mea. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca ne-a ales pe noi sa-i fim parinti si daca ar fi sa pot alege tot pe ea as vrea-o. Nu mi-o puteam inchipui inainte de a o naste, nu stiam cum as vrea sa fie, cum sa arate, dar cand am vazut-o am stiut ca exact pe ea, asa cum e, mi-am dorit-o. hjarta

Laura, ii dau vitamina C, nurofen si ii pun Colargel in nasuc. Nu prea sunt impacata cu nurofenul de vreme ce nu face febra, dar nici nu stiu daca i-ar trece doar cu vit. C.  nustiu  Apropo, mamici, daca ii pun Colargel mai trebuie sa o aspir?

Ani, nu am dus-o la neuro, tot medicul ma intreaba daca face aia, face ailalta si daca zic ca nu, cica e din cauza prematuritatii. De exemplu m-a intrebat daca zice "eeee", pai nu zice mare lucru, de fapt zice "aaaa" si tipa si chiuie. Cateodata ii recita mama Catelus cu parul cret si dupa fiecare vers, Nati zice "aa". Eu zic ca e ok, chiar daca nu zice "g" si "c" si alte de-astea.  nustiu  Capul si-l tine abia de vreo luna si inca il mai culca pe umarul meu dupa un timp. Inca nu si-a descoperit manutele si nu apuca jucarii. In schimb azi l-a apucat pe tati de mana cu ambele manute si a dus la gurita sa roada. chicot Tinuta de manute si ridicata in sezut nu-si aduce mereu si capul, uneori il lasa in urma. Mi-a zis medicul sa o mai ridic, sa fac gimnastica cu ea. De intors, se intoarce doar pe o parte.
Dar am ajuns si eu la concluzia ca are ritmul ei si mai ales personalitatea ei si le va face cand e pregatita. smile
Eu nu prea pricep de ce e Tania prematura, tu nu aveai dpn pe 22 iunie? Nu ai nascut la 36 de saptamani si vreo 4 zile? Sau nu-mi mai amintesc eu bine?
Daca stranut sau tusesc in timp ce ea suge, Natalia se sperie si tresare de zici ca explodat cel putin juma' de apartament. tongue

Janis  rotfl2  prima oara - prima oara sau prima oara cu sotzul? Noi tocmai am renuntat la patul in care prima oara, in care in noaptea nuntii (ma rog, in noaptea urmatoare ca in noaptea aia ne-am culcat la 6), in care am conceput-o pe Natalia ...  visslar

Mamici, voi ce suzete folositi? Noi am avut pana la 3 luni de la Primii pasi si au fost ok, dar aia de 3+ nu-mi mai place, se aude cum trage aer. I-am luat Avent, dar scrie pe ele ca trebuie schimbate dupa 4 saptamani. Asa sa fac?
A, ma gandeam ca daca totusi nu scapam si ne spune si pediatrul sa-i dam lp, ca sa nu se invete la bibe si sa nu mai vrea tzitzi, n-as putea sa i-l dau cu lingurita?  nustiu

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-20 23:34:07)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1873 2012-10-20 23:29:40

JanisJoplin
Platinum member

Vai sarmanul,si vomitat era haios lol

Lore,scuze tongue

Vai fetelor,tot buboasa sunt,si pe sani am..ma mir ca a mai vrut rares lol soacra zice ca-s prea mari sa fie purice,crede ca-s ceva alergice....

Katey,mie mi se pare ca face destule.asta cu eeeee m-a lasat paf.Rares nu zice si are 9 luni...pfuu forgetit eu am impresia ca iti cauta nod in papura. Zice multe si face destule,eu asa zic..
Cu gimnastica nu stiu ce sa zic..eu nu i-am facut masaj,nici gimnastica,nu l-am pus pe burta,nu l-am fortat...nu m-am ocupat deloc de el in sensul asta si a fost totusi tare precoce la motricitate....

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-20 23:35:26)

#1874 2012-10-20 23:36:44

n_loredana2008
Hero member

katey, pe naiba eu nu le am schimbat la 4 sapt, pai unde as fi ajuns rotfl, si noi am avut de la avent dar le am pierdut si facuse o pasiune ptr ele ca alte suzete nu mai vroia, si ne am oprit ka auchan sa ii cump si nu aveau, eram indrum spre tara si chiar nu mai aveam unde opri sa ii luam gagica, asa ca i am luat de la nuk erau 2 la set si cu teama ca nu le v a lua si o sa ne faca un circ de sa ne stie tot satul cu atata dragoste a acceptat-o....

si ce tu trebuie sa faci ca pediatrul? daca totusi nu vrea sanul, mulge si pune in bibe, doar daca refuza categoric sanul.

scz, citisem gresit, era vb ca nu ia in greutae si sa fie nevoe de lp ?

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-10-20 23:39:40)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#1875 2012-10-20 23:37:11

honney_bunny
Full member

Katey, noi suzeta Avent avem, set de doua suzete 0-6 luni (Nuk nu a acceptat)... dar nu i-am schimbat-o pana acum... o are cam de 2 luni  nustiu , dar nu are nici o modificare, si nu i-o dau mereu, decat cand e absolut musai (de exemplu atunci cand il curat in nas... ca altfel e show... rotfl . Nici Alex nu spune "eee", nici "c", el chiuie si tipa si spune doar "g", dar de obicei daca ii repet eu de mai multe ori si cand are chef.. de intors pe-o parte nici vorba...  nustiu  cesafac .

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-20 23:40:20)

God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1876 2012-10-20 23:37:27

Katey
Addicted member

Janis si mie mi se pare ca face destule si ca alea pe care le face, in fiecare zi le face mai bine dar s-o fi simtind datoare sa ma informeze ca nu e "in standarde". tongue
Nu mi-ai raspuns cu prima oara.  rotfl2 Sunt si eu curioasa. big_smile

Lore, deci nu i le schimb ...
Da, de aia era vorba. Asa ne-a zis mediculd e familie, la pediatru mergem abia peste o saptamana, dar ultima oara ne-a zis ca e ok cat a crescut si sa nu-i dau lp. Si mi-a zis-o pe un ton ceva de genul "tie ti s-a luat de alaptat si n-ai motiv sa-i dai lp?". Sau asa am simtit-o eu. chicot

Bunny, din alea avem si noi, 0-6 luni, doua la set, night time sau glow in the dark (ca nici mami n-are prea multa minte chicot). Nici eu nu prea ii dadeam ca nu o tinea, dar acum o tine ca o roade. Prefer sa roada suzeta decat manutele ca isi intinde saliva pana in par, daca o las, si mai ales afara ii ingheata si manutele si obrajorii ...

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-20 23:43:56)

Strumful nails  7,5 ani

#1877 2012-10-20 23:40:37

JanisJoplin
Platinum member

Hai may honney si tu cu intorsul?? Nu incepe...are doar 3 luni rotfl lasati copiii in pace...

Scuze Kate,n-am vazut ca editasei lol
Prima oara cu sotzul,evident big_smile cand eram mai copilasi...pe 15 dec 2006 smile dar nu ma refeream la pat ci la casa...in alta camera in seara asta ca in patul unde prima oara..dormea Rares!  rotfl

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-20 23:43:20)

#1878 2012-10-20 23:45:31

Katey
Addicted member

Credeam ca ma ignori cu buna stiinta.  rotfl

Strumful nails  7,5 ani

#1879 2012-10-20 23:46:02

honney_bunny
Full member

Katey, cunoastem... cunoastem... cu pumnutii plini de saliva si pe obrajori, si peste tot... chicot sunt suuuuper gustosi  lol  drool
Janis, pai oricum la cat de ursuletz s-a facut... si dolofan, si infofolit cand e mai rece... nici sa vrea nu se intoarce forgetit  puss

#1880 2012-10-20 23:46:54

n_loredana2008
Hero member

katey eu nu i le am schimbat decat atunci cand au ramas mici. Faci cum crezi. Mai asteapta pareri.

Janis parca si tu ai avut un fix?? e NORMAL  sa te gandesti ca de ce al tau nu face aia, nu face ailalata. Asa e la PRIMUL copil, nu prea le stii...si copii is as de diferiti....uite de ex prietenul lui iannis e mai mic cu 4 zile ca el (iannis e nascut pe 4 mai si eric pe 8) dar el a mers mult mai repede, vb mai clar si e mai vorbaret...a facut kinetoterapie, poate l-o fi ajutat si asta nu zic nu...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#1881 2012-10-20 23:48:25

JanisJoplin
Platinum member

Honney acum am vazut editul...off ce mai editam fetelor lol deci e posibil sa imi treaca? Sotul tot zice de ghips rotfl
O sa se intoarca,dar se poate si la 5 luni,asa grasun cum e...stai calma! puss

Nu te ignoram kate,chiar nu smile

Mamah,2006,cat timp a trecut! disperat ne-am si inmultit rotfl

Da lore asa-i..dar ia zi ai masurat ghetutele? Oricum nu ne vdm curand ca zici ca sunteti raciti..dar de curiozitate...

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-20 23:50:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.