Diversificarea-4-25
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Diversificarea-4
katey nici Rares nu se atingea de mancare cand era bolnav dar n-a slabit,a stagnat cred ca mai rar slabesc copiii.
stai calma daca suge e perfect!!
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Janis, ieri si azi a supt cat de cat, dar pana ieri mai greu pt. ca avea muci si nu putea respira ca lumea pe nasuc.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
Da Katey,te cred.. de-asta ti-am zis de batista bebelusului..face minuni...
6 ani de dragoste
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Nu stiu care e curajoasa ( dupa parerea mea, inconstienta ) care se baga sa dea la copchil de 8-9 luni, ou aproape crud. Sau ficat ( care e cel mai TOXIC organ) la fel, crud. Dar fiecare face dupa cum considera ca e mai bine.
Miere nu pana la 1 an si jumatate, nu 1 an.
totusi, de ce s-a ajuns asa departe si lumea se infige in cate o extrema...? De ce se cauta mereu ceva SI mai sanatos, mai altfel, mai ne-vazut, mai cu motz? Studii peste studii, te ametesc complet, nicio schema la fel cu alta, nici un curent gastronomic nu se aseamana cu altul, ce Dzeu e cu brambureala asta? Nu e suficient ca nu dam copiilor produse de hipermarket, conserve, coloranti si ce mai excludem noi si e bine stiut ca face rau? Acum nici asa nu e bine, laptele de vaca a devenit otrava, mai ales daca e fiert, pfooaai, e moarte curata, carnea e plina de monstrii si trebuie exclusa din alimentatie, orezul e si el cancerigen.... Eu zic: pt o viata sanatoasa, pastrati-va mintea la locul ei si acceptati ce nu puteti schimba si nu va stresati cu asta !!!!! sa nu cadem in dambla sa comandam 3 kile de ardei grasi foaaarte bio de pe nush ce site din Ungaria, pt ca taranii nostri de la tarabe ii stropesc cu E-uri.. fetelor, mai rau face stresul ca nu mancam ATAT de sanatos pe cat ne-am dori, decat mancatul nesanatos in sine. e-chi-li-bru! pentru ca altfel o luam pe ulei. acceptati ca asta e lumea in care traim, in care ne crestem copiii, asta e societatea, viata, industrializarea, progresul.
- Katey
- Addicted member
Pass, place de tine.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
passenger a scris:Nu stiu care e curajoasa ( dupa parerea mea, inconstienta ) care se baga sa dea la copchil de 8-9 luni, ou aproape crud. Sau ficat ( care e cel mai TOXIC organ) la fel, crud. Dar fiecare face dupa cum considera ca e mai bine.
Miere nu pana la 1 an si jumatate, nu 1 an.
totusi, de ce s-a ajuns asa departe si lumea se infige in cate o extrema...? De ce se cauta mereu ceva SI mai sanatos, mai altfel, mai ne-vazut, mai cu motz? Studii peste studii, te ametesc complet, nicio schema la fel cu alta, nici un curent gastronomic nu se aseamana cu altul, ce Dzeu e cu brambureala asta? Nu e suficient ca nu dam copiilor produse de hipermarket, conserve, coloranti si ce mai excludem noi si e bine stiut ca face rau? Acum nici asa nu e bine, laptele de vaca a devenit otrava, mai ales daca e fiert, pfooaai, e moarte curata, carnea e plina de monstrii si trebuie exclusa din alimentatie, orezul e si el cancerigen.... Eu zic: pt o viata sanatoasa, pastrati-va mintea la locul ei si acceptati ce nu puteti schimba si nu va stresati cu asta !!!!! sa nu cadem in dambla sa comandam 3 kile de ardei grasi foaaarte bio de pe nush ce site din Ungaria, pt ca taranii nostri de la tarabe ii stropesc cu E-uri.. fetelor, mai rau face stresul ca nu mancam ATAT de sanatos pe cat ne-am dori, decat mancatul nesanatos in sine. e-chi-li-bru! pentru ca altfel o luam pe ulei. acceptati ca asta e lumea in care traim, in care ne crestem copiii, asta e societatea, viata, industrializarea, progresul.
nu e suficient. eu pe principiul asta am pb cu cris, gandeam exact asa la "vremea" lui eu galbenus crud voi da fara pb pt ca am sursa sigura
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
nu ti-e teama de salmonella? si eu am sursa f sigura de oua, de la bunica mea din curte, oua mai bio de atat eu nu as gasi, insa nu as putea sa supun copilul la un risc crescut de salmoneloza doar pt ce? pt acele beneficii care, puse in balanta, pier in fata riscurilor? dar asa cum am zis, fiecare face asa cum considera ca e cel mai bine pt puiul sau. important este ca noi sa cernem bine prin propriul filtru informatiile pe care le primim. sa nu luam de bun tot ce citim, orice "mare descoperire mare".
mamici, voi cum mai pregatiti avocado-ul pt copil? in afara de taiat cubulete, ca asa e bine sa consumam orice fruct, in starea lui pura, dar Sebi nu prea il suporta si ma gandeam, blenduit impreuna cu ... ce ar merge mai bine?
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Pass,eu il dau celui mare cu banana,iar fetitei cu mar.
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
buna fetelor honney, avocado e copt cand il apesi cu degetul si se simte moale, aici e o metoda sa-ti dai seama si dupa codita, eu nu prea ii dau atentie : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ … 8194_n.jpg
pass, eu fac de obicei variatii de guacamole (pasta de avocado cu rosie, putina ceapa, lamaie, ulei de masline, coriandru / patrunjel, ardei iute pentru cei mari), uneori pun numai lamaie si putin usturoi, alteori pun mult patrunjel sau busuioc si iese un soi de pesto mai cremos, aseara am pus doar 2 firicele de ceapa verde si patrunjel... vezi cum va place, dar neaparat lamaie, ca altfel e cam gretos... merge bine cu niste peste, deci poti pune in pasta asta ton, somon sau creveti mici si umple jumatatile de avocado cu ea, ca sa arate spectaculos mie combinatiile dulci cu avocado in genul cremei aleia de ciocolata nu-mi plac deloc, in schimb cu lamaie e
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
pass eu ii dau cu fructe si branza, pasat cu furculita
- honney_bunny
- Full member
Fetelor, tot in legatura cu avocado va bat la cap, ca n-am mai luat pana acum Cred ca s-a copt, e verde deschis, e un pic de tot moale cand apesi cu degetul. Cam cat rezista din acest moment? Am luat doua buc. Pe primul ma gandesc sa i-l dau de poimaine (ca sa respect regula celor 4-5 zile). Pot sa le tin in camara sau trebuie sa le bag la frigider?
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- JanisJoplin
- Platinum member
honey daca sunt coapte la frigi ca se strica....daca nu ziar si camara cum am zis. rares are luni de zile de cand mananca aproape zilnic eu am facut guacamole - ceapa,ulei masline,usturoi,rosie,avocado,un praf de sare,lamaie..dar nu i-a placut lui in schimb noi am mancat cu pastrav mmmm super a mers!
6 ani de dragoste
- honney_bunny
- Full member
Saru'mana, le bag la frigider.
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
eu sunt cam zombie de cateva saptamani ,nici cu voi n-am mai vorbit ca nu merge forumul ,m-a casapit fiimea ci trezitul noaptea ,chiar sunt zombie ... oare e puseu la un an ? azi m-am hotarat sa incerc un lp (de capra) ,cam cat ar trebui sa-i dau de prima data ca sa nu-i faca rau ? habar n-am !
- Katey
- Addicted member
I-am facut pilaf cu ceapa, morcov, carnita de pui si orez, succes total. A gustat si al meu si a zis sa fac si pt noi exact la fel.
La ce varsta pot sa incerc marar si usturoi (fiert)?
- JanisJoplin
- Platinum member
Poti sa incerci deja Eu marar ii dau de la 7 luni usturoi nu i-am dat,doar am incercat in guacamole..dar nu stiu de ce.e f ok
Am intuit bine,e ok sa-l dai: http://diversificare.ro/alimente/2012/0 … ot-bucura/
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-03-06 16:13:10)
6 ani de dragoste
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
la 8 luni i-am dat si eu usturoi (l-am scos dupa fierbere).
- Katey
- Addicted member
Merci!
Si cu ce as putea sa-l combin in afara de spanac? Cu dovlecel oare merge?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|