Diversificarea-4-71
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Re: Diversificarea-4
Pass nici alex pana la an nu a mancat f bine solide, de abia de atunci a inceput, la el mult timp baza a fost laptele. Stai linistita si cu inima impacata si fii sigura ca daca i-ai da danonino si pufufuleti lui B ar manca gramezi fara sa comenteze . Mai bine ii dai ce stii si cum stii decat scarbosenii.
Als fara kiwi pana la 1 an, e alergen.
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
azi la 11 cateva lingurite dintr-un maglavais de para+branza calcica+biscuite la 14 ff putina supa crema din legume cu piept de pui de tzara titi nu prea a vrut
a mancat mai nimic SI azi. inca sunt linistita, dar nu e prea bine, daca sugea macar ziceam da-le incolo de solide ca are laptele, dar nici NU SUGE.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Pass o fi intr-o greva a suptului... incearca diverse pozitii de alaptat...pune-l semi-adormit la san..alapteaza-l din mers...
6 ani de dragoste
- passenger
- Addicted member
Nicicum. Daca simte sanul, pune gura, vrea clar, dar se razgandeste si se impinge cu pumnii appoi isi continua activitatea, rade, gangureste etc. E f vioi, fericit etc. Nu pare sa il deranjeze ceva la san insa nici foame parca nu-i este. Wtf? Eu daca si maine va face la fel, scot pompa si incep sa lucrez ca asa nu mai merge. Inseamna ca scade productia si am pus-o daca e asa!!
Sebi a avut greva suptului la 11 luni. Atunci a scazut cantitatea de lapte din cauza ca nu voia sa mai suga asa ca am luat galactogil si am muls la greu, eram mereu cu pompa si mulgeam, dar i-a trecut repede, in cateva zile a inceput sa suga iar f bine. Siiiiiiiiii daca bine imi amintesc, la scurt timp dupa mi-a venit CM. Am citit ca ar fi legatura, ca unora nu prea le place sa suga in preajma cm. ? Cum ar fi sa fie si acum la fel?
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-05-06 22:57:26)
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Pana acum i-am introdus morcov, pastarnac , radacina patrunjel, cartof dulce, dovlecel (azi prima data). Din supa asta mananca cateva lingurite, nu ii place, nu stiu ce are. Am mai incercat o sg data cu mar copt, nu l-a vrut nici pe ala. Ce sa fac , sa incerc sa ii dau altceva , alte fructe? Sau cereale? Are 8.400 la aproape 6 luni jum. A si slabit un pic cu raceala asta
Mamica de 2 pui scumpi
- JanisJoplin
- Platinum member
Reina..n-ai ce face..asa si R..nu s-a omorat pana pe la 8luni. Continua cu legume,carnita....pune ierburi in supa(gen busuioc)...o sa manance el cand va avea nevoie
6 ani de dragoste
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Multumesc janis. O sa insist cu supita
Mamica de 2 pui scumpi
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Buna si Hristos a inviat,cu intarziere! Fetele ce mai gatiti pt seara?Eu nu prea sunt de acord cu iaurtul asta din comert,i-am dat de 2-3 ori,covalact si oly,ei ii place dar as vrea si altceva.Si cu bananele am inceput aproape zilnic,ni s-au terminat merele,compoturile... Eu i-am dat si kiwi,vad ca nu are nicio reactie aiurea,si para de import.
Referitor la discutia"pruna compot/pruna import":eu le-am dat cirese,visine,piersici din compot cu fructe din gradina,desi aveau zahar,2-3 lingurite la borcan;nu cred ca e mai noci decat toate otravurile din fructele alea asa aratoase din supermarketSerban bea zeama si Mara fructele.Sunt copilasi care la varsta lui beau cola,fanta,ala dapericol.
Ultima oara a fost editat de liliana83 (2013-05-08 11:14:45)
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- JanisJoplin
- Platinum member
Lili eu n-am multe variante,pilaf cu legume seara,la pranz supita.astea ii plac astea i le fac... Iaurt ii dau ca gustare la 4,dar daca se nimereste sa doarma atunci ii dau direct cina la 6-7
6 ani de dragoste
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Pff,a mea nu vrea pilaf,nici blenduit,nici asa cum e.
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Si noi am papat azi pilaf de mei. Dar eu ii fac deocamdata tot pt pranz, inca nu i-am bagat cina.
Are si mama compot cu fructe din gradina, dar nu i-am dat ca are zahar.
Voi ce fel de mazare le dati? Am incercat din aia congelata si nu i-a placut, cred ca din cauza cojilor. Sa incerc cu din aia din conserva sau sa-i blenduiesc? Conserva s-ar putea sa aiba sare.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
Eu congelata kate,i-a placut dar...s-a iritat rau la fund de la ea...
6 ani de dragoste
- bebela_ta
- New member
- Inregistrat: 2007-10-22
Katey eu i-am dat fetei mele mazare congelata marca delhaize extra fina de la mega image, e ff micuta si fina. i-am bagat de 3 zile si papa ff bine.
Mamica de Carla
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Janis, blenduita, nu? Bebela, merci!
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
Nu,i-am facut de data aia bucati...mazarea era intreaga
6 ani de dragoste
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Revin si eu dupa cateva zile de "chiul" Lili, eu nu i-am bagat cina inca, ii dau iaurt de capra de la Covalact momentan. Am in plan chestii gen mei cu fructe, orez cu lapte... nu mai stiu. Chiar ma intereseaza ce mai spun fetele. La ce varsta ar trebui sa aiba efectiv o masa de seara mai consistenta, gen pilaf cu legume, peste, mamaliguta cu smantana? Katey, eu blenduita ii dau mazarea, fiindca nu are decat 2 dinti. Am luat congelata si ii fac in amestec cu morcov, ceapa si carnita. Boabe de mazare stiu ca se dau dupa 2-3 ani, asa parca am citit Lui Alex nu ii place ficatelul... a avut o reactie de greata totala, dadea sa vomite, la nici un aliment nu a reactionat asa (initial am crezut ca se inneaca, am reincercat mai tarziu amestecat cu piure si la fel se stramba, l-am mancat eu, mi s-a parut chiar bun ... asta e, nu-i place, nu-i dau. Imi aduceam aminte cum povestea Deno de bebe ca isi face greata singur, deci exact asa a facut O sa il mai incerc peste cateva luni sa vad daca isi schimba gusturile... In schimba, ii place foarte mult stevia, sfecla rosie cu morcov si carne, iaurtul il rade mai mereu si mai cere.
Noi am papat azi: Dimineata - 2 nectarine cu cereale (voi blenduiti nectarinele? am incercat pe razatoarea de sticla si nu a mers, am bagat blenderul pana la urma) Pranz - piure cu carnita de gaina si legume (morcov, pastarnac, radacina de patrunjel, cartof dulce, ardei, ceapa, 3 frunze de loboda, patrunjel) Seara-iaurt
Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-05-08 23:47:01)
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- JanisJoplin
- Platinum member
Bunny cica dupa 1an cina,sau cand cere copilul.Rares manca doar san seara dupa iaurt dar de 1luna efectiv cere mai mult.fura paine de pe masa si manca ca nehalitul vazandu-l am scos un pilaf si pana sa ii dau cu lingurita bagase mainile si manca ca indienii ,cu degetele Deci cred ca vei vedea cand cere mai mult...
6 ani de dragoste
- passenger
- Addicted member
mamici
eu cred ca ii bag lui B a 3a masa, pe la 6. Nu mananca mai nimic ziua, acum spre ex. a luat 2 lingurite de pruna blenduita cu branza calcica si cu un sfert de biscuite ras, maglavais. Nu mananca deloc bine, nici supa nu prea o mananca, dar totusi mai bine ca fructele. Si am testat ieri, mancam kefir si il tineam in brate si poftea si imi tragea de lingura si i-am pus un pic pe buze si ii placea tare mult. Poate cu iaurt dat la ora 18 am mai mult succes? Nu stiu, dar nu imi place deloc cum merge diversificarea asta. Prost rau de tot!! Si a mai slabit si el un pic, pai normal, daca nu mananca..... Si nici san nu mai vrea, doar o masa pe la 1 noaptea, dimineata la trezire si seara dupa baie. Atat. In timpul zilei nici sa nu vada tzatza. Si somnul de peste zi si-l face altfel, de ex. sa il tin in brate si sa umblu cu el prin camera sau in carutz, afara. Daca incerc sa il culc la tzatza, plangeee si nu vrea. Ce sa fac? Iaurt precis ar manca bine pt ca i-a placut cand i-am dat sa guste.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|