Diversificarea-4-87
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Diversificarea-4
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Adina asa si eu! M-as hrani numai cu porumb si sorici de s-ar putea Si soriciul as putea sa-l mananc de pe 2 porci odata si nu m-as satura
Si daca tot suntem la topicul asta, sa ma laud si eu ca de vreo 2 sapt a inceput yannick sa manance asa bine, nu ca la carte, dar mananca zilnic 125 gr iaurt, 100 gr branzica cu fruct, 100gr supa cu carne/galbenus. Si se vede, are 8,600
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-07-05 14:54:30)
Viata mea, desprinsa din povesti
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Bravo Yannick! Eu am incercat sa-i dau porumb fiert dar nu i-a placut sau poate era satula si nici nu a vrut sa guste. A scos bobul pe care il bagasem in gura. Cateodata asa face, scoate ce-i bag eu dar daca-i place baga la loc cu mana ei. Se pare ca asa e mai gustos...
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Bravo yannick Noi stam mai prost ca data trecuta cd am scris, nici supa care o mai manca pacalit cu paiul nu o mai mananca , a mai ramas iaurtul din care ia cateva lingurite . Dar dc atunci cd mai manca a stagnat la greutate , acum de cd doar suge aproape a luat bine , are 9,100 Pot sa ii dau biscuiti ,se dau dupa 8 luni nu? I-as da cu fruct dar nu cred ca accepta,poate simpli. Tb sa iau fara gluten ?
Mamica de 2 pui scumpi
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
update - unul fericit :
mananca Bogdan ATAT de bine de cand l-am tratat de problema... dupa cura de antibiotic parca e alt copil in ceea ce priveste solidele. mananca mult, cu pofta, se intinde si cere , baga mainile in bol si apoi in gura, nu are rabdare intre lingurite...
ieri aprox. 300g piure de legume cu vita, dimineata 2 mere coapte si branza calcica, seara cereale iar la gustarea de la 4 iaurt de capra. si suge intre mese f mult. deci clar, sunt identici copilasii mei, de fiecare data in cazul nostru lipsa poftei de mancare a anuntat ceva rau. 'geaba ziceau unii si altii ca ba dintii, ba ca asa e el mofturos, ba dadeam vina pe canicula... nu, nene, era clar ca imi cocea ceva.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
adica 2 luni n-a mancat din cauza virozei ce urma sa vina? ma bucur ca mananca bine si ai scapat de stres
si pentru Iannyck ma bucur
si eu abia astept porumbii, au aparut in piata?
Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-07-05 16:57:13)
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Reina, eu i-am luat de la inceput cu gluten dar cu dermatita voastra nu stiu ce sa zic...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- laura_rts
- Hero member
- Inregistrat: 2010-10-24
Garga, au aparut porumbii.
Pass, ce bine ca ai scapat de stres.
Deno, dupa 10 luni va manca si mai bine.
Si eu mananc soric si porumb in cantitate mare si nu am nimic.
Azi i-am dat ciorba de perisoare tot facuta pentru noi. Nu prea ii mai plac mancarurile gen pireu de dovlecel. Adevarul e ca nici mie nu imi place . El mananca cam 150 gr. foarte repede , apoi inca 50 cu jucarii, cantecele sau uneori chiar nu mai vrea indiferent cu ce as incerca. Eu sunt stresata rau ca nu are rabdare sa manance bucati, e rau de foame si se enerveaza , plange . Pe cine intreb in parc imi spune ca mananca normal, fara blender. Ii mai dau bucati cand nu ii este foame si atunci vrea dar nu mult. M-am blocat la faza cu scapatul de blender. Katey, am vazut ca de la 6 luni sunt cereale de porumb. Ma gandesc ca rau nu i-ar face porumbul fiert, mamaliga stiu ca poti da...
Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012
- passenger
- Addicted member
garga nu, de la inceputul diversificarii a facut nazuri,asa e. insa a avut si momente cand a mancat bine, scriam pe aici ca a mancat si 200 g din cutare. ei, in ultimele zile dinaintea virozei nu manca nimic solid. rar lua cate o lingurita din ceva si gata, de multe ori numai cand vedea lingurita ii venea sa verse. nu stiu insa tot prin intestine, stomac ceva a fost, banuiesc un enterovirus cum a avut si Sebi, ceva ce i-a taiat apetitul atata timp.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
laura sunt copii mai mari care manaca blenduit ... nu te mai lua dupa mamicile din parc , asculta-l pe el
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Laura, mamaliga ii dau deja, indeasa in gura cu amandoua mainile.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- passenger
- Addicted member
janis, habar nu am ce-o fi fost , astept si coprocultura zilele astea.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Si eu astept. Al meu de la scaunele diareice abia gusta.el care rupea norma la orice ii dadeam ..e clar ca are ceva
6 ani de dragoste
- passenger
- Addicted member
da, si Sebi la fel... imediat taie pofta de mancare lighioanele astea digestive
- laura_rts
- Hero member
- Inregistrat: 2010-10-24
Janis, si tu nu esti ingrijorata ?
Cmin , asa zic si eu dar ma gandesc ca totusi eu sunt mama lui si treb sa fac ceva sa il conving sa manance si bucati. Se pare ca nu reusesc, n-am decat sa astept.
Ultima oara a fost editat de laura_rts (2013-07-05 23:19:00)
Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|