|
Nu esti logat.
Yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamana#1 2012-10-02 23:14:15
yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanabuna fetele.am uitat sa iau pastila ieri si azi am luat 2 pastile odata este vreo problema tinand cont ca luna asta s-a mai repetat odata???multumesc frumos si ASTEPT RASPUNS URGENT ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #2 2012-10-02 23:39:20
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanadin cate stiu atunci cand omiti o pastila yasmin in saptamana a-3-a ai doua variante: prima ar fi sa administrezi comprimatul omis imediat ce ti-ai amintit chiar daca inseamna sa iei si doua odata si continui cu celelalte la ora obisnuita doar ca incepi urmatorul blister imediat ce il termini pe actualul, fara a mai face pauza intre ele: a doua varianta ar fi sa nu mai administrezi comprimatele din blisterul actual, faci o pauza de 7 zile sau mai putin(numarand si ziua cand ai omis pastila) si continui cu blisterul urmator. Offline #3 2012-10-03 09:25:06
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanakuky,ceea ce spui tu in prima faza este de pe prospectul pastilelor si nu este tocmai corect,adica nu trebuie sa te iei dupa schema aia. Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-10-03 14:37:05
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaasa e johanne, variantele cele doua sunt mentionate in prospectul pastilelor si ma gandeam ca poate trebuie respectate asa cum sunt date.....in schimb sunt de acord cu ceea ce ziceai si anume ca e nevoie de protectie suplimentara 7 zile de cand s-a omis pastila sau abstinenta. Offline #5 2012-10-03 19:26:19
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanamie la planning doctorul mi-a taiat acea schema si a zis sa nu ma iau dupa ea. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-05 20:53:00
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanabuna, am si eu o intrebare, am uitat sa iau ultimul comprimat de yasmin, deci am luat 20 in loc de 21, dupa care am facut pauza normala de 7 zile iar a8a am continuat normal administrarea, deci pe aceasta perioada am fost protejata sau este posibil sa fi ramas insarcinata? mentionez ca este a7a luna de administrare. Offline #7 2013-07-05 21:25:50
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamananu, nu ai fost protejata. pt faptul ca ai uitat ultima pastila din blister trebuia sa te protejezi pe toate cele 7 zile de pauza si inca 7 zile dupa. protectia se reinstaleaza dupa 7 pastile inghitite. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2013-07-22 12:04:30
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaAm si eu o intrebare va rog si mai intai de toate buna. Offline #9 2013-07-22 12:10:41
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamananu-i bine cum vrei sa faci, niciodata nu iei mai putine pastile decat ai pe folie; mai bine iei atatea pastile in plus cu cate zile vrei sa-ti amani menstruatia (ca nu-i musai sa iei o folie intreaga). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2013-07-22 12:26:01
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaDeci practic trebuie sa sar peste o menstruatie cum ar veni. Cred ca o sa ma duc azi la farmacie sa intreb. Am o farmacista foarte buna care stie foarte multe si cred ca e ok sa ma duc sa intreb cum e mai bine sa fac. Offline #11 2013-07-22 12:31:30
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamananu sari peste nimic, nu intelegi? ti-o amani cu o saptamana sau cat ai nevoie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2013-07-22 12:34:13
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaOk. Am inteles. Multumesc mult! Offline #13 2013-11-20 20:33:29
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaIeri am luat pastila dintr o alta folie pt k uitasem acasa folia buna iar in seara asta am luat pastila de marti si apoi mi am adus aminte k e miercuri azi si am luat o imediat si p cea de miercuri...am inghitit 2 pastile intr o zi are ceva in legatura cu protectia? Offline #14 2013-11-21 00:50:11
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaImi rasp si mie cineva? Offline #16 2013-12-05 22:22:46
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaBuna. Si eu am uitat o pastila si am luat-o dupa 24h impreuna cu cea de azi. La fel ca si la Yasmin, pe ac pe care le iau eu - YAZ - sunt aceleasi instructiuni de oprire a administrarii. Sa inteleg ca nu e tocmai ok schema aia? Trebuie de azi, timp de 7 zile (adica 7 pastile active) sa folosesc prezervativ? Multumesc! Offline #17 2013-12-07 12:21:49
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanabuna ziua! obisnuiesc sa incep folia de anticonceptionale yasmin intr-o zi de luni. asa s-a intamplat si cu folia actuala, insa am luat din greseala pastila pe care scria duminica. pe la jumatatea foliei am descoperit ca sunt cu o zi in urma (nu eram, dar zilele se decalasera pentru ca incepusem cu pastila de duminica intr-o zi de luni) asa ca am luat 2 patile in aceeasi zi. acum, la sfarsitul foliei, care se termina duminica, am constatat ca nu mai am pastila de duminica pe care sa o iau. Offline #18 2014-12-16 03:31:35
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaBuna seara! M-am apucat sa iau yasmin dar pastilele am inceptu sa le iau la 9 seara insa dupa 2-3 am ajuns sa iaunpastilele intre 11- 1 noaptea .imi afecteaza protectia???? Multumesc ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #19 2014-12-16 08:03:22
Re: yasmin uitarea unei pastile din a 3 saptamanaNu. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|