|
Nu esti logat.
Metode contraceptive#1 2012-10-17 22:40:09
metode contraceptivebuna dragele mele! am tot cautat și mam tot interesat și nu reușesc sa iau o decizie corecta asa k am apelat la voi. Ma refer la metode contraceptive sigure dacă sunt utilizate corect. eu personal nu cunosc dec?t doua(spre rușinea mea): anticoncepționale și prezervativ; ?nsa de la antibebe mam ingrasat și am un libidou scăzut știu asta pentru ?n săptăm?na de pauza ma apuca o pofta de zici ca nu am văzut ?n viata mea , iar la prezervativ mi sa ?nt?mplat sa se rupă de vreo 10 ori(Durex, Love etc.) si de aceea am apelat la antibebe. Offline #2 2012-10-17 22:59:01
Re: metode contraceptivehttp://www.ginecologie.ro/Default.aspx? … ;tabid=141 ai aici cateva pretty Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-10-19 11:04:39
Re: metode contraceptiveMultumesc pentru raspuns! Mi-a fost de foarte mare ajutor. Offline #4 2012-10-19 21:49:21
Re: metode contraceptivecu placere! ma bucur ca ti-am fost de ajutor Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|