|
Nu esti logat.
Hi :)#1 2012-10-24 15:43:45
hi :)am o noua intrebare...am cititit prospectul de la karissa ca am inceput de ieri sa i-au si am dedus,sper ca bine ca dupa ce i-au cele 21 de pastile se face 7 zile pauza!in acele 7 zile de pauza sunt deasemenea protejata? Offline #2 2012-10-24 16:18:39
Re: hi :)in a 8-a zi incepi alt blister si da, in zilele de pauza, esti de asemenea protejata daca sunt luate corect. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #3 2012-10-24 16:40:17
Re: hi :)si este vreo problema daca le i-au seara la aceasi ora pe care le luam pe cele de dinainte?inainte sa incep cu Karissa de ieri am luat vre-un an yaz si le luam la ora 20.pot sa continui tot cu ora asta?si sunt protejata din prima zi daca sunt o continuare de la yaz?si sunt protejata si daca ejacueaza inauntru?ca am citit atatea incat nush ce sa cred...mentionez ca le i-au corect si evit orice alt medicament si suc de gref si ceaiuri de sunatoare,etc...adevarul e ca poate si varsta ma determina sa imi pun atatea intrebari si sa imi fac atatea griji:) va multumesc! Ultima oara a fost editat de siomona morosan (2012-10-24 17:32:42) Offline #4 2012-10-24 17:54:41
Re: hi :)poti sa le iei la aceeasi ora, esti protejata in continuare Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-26 14:21:09
Re: hi :)nu se deschid topicuri noi pt orice intrebare: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|