|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89-118#2224 2013-02-23 11:07:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Ales Alina Ramo Proud mommy of baby Nikoletta Offline #2225 2013-02-23 11:23:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Neata buna, dragelor! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2226 2013-02-23 11:42:31
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Rave Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline #2227 2013-02-23 11:49:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Alina, eu fac bine. Tu? Nu ti s-a schimbat nickul? "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2228 2013-02-23 11:51:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Am rugat-o din nou pe Garga... in noiembrie il aveam pe asta... Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline Publicitateloading...
#2229 2013-02-23 11:53:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89am revenit si eu inca sunt uimita de ce am putut cumpara sper sa nu o mai dau cu bata in balta si sa ma tin de treaba. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2230 2013-02-23 11:53:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Alina, nici eu nu am chef de nimic azi. Nu fac nici curatenie, nici de mancare pt ca mai e cate ceva prin frigider. Am facut ieri chiftele si mai am si azi. Poate ajung pe la targul de martisor de la Sutu. In rest nu am nimic in plan in afara de lenevit. Ultima oara a fost editat de Raveca (2013-02-23 11:57:12) "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2231 2013-02-23 11:56:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Ce-ai luat bun Ramo? Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline #2232 2013-02-23 12:00:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89rave suna interesant.o sa ma uit dupa ce imi vine placa video de la reparat,acum nicio sansa. mie imi plac filmele Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2233 2013-02-23 12:02:31
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89eh, esti smechela tu, la alte nimicuri utile pot intra multe Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline #2234 2013-02-23 12:04:28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Rammo, suna si este f interesant filmul. Evident ca iti recomand si batiste pe langa tine. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2235 2013-02-23 12:08:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89rave,nu dieta,ca nu-s grasa sa zici ca am nevoie.dar o sa mananc mai sanatos,am luat-o rau pe aratura de 2 luni incoace.dulciuri,dulciuri si iar dulciuri,multa paine si mancare putina m-am ingrasat putin la cum mananc,am avut noroc ca faceam si miscare.acum daca sunt anchilozata,pauza exercitii. dar sunt umflata,m-am pricopsit cu stra de celulita,arat a om bolnav,nu imi place de mine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2236 2013-02-23 12:10:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89o sa incerc sa mamanc si eu mai sanatos.... ce inseamna pentru tine sanatos Ramo? Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline #2237 2013-02-23 12:13:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89alinut,pai mai multe fructe si legume(chiar daca-s de prin tari straine,iarna nu avem ce face),dulciuri pauza,prajeli pauza,sucuri foarte rar spre deloc. bine,eu prajeli nu consum,mezeluri o data pe luna de pofta si nici atunci.dulciurile si cola ce ma dadeau inapoi. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2238 2013-02-23 12:14:03
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Rammo, pai si eu mananc multe dulciuri, dar nu de la ele ma ingras. Ca eu asa mananc dintotdeauna. Nici eu nu sunt f grasa la cat de mult mananc. Acum sa vedem cat mai tine cu mine organismul. Ideal ar fi sa mancam mai mult mancare gatita decat prostii gen fast food, chipsuri, etc. Ultima oara a fost editat de Raveca (2013-02-23 12:15:27) "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2239 2013-02-23 12:15:33
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89rave Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #2240 2013-02-23 12:19:59
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89rave,asa sunt si eu,nu ma ingras de la ele,dar sunt plina de celulita cred ca am glazura pe inima si ficatul meu e din ciocolata cand a fost ziua mea si am mancat tortul ala singura si alte porcarii pe langa,abia am pus cateva sute de grame.altele puneau kg de la un tort intreg.dar nu ma simt eu ok,am mustrari de constiinta. cu fast-food-ul chiar nu ma impac.ce-i mai nesanatos e o pizza pe luna,deci nu se pune.si chips-uri mai mancam,de-alea picante Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2241 2013-02-23 12:24:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89Ales ma bucur ca ti-a placut si tie. E greu sa nu placi un astfel de film. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2242 2013-02-23 12:27:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 89eu m-as uita la filme non-stop.de regula,nu imi plac astea lacrimogene,dar cand am o anume stare,ma uit singurica.cand sunt cu al meu ne uitam la de-astea de actiune si uneori comedii. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|