homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25-106

#1996 2013-03-12 09:45:31

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25

neata fetele wave
l-am anuntat pe sef, la inceput a reactionat bine, dupa care cred ca a realizat ca nu mai are cine sa-i faca treaba si a zis ca doar nu voi sta degeaba 9 luni doar ca sunt insarcinata; ca nu scrie nincaieri asta; i-am zis ca nu intentionez sa stau degeaba, doar ca nu vreau sa mai lucrez in laborator, sa pun mana pe diverse substante; la el statul la calc e cam stat degeaba diablo a zis sa-mi iau concediu daca nu vreau sa mai lucrez; eu nu as vrea sa-mi iau concediu, ci doar sa nu mai lucrez in laborator hmm i-am zis sa ma lase sa stau cu el in birou, a fost deranjat de chestia asta; ma rog....voi vedea; il las sa se mai obisnuiasca cu ideea pana maine smile concediul de risc cu cat se plateste?

Ultima oara a fost editat de tya (2013-03-12 09:49:58)

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1997 2013-03-12 09:48:13

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Buna dimineata burtici!! Sa aveti zi frumoasa, la noi a iesit soarele smile

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1998 2013-03-12 09:51:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Tya concediul de risc se plateste cu 75% dar din brut. Deci nu vei fi afectata, iei chiar putin mai mult decat salariul tau! imi pare rau ca n-a reactionat uman, poate daca era femeie si daca ar sti cat te-ai chinuit sa obtii sarcina asta ar fi vazut altfel lucrurile!
Nu pune la suflet, evident ca tu nu ti-ai dori sa stai degeaba 7 luni ( nu 9, ptr ca in prinicpiu dupa 7 luni iti vei lua prenatal tongue) dar sanatatea copilului tau e mai importanta decat orice lucru!!!
IAr tu vei obtine cu siguranta concediul de risc foarte usor avand in vedere mediul in care lucrezi!

Scarlett puss

Alinutza puss Lasa ca trece timpul si acusica il simtit pe bebe

#1999 2013-03-12 09:53:37

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Happy buna dimineata!!A mai trecut tusea?O zi frumoasa.

Alinutza ziceau fetele de asa numitele "rame",am crezut ca le-ai simtit deja.Lasa ca o sa te saturi de suturi.

Tya neata!!Imi pare rau ca seful tau nu prea a inteles riscul tau,de a-i face rau lui bebe,sper sa se gandeasca si sa-ti dea un raspuns pe masura asteptarilor tale!!O zi usoara.

Scarlet buna!!Cu simptomele cum mai stai?O saptamana frumoasa.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#2000 2013-03-12 09:55:43

Scarlett A
Sr. member

Happy puss

Ioana neata, am simptome din plin smile am greturi, oboseala excesiva, as dormi pe mine si mi s-au umflat sanii si ma dor! Tu?

Publicitate

loading...

#2001 2013-03-12 09:59:10

be_happy
Platinum member

Scarlett imi pare rau ca nu te simtit bine sad O sa treaca si astea ( stiu ca nu te plangi, dar stiu si ca e neplacut)

Ioana nu mai scap eu de tuse in viata asta lol

#2002 2013-03-12 10:04:46

tya
Hero member

happy, da, doctorul a zis ca imi va da concediu de risc maternal daca vreau; dar sa vedem mai intai eco; voi vedea, primul pas l-am facut, se va obisnui cu ideea si pana la urma cred ca ma va lasa sa stau cu el acolo; mai este varianta sa stau si in biblioteca, dar parca nu as vrea sa afle tot institutul hmm deocamdata e bine si in laborator, atat timp cat nu se face sinteza aici; oricum nu se astepta, la anul ar fi trebuit sa-mi dau teza smile pt mine cel mai important acum este copilul meu; restul nu mai conteaza
stau cu emotii pt maine, la beta rugaciune pana la eco mi se pare o vesnicie disperat
ioana puss multumesc; voi rezolva eu cumva smile
ma ingrijoreaza faptul ca nu am nici un simptom; doar noaptea parca imi simt un pic sanii durerosi cand ma intorc pe o parte si pe alta; dar ziua, nimic

Ultima oara a fost editat de tya (2013-03-12 10:08:07)

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta

#2003 2013-03-12 10:15:57

Ioana84
Insomniac member

Scarlet asta e bun,te tii de simptome si stii ca minerul tau se fixeaza si sta bine la culcus acolo.Sa te simti mai bine iti doresc.Eu nu am nici un simptom in afara da sani.Nu am vomat in aceste 7 sapt,stari mici mici de greata si atat.

Happy a gasit culcus la tine,eee?Lasa ca scapi,nu zi nu.

Tya maine mergi la beta?Tinem pumnii.La eco cand ajungi?Eu la 5+3 am vazut bobita,si activitate cardiaca,deci se poate si inainte de 6 sapt.Sa stii ca simptomele tale le am eu de 7 sapt,deci nimic,in afara de sanii,parca as avea febra musculara la ei.Sufar si eu noaptea cand ma intorc,sa nu cumva sa adorm pe san,ca sunt fff durerosi.

#2004 2013-03-12 10:16:08

be_happy
Platinum member

Ei, Tya lasa sa afle si tot institutul, bebe si tu sa fiti bine, sanatosi! Tinem pumnii maine la beta! Lasa ca trece timpul si faci si eco ( stiu ca pare mult pana atunci dar dupa rez de maine de la beta te vei mai linisti!
Apropo, tu ai avut un rezultate mare ieri la bet ( parca 1700). Ma intreb daca la valoarea asta se mai dubleaza beta in 48 de ore?! Stiu ca dupa o anumita valoare u se mai dubleaza,. creste dar nu dublu.

Mie mi s-a intamplat ceva tare neplacut sad mi s-a contractat rau de tot burta ptr cateva minute, apoi a mai cedat. Dar mi-a ramas spatele blocat si dureros. Ar trebui sa ma aplec, sa-l fac sa pocneasca presupun ca sa-si revina dar nu pot face asta din cauza burtii. Si acum nu mai pot sta in nicio pozitie cesafac

#2005 2013-03-12 10:17:53

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Neata burtici si mamici. eu astazi in concediu sa-mi revin cu rinichii smile. Elena te astept sa vi de la doc. Alinutza daca inca se vor mai intensifica durerile de spate pana la nastere nu o sa mai pot misca. Tya, seful tau e absurd rau. statul la calc nu e stat degeaba. bafta cu teza. eu am sustinut-o acum 6 ani, am depasit stresul de atunci smile. Ioana kram sa treaca stranutul. pup la toate fetele

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#2006 2013-03-12 10:20:22

Scarlett A
Sr. member

Happy puss off cu spatele asta, imi pare rau! Da, nu ma plang de simptome, bebe sa fie bine, joi merg la dr si va spun mai multe...sper sa fie totul bine, am niste emotii de mor!!

#2007 2013-03-12 10:20:27

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Tya ,pana la urma va intelege si oricum afara ne te poate da,nu te lasa.Cu beta iti tinem pumnii si va fi bine ai sa vezi,doamne ajuta.

Scarlett bua dimi ,cum te simti?

Happy,abia astept.

Ioana,chiar nu stiu de rame ce sunt/

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#2008 2013-03-12 10:29:14

Scarlett A
Sr. member

Alinutza neata puss sunt ok azi...e prima zi cu secretie curata si ma bucur ca un copil mic si acum parca sper altfel !!

#2009 2013-03-12 10:31:25

Ioana84
Insomniac member

Happy sa-ti revii cu spatele,poate te-a tras vreun curent,si acum s-a blocat,sa ti-l maseze putin sotul spatele si poate te lasa.

Just buna!!Relaxare placuta in concediu!!!Stiu eu de la ce e acest stranut,deoarece cand vine vara,sunt alergica la florile care ies.

Alinutza o sa-ti explica Elena ce si cum e cu ramele.

Fetele oare se poate lua pentru alergie?Acum cand vine vara,imi curg ochii,stranut,deoarece sunt alergica la florile si la copacii ce fac flori.Luam AERIUS dar nu stiu daca pot sa mai iau.

#2010 2013-03-12 10:33:40

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Ioana intreaba la doc ce poti lua pt alergii

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#2011 2013-03-12 10:34:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna dimineata!

katey, n-am circulat cu 9-le, dar din traseu inteleg ca nu trece nici pe la gara mare, nici pe lunga, ca sa poata opri la memo. inainte, cand era dublu sens pe lunga, tin minte ca o lua si 9-le pe acolo. cred ca i-au schimbat traseul.

alinutza, ma bucur ca ai primit vesti bune de la medic, sper ca te-ai linistit acum. cum te-ai descurcat pana la urma de la gara? cat faci cu trenul pana in bv?
de cand a inceput sa te doara spatele? eu inca am noroc in privinta asta.

just, poate durerea de spate e mai degraba din cauza problemelor de la rinichi. pacat ca nu exista o solutie.
ce teza ai sustinut in urma cu 6 ani? de doctorat? in cazul acesta, felicitari! smile
mi se pare fascinant domeniul in care lucrati tu si tya, pacat ca nu exista echipament de protectie corespunzator, care sa inlature riscurile. desi mi se pare interesant, n-as lucra in mediu toxic nici sa nu fiu insarcinata.

elena, bafta la doctor, sa primesti vesti bune! la cat esti programata?

scarlett, iete ca au aparut si simptomele smile. peste 2 sapt o auzim si pe tya chicot
la mine au devenit deprimante...

happy, poate e un carcel si trece... ai mai avut?

a, legat de examen papanicolau in sarcina, eu nu-i vad rostul.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-03-12 10:36:25)

#2012 2013-03-12 10:36:15

tya
Hero member

ioana, pai tocmai ca la mine nu sunt f durerosi, ci foarte putin durerosi noaptea, adica ii simt cand ma intorc; in rest nu am nimic cesafac
happy, zici ca nu se mai dubleaza? cesafac si atunci cum imi dau seama ca e totul bine? hmm
just puss ai scapat de teza big_smile felicitari! eu de acum voi face intrerupere si vedem dupa ce revin din concediu big_smile
alinutza puss multumesc rugaciune
scarlet puss ma bucur ca te simti mai bine;Doamne ajuta sa fie asa in continuare rugaciune

#2013 2013-03-12 10:43:49

be_happy
Platinum member

Tya nu te lua dupa mine, nu stiu sigur de la ce valoare nu se mai dubleaza beta! Circula pe aici un tabel cu valorile. Sau poate ne ajuta Anca big_smile
Anca, mai stii de la ce valori nu se mai dubleaza beta?

Mai, daca statul la calculator nu e munca, apoi inseamna ca eu imi iau salariul degeaba lol Ca eu numai asta fac la munca lol

Nu e carcel Anca, mi s-a mai intamplat sa se blocheze, s-a mai intamplat si in sarcina. O sa treaca de la sine, sper.
Cu pap-ul, si medicul meu crede ca e inutil in sarcina. oricum ea nu prea vrea sa umble pe acolo decat daca e musai. In rest, daca sarcina decurge bine iar eu nu am probleme cu secretii si altele nu vede de ce ar cauta ceva lol Pe mine ma deranja la un moment dat ideea ca nu-mi da sa fac enspe investigatii, da apoi mi-am dat seama ca are dreptate. Mai ales dupa ce am insistat sa-mi masoare colul intravaginal, ea zicea ca nu e nevoie, eu Btaman Batman iar apoi am sangerat. cesafac

Ioana de unde atata sot, de unde atata masaj lol Abia la 5 vine sotul si oricum nu-l las sa-mi faca masaj tongue In sarcina mi-e teama, stiu ca e bine sa fie facut doar de persoane calificate!

Scarlett bafta la medic, sa vii cu vesti bune!

#2014 2013-03-12 10:45:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

tya, te poti orienta aici pt valoarea beta:
www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
http://www.countdowntopregnancy.com/too … ulator.php

de cand am citit pe aici ca nu e bine sa dormi pe o parte, dorm ft prost. subconstientul meu a inregistrat informatia si nu ma mai lasa sa dorm pe spate. ma trezesc de zece ori pe noapte, cu gatul si umarul amortite (nu sunt obisnuita sa dorm pe o parte) ca sa ma intorc pe cealalta parte. din cauza trezirilor dese, partea pe care ar urma sa ma intorc nu s-a relaxat complet de la tura anterioara de somn si cand ma intorc pe ea, iar ma dor umarul si gatul. regret ca am doar 2 parti, mi-ar fi fost utila o forma octogonala in situatia asta lol.
voi dormiti bine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.