homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25-115

#2167 2013-03-13 16:20:30

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25

Maje multumesc frumos.

Fetele ies putin,ma intind nitel,poate dorm,ca sunt asa ingandurata.Revin.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#2168 2013-03-13 16:43:27

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Tya n-a scris azi deloc! trombon Hai cu rezultatul la beta!

Elena trombon tu unde umbli? Esti bine?

#2169 2013-03-13 16:50:58

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Buna burtici,
am intrat ieri sa pun o poza cu burtica dar nu am reusit, mi-a dat eroare asa ca am renuntat si am inchis. Nu prea am rabdare sa stau la chestii care nu functioneaza  dumbom

Noi suntem bine. Vineri mergem sa vedem pe bb din burtica. Misca zilnic, deci sper sa fie ok. Sunt tare curioasa ce va zice dr de faptul ca am sarit peste triplu test, care nu vreau sa il fac. Dublu testul a iesit ok.

Happy pe Luca l-am scos afara la 13 zile si s-a simtit ffffff bine. il scoti cand consideri tu ca e bine, cand te simti in stare si in functie de vreme. Luca e botezat la ortodocsi si a trebuit sa asteptam pana a venit preotul sa ii faca rugaciunile si dupa aia am iesit (nu ma prea pricep eu la rugaciunile - eu sunt de alta religie - dar le-am facut de gura sotului si a soacrei).
I-a prins bine copilului asa ca nu vedeam nici un motiv sa nu il scot afara. Cat ne plimbam el non-stop dormea, iar cand intram in casa se trezea imediat smile

Nu am apucat sa citesc prea multe in urma, dar felicit acum noile burtici si sa aveti sarcini usoare si fara stres.

Pupici la burtici cu bebici  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2170 2013-03-13 16:55:37

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

am revenit. n-am putut sa dorm, am stat doar linistita. sambata viitoare am controlul la doc. o sa decidem atunci ce-i mai bine si mai sanatos pentru mine si bebe. pana atunci incerc sa supravietuiesc cumva la slujba. sau intru in medical, ca-mi da si med de familie 2 sapt.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#2171 2013-03-13 16:56:33

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna seara!

Am dormit toata ziua... Dimineata am fost la dr sa ii arat foitele si ecografiile de ma morfo. A zis ca momentan e ok, mai putin lichidul in cantitate mica. Si sa fiu pregatita oricand  de o noua sangerare masiva. Apoi mi-am facut programare pe 28 la cabinetul ei privat.  Ma rog sa fie totul ok pana atunci si sa nu mai ajung la urgente.
Ieri seara am avut 2 firicele de egg maro...

Detzy, ce analize de coagulare si cat costa ele?  Pai mi-a explicat doctorul de ce am facut cheguletele alea acolo, mi-a sangerat placenta ca e prinsa in portiunea de jos a uterului care nu e prea elastica. Si sunt aparute recent, deci cel mai probabil de la sangerarea aia mare.

Maje, multumesc!

Just prima data aud ca pot sa merg cu lista de la medic de medicamente sa mi le dea compensate. Imi pare rau de dureri

Anca, multumesc!

Happy, ma bucur ca sunteti bine! Eu m-as bucura daca ar fi mai grasuna a mea... Ca pana acum era in urma cu o saptamana iar ieri, la 24 s 0 z ea masura de fix varsta asta,macar a recuperat.  La o sangerare mai mare mi-ar face cezariana indiferent cate sapt am, asa ca, cu cu cat e mai maricica, are sanse mai multe.

Katey, multumesc!

Deea multumesc! Ti-am trimis mail cu linkul paginii de facebook

Valyro, sarcina usoara!

Ionus,poate te-ai balonat

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#2172 2013-03-13 17:10:20

be_happy
Platinum member

Elena puss La tine e o situatie deosebita, cred ca iti doresti sa fie mai mare. Cred ca ti-ai dori sa inchizi ochii si sa te trezesti la macar 30 de sapt. O sa fiti bine, cu rabdare, optimism si cu ajutorul lui DUmnezeu!

Tymo puss n-ar trebui sa comenteze nimic medicul ca n-ai facut triplu tets. In primul rand ptr ca tu alegi ce faci si ce nu. Apoi ptr ca de regual daca iese bine dublu test, triplu nu se mai face.
Intrebam de cat de curand poate fi scos bebe afara ptr ca eu o sa nasc spre primavara. Daca am noroc in mai ar putea fi deja caldut afara si n-as sta prea mult cu ea in casa. Si nu ma refer la chestii religioase ( gen sa nu fie scos pana la botez wow ) si nici babisme ci pur si simplu din punct de vedere medical. Sa nu existe vreo recomandare medicala ca bebele sa stea o anumita perioada in casa

Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-03-13 17:11:49)

#2173 2013-03-13 17:17:34

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Be, noi am iesit prima data la 1 saptamana si 1 zi, cand ne-am dus la pediatru, iar la 2 saptamani fara 2 zile a intrebat-o sotul daca putem sa iesim cu el afara si a zis ca da, ca e soare si e frumos, si ar fi bine si in casa sa il tinem asa, pe la fereastra, pe unde intra soarele. Dar noi am iesit la 3 saptamani pentru ca ba era vant, ba era innorat. Ca sa fii sigura, sa intrebi pediatrul smile

Va las, ma duc sa fac baie ca a adormit copilul.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2174 2013-03-13 17:28:33

elena.plahatca
Addicted member

Happy puss exact, m-am gandit de multe ori la asta...macar sa inchid ochii si sa ma trezesc in trimestrul 3. Dar si atunci as fi ingrijorata sa nu ramana bebe de tot fara lichid.. sad si acum saracuta e cam stransa de uter, are fatuca lipita de perete si piciorusele tot cam blocate.. Dar misca bine zic eu, in ciuda circumstantelor.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2175 2013-03-13 17:32:06

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

happy, eu l-am scos din a 5-a zi de viata, in octombrie. nu exista alta recomandare medicala decat ca nu poate fi scos pe vant sau ceata. in rest, e mai sanatos putin aer curat, decat tinut in casa.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2176 2013-03-13 17:35:12

elena.plahatca
Addicted member

In general treaba cu scosul bebelui afara tine de (superstitia cred ?!?) legata de botez, ca nu e bine sa il scoti afara inainte de botez.
Acum poate stiti voi mai bine daca e o superstitie sau biserica sustine acest lucru. nustiu

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2177 2013-03-13 17:36:37

tymoteea_18
Sr. member

be_happy a scris:

Elena puss La tine e o situatie deosebita, cred ca iti doresti sa fie mai mare. Cred ca ti-ai dori sa inchizi ochii si sa te trezesti la macar 30 de sapt. O sa fiti bine, cu rabdare, optimism si cu ajutorul lui DUmnezeu!

Tymo puss n-ar trebui sa comenteze nimic medicul ca n-ai facut triplu tets. In primul rand ptr ca tu alegi ce faci si ce nu. Apoi ptr ca de regual daca iese bine dublu test, triplu nu se mai face.
Intrebam de cat de curand poate fi scos bebe afara ptr ca eu o sa nasc spre primavara. Daca am noroc in mai ar putea fi deja caldut afara si n-as sta prea mult cu ea in casa. Si nu ma refer la chestii religioase ( gen sa nu fie scos pana la botez wow ) si nici babisme ci pur si simplu din punct de vedere medical. Sa nu existe vreo recomandare medicala ca bebele sa stea o anumita perioada in casa

Pe Luca l-am nascut pe 16 martie si imi era o ciuda pe vremea frumoasa de afara asa ca nu am stat pe ganduri. Am ascultat parerea medicului ce zicea sa il scot cat mai repede cu putinta afara ca ii face bine, dar am cerut si parerea unui preot. asa ca am ales ce e mai bine din punct de vedere fizic pt el. deci de la 13 zile am fost afara cu el zilnic (fara sa mentionez niste iesiri pe la medici si spitalul de copil - unde am fost la 7 zile - fiindca aparuse-ra niste probleme cu buricul copilului)

Noi iesim afara ca e vreme buna, maine nu cred ca vom mai prinde asa ceva

#2178 2013-03-13 17:38:42

elena.plahatca
Addicted member

Tymo si parerea preotului care a fost?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2179 2013-03-13 17:48:40

tymoteea_18
Sr. member

Preotul spunea ca ar fi bine sa stau cu el in casa pana la botez (dar cum nu mi se parea ca ar avea un motiv bine intemeiat nu am ales varianta asta). cand am ajuns sa mergem sa vrb la biserica despre botez, a iesit cantorul in fata bisericii si cand m-a vazut a inceput cu povestea ca sunt inconstienta, ca risc sa imi pierd laptele si ca nu pot intra in biserica pana ce nu imi face preotul si mie rugaciuni. cand i-am spus ca nu sunt ortodoxa s-a schimbat la fata si nu a mai spus nimic. cu toate acestea am acceptat sa se faca rugaciunile, dar am mai patit o faza la botez cand asteptam sa se termine slujba botezului la o fetitza si a venit preotul (altul decat cel cu care am discutat initial), iar cand m-a vazut a facut o fata si mi-a spus ceva in genul: trebuia sa astept la usa bisericii pana venea el si imi facea rugaciunile (care eu le-am facut inainte cu ceva timp) si mai sa nu imi zica sa ies afara .
deci tot patanii si patanii

#2180 2013-03-13 17:54:16

be_happy
Platinum member

Multumesc de pareri fetelor! E ok, daca medical e mai bine ptr bebe la soare decat in casa atunci e perfect tummenupp

Eu cred in Dumnezeu, dar multe dintre obiceiurile astea mi se par babisme.
Pai e nasc la sf lui aprilie /inceputul lui mai si botez copilul in iunie. Ce fac, nu-l scot pana atunci?
Eu nu cred ca Dumnezeu are vreo treaba cu regulile astea

#2181 2013-03-13 17:59:08

elena.plahatca
Addicted member

Tymo  hmm nu sti cat de intemeiat e ceea ce au zis preotii respectivi... Mai ales partea cu pierdutul laptelui daca intri in biserica chiar mi se pare ciudata. In fine...

Cumva ei nu boteaza copiii care nu au 40 de zile sau ceva de genul?
Ca fata nasilor nostri a fost botezata cand avea 3 sapt...preotul devenind insusi nasul ei.
Eu as boteza tot asa devreme copilul, iar daca ar fi  prematur as vrea sa il botez inca din maternitate daca se poate

LE.  bebele meu s-a intors cu capsorul in jos. oare ramane asa?

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-03-13 18:21:28)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2182 2013-03-13 18:18:26

be_happy
Platinum member

Pai daca se aplica faza cu botezatul inainte de 40 de zile, noi avem ceva sanse sa ne incadram. Sau sa fim la limita. Noi am stabilit botezul ptr 7 iunie, in ideea in care nasc fix la terment, adica cam 10 mai, nu ar avea 40 de zile lol

#2183 2013-03-13 18:27:50

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Tymo  puss nu stiu de ce inca nu merge sa incarcam poze ,nici eu nu reusesc.

Happy,pana vei naste cu siguranta se mai incalzeste vremea si vei putea sa il scoti fara probleme.

Elena ,ma bucur ca esti bine .Ti-a mai dat si altceva de luat sau doar odihna?

Deno puss

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#2184 2013-03-13 18:30:52

elena.plahatca
Addicted member

Alinuta, multumesc!
ma iau no-spa, utrogestan intravaginal , vitamine

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2185 2013-03-13 18:39:07

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Singurele treburi care le are Dumnezeu cu regulile sunt:
1. Sa iti citeasca preotul acasa in cea de.a  opta zi (molifta)
2. Sa iti citeasca preotul la biserica pana la 40 de zile, dupa ce trece lauzia

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.