homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25-28

#514 2013-02-25 11:13:39

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25

Anca, unde vrei sa gasesti ghiocei, in padure?  smile

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#515 2013-02-25 11:14:11

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Am inteles Ochisori. E ok, din cate stiu eu deci ai dreptate sa fii linistita! Si oricum eu cred ca bebelina ta va sta la caldurica pana se intoarce doc tongue

Honney puss

Anca puss Sa gasesti ghiocei unde? Cred ca e plin pe strazi de omuleti care vand! Sau tu vrei sa mergi direct sa-i culegi?
Imi pare rau de greturi!

#516 2013-02-25 11:17:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rose, happy, da, as vrea sa culeg eu muuulti, sa-mi umplu casa de ghiocei big_smile. n-am mai fost la cules pana acum, nu stiu exact unde sa caut. trebuie sa gasesc o zona de unde sa nu-i fi cules vanzatorii ambulanti si sper sa fie buna perioada (sa fi rasarit/sa nu se fi ofilit deja).

#517 2013-02-25 11:26:34

be_happy
Platinum member

Oh Anca, nu te pot ajuta! Nu stiu care e perioada ghioceilor. De zone nici atat, decat larg, evaziv: in paduri.
Suna foarte bine sa-ti umpli casa de ghiocei, cred ca e mai simplu sa-i cumperi totusi

#518 2013-02-25 11:27:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

Anca, acum te aud prima data de dureri de stomac, n-am mai citit cand ai vorbit despre ele deci nu stiu cum sunt.
desi n-am mai auzit niciodata de dureri de stomac ca simptom de sarcina si cand i-am spus medicului mi-a dat ceva pentru arsuri, ceea ce n-avea nici o treaba, semn ca habar n-avea la ce ma refer... eu m-am confruntat cu dureri absolut cumplite de stomac, pana undeva in jur de 12-14 saptamani, nu ma stiu exact. au disparut subit....  se ameliorau cand mancam consistent (vomam dupa dar oricum era mai bine).

Publicitate

loading...

#519 2013-02-25 11:39:10

anca90
Platinum member

da, happy, pe la marginea padurilor ma gandesc sa caut. il iau pe al meu in weekend la o plimbare.

garga, iti multumesc ca ai intrat ca sa-mi povestesti din experienta ta puss. mai sunt fete pe aici care au astfel de dureri; ma gandesc ca o legatura/explicatie trebuie sa existe. ce nu stiu, e daca trebuie suportate ca "simptom de sarcina" sau dimpotriva, indica o afectiune ce trebuie tratata.
pe mine ma doare stomacul si daca mananc mult (imediat dupa masa) si daca mi-e foame. noaptea si dimineata e cel mai rau. peste zi, durerea de stomac se estompeaza, dar raman greturile. eu nu reusesc sa vomit, n-am varsat nici o data.
aseara am mancat pe la 6 si mi-a fost foarte rau dupa, m-am intins in pat si am atipit o ora. cand m-am trezit, mi-era si mai rau, aveam arsuri si o stare generala de rau. n-am mancat prajeli ori ceva greu de digerat.

#520 2013-02-25 11:45:51

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Neata burtici
Ghiocei hjarta  am visat azi noapte ghiocei o multime
Anca eu nu stiu cu durerile de stomac..
Sunt si eu de azi in prenatal
Rose Happy  ce scumpi copilasii. Si al meu pitic mai mare ma pupa pe burta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#521 2013-02-25 11:46:18

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Anca puss buna ziua...nu am uitat eu simptomele din sarcinile trecute, dar nu am avut greturi deloc, decat putin la baiat, insa nu rele...si atunci nu imi faceam niciun fel de grija ca n-ar fi bine bebe...era mai putina informatie si nu stiam de riscuri...pe-o parte mai bine...acum  insa chiar nu pot sa ma detasez de griji...dar trec ele.

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#522 2013-02-25 11:47:11

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Anca bine ai revenit,ma gandeam ca te-ai ratacit de noi.Pana azi nu prea mi-a mai fost rau vreo cateva zile dar azi m-am trezit mai rau.Luni merg si eu la Brasov la dr.Iacovache.

Garga,Honney puss

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#523 2013-02-25 11:49:15

Scarlett A
Sr. member

Like vad ca si tu tot la bebe 3 smile...e fetita? ca nu stiu...

#524 2013-02-25 11:50:14

gargarita
Moderator

Anca, pe mine cel mai rau ma durea pe stomacul gol. asa de rau ca puteam vomita de durere. cand vomitam pe stomacul gol, eliminam cantitati impresionante (mult rau!) de sucuri gastrice. cum n-am gasit alta explicatie, ma gandesc ca poate aveam durerile alea  din cauza sucurilor gastrice in exces care agresau mucoasa stomacului. tot printr-o secretie mai crescuta a sucurilor gastrice imi explic si foamea mai pronuntata a gravidelor. poate ceva n-a functionat bine la mine si totul a fost exagerat, si digestiv si in multe alte privinte ce tin din simptomele de sarcina hmm nu-i nimic stiintific in ce-ti spun, sunt doar pareri ale mele...
eu nu mai stiu exact cum ma simteam dupa ce mancam, raul permanent era prezent oricum. in orice caz, era mai bine daca mancam, chiar daca vomam dupa.

#525 2013-02-25 12:14:11

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Da ,e fetita Scarlet smile si tu mai ai 2bebelaci mai mari?
Ma intreaba ieri cineva din fam sotului,matusa cu caree mai apropiat el l a di crescut o perioada,daca nu vreau sa mi leg trompele  yikes  am ramas  roll  si cand a auzit de bb3 ca am.ramas nu i a placut dar nu sriu de ce trebuie unii sa si dea cu parerea neintrebati.ca ce ne rrebuie noua atatia copiii

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#526 2013-02-25 12:17:26

anca90
Platinum member

scarlett, tu chiar te-ai molipsit de aici chicot. cam acum o luna intrai sa intrebi de simptome.

alinutza, bafta luni la medic! am vazut pe alte forumuri ca e apreciat iacovache. mie nu mi-a placut de el.

garga, eu n-am experimentat (inca) asa ceva. are sens ce spui tu, ar putea fi asta o explicatie. eu nu simt ca mi-ar fi foame mai des, insa mancarea mi se pare mai gustoasa si dupa ce incep sa mananc, ma opresc greu sad.
dupa 12 saptamani au disparut starea generala de rau si varsaturile, odata cu durerea de stomac?

doamne, like signof10. si pe mine m-a enervat soacra cand am dat vestea neutral.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-02-25 12:19:18)

#527 2013-02-25 12:22:16

gargarita
Moderator

Anca, nu, au disparut doar durerile de stomac. si n-au mai aparut niciodata de atunci. starea generala de rau, greturi etc au persistat  tot restul sarcinii.

#528 2013-02-25 12:24:15

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Anca,nu stiu eu vreau sa merg la cineva mai experimentat si aparatura mai buna din cauza rh-ului asta care m-a necajit maxim.Tu te-ai hotarat la cineva?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#529 2013-02-25 12:31:48

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

'Neata!  wave Va pup.
Anca, nu-i pacat sa rupi ghioceii? Mai bine ii iei cu tot cu radacina.
Gargaritza, la mine DPN e 27.09.
Fetelor, cum a fost la voi ecografia (morfologica?) de pe la 12 sapt.? V-a fost facuta transvaginal sau transabdominal?
Din cate am citit eu ieri, arsurile apar din cauza progesteronului.

Ultima oara a fost editat de lazy_cat (2013-02-25 12:32:38)

#530 2013-02-25 12:34:47

be_happy
Platinum member

SI eu m-am simtit foarte rau la stomac la inceputul sarcinii. Arsuri+dureri+ vomitat cat cuprinde sad

Lazy, morfologia am facut-o abdominal. Doar la 6 sapt am facut eco transvaginal. Ah si m-a mancat pe mine undeva sa insist la doc sa mai fac una acu la 26 de sapt.

#531 2013-02-25 12:35:13

Scarlett A
Sr. member

Like da am doi copii mai mari smile Felicitari pt fetita!! Sunt multe persoane care considera ca nu are rost sa faci mai mult de doi copii, dar fiecare cu parerea lui...imi e indiferent, sincer!! Eu oricum fac cum simt, asa am facut mereu smile...eu inca nu am dat vestea...mai astept...chiar sunt curioasa ce-or spune cate unii lol

#532 2013-02-25 12:41:57

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Anca, la tine ce a zis soacra?
Ca imi imaginez ca isi doreste nepoti, si la voi e primul...

Voi ce mai mancati fetelor? Am ramas in pana de idei...
Ce mancati la micul dejun? Eu mananc un ou, un pahar de iaurt/chefir/lapte, branza si ceva legume ( rosii cherry, ridichi de luna, castravete...) Uneori mai mananc o feliuta de mezel Vitality ( ce fara E-uri, de la Cristim...). Dar asa m-am plictisit !

Si nici la pranz nu stiu ce sa mai fac! Cred ca azi fac o mancarica de fasole verde cu ceva carnita, dar si de astea m-am plictisit, ca am mai facut...

Lazy, apropo de copii, stii ca mi-ai recomandat tu niste carti de Margaret Atwood? Am citit Femeia comestibila si Ochi de pisica, mi-au placut, dar asa ciudat mi s-a parut ca acolo copiii erau ori un accident, ori o catastrofa ( adica e un personaj care are trei copii - e un simbol al ratarii) , Copii oricum nu-si doreste nimeni, toata lumea incearca sa-i evite, dar ei vin oricum, in ciuda masurilor luate. mi s-a parut asa ciudat!

By the way, mai ai vreo sugestie?

A, mi-a recomandat verisoara mea o carte despre cresterea copiilor, Bringing up bebe. Este metoda alternativa, ca sa zic asa, la a-l legana incontinuu si a dormi cu tine in pat. Acolo se promoveaza ca bebe tb sa doarma in patutul lui, ba chiar tb lasat nitel sa planga ca sa se obisnuiasca sa-si faca program de noapte ( sa doarma noaptea). Acum...ce sa zic.... lol  angel avand in vedere cat de scump, dragalas, vesel, cuminte e copilasul varisoarei mele si cat de relaxata e ea...n-as zice ca aplica metode de educatie chiar gresite. lol

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-02-25 12:53:43)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.