Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26-11
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26
Somn usor
1z+ de fericire
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Happy, m-ai facut sa rad cu murdaria. Nu se murdareste bebe prea tare, e ok sa le speli cu jumatate de doza de detergent. Daca te referi la petele de mancare cand vei incepe diversificarea, din pacate sunt cateva (morcov, mar, spanac, portocala) care nu mai ies nici cu Vanish. Eu si acum spal la 30 grade cu jumatate de doza de detergent (Ariel), dubla clatire si fara balsam. Si inca i le calc, inclusiv sosetutele.
Elena, daaa, si acum mai sughite o data sau de 2 ori pe zi.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata burtici
V-am citit aseara dar nu am fost in stare sa va scriu nimic, am fost foarte obosita.
O zi frumoasa!
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alinutza30
- Sr. member
Buna dimineata si tie Andree ,ce faceti voi Mariuca rasfatici ca face?
- betty200
- Full member
- Inregistrat: 2012-02-27
Buna dimineata fete rotunjoare!
Sa stiti ca citesc constiincios tot ce scrieti si ma bucur de fiecare veste buna, noi suntem bine, bebitza misca zilnic finut asa sa nu ma supere, totu-i in grafic pana acum, asteptam cu nerabdare sa treaca saptamanile una cate una.
Elena ma bucur enorm ca zilele trec si la tine si cu fiecare ce trece esti mai aproape de fetita ta, deja esti aproape trecuta de pericol, chiar citeam zilele trecute despre o fetita nascuta la 23 de saptamani care acum la 8 luni se dezvolta si este foarte bine.
Abia astept si eu sa ajung la 27-28 de saptamani sa fiu putin mai relaxata ca orice s-ar intampla exista sanse mari sa fie bine., eu mai am 3-4 saptamani tu esti asa de aproape ... Doamne ajuta!
- Alinutza30
- Sr. member
Betty ,buna dimineata.Bucura-te de burtica si ca totul e in regula de ce sa nu fii si acum relaxata daca testele au iesit ok?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
'Neatza si de la mine.
Azi sunt singura la birou ... sper sa nu bata nimeni la cap cu telefoanele.
Fericita mamica de Aida Maria!
- betty200
- Full member
- Inregistrat: 2012-02-27
Alinutza asa este, uneori sunt cam panicoasa si atunci ma straduiesc, imi impun sa vad lucrurile in "roz" , n-am deloc motive obiective sa fiu stresata, copilutza asta a mea a fost tot timpul in grafic ca la matematica, n-a iesit cu nimic din statistici, sarcina a decurs foarte bine desi am o varsta ... Doamne ajuta sa mearga tot asa pana la sfarsit.
- Alinutza30
- Sr. member
Buna dimineata Andy ,spor la treaba si sa te relaxezi azi.
Betty ,va fi bine ai sa vezi.
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Neatza fetele!
Alinutza...stai linistita ca ai destul timp sa-i iei lui BB tot ce ii trebuie; noi am inceput cand aveam 20s si parca e mai usor cand le iei treptat desi tot banii aia ii dai.
Betty...cand o sa ajungeti 27-28s o sa va doriti sa ajungeti la 32-34s, dupa aia sa treaca de 37s...mie asa mi s-a intamplat. Eu va doresc la toate sa treceti de 37s si sa fie BB la termen si sanatos si noi mai putin stresate.
1z+ de fericire
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello
elena, intru asa de rar aici incat mi-e sa nu fie deplasate interventiile mele. da, la varsta asta merge de manuta in mod normal. mai cere si in brate; nu-i bai ca-l mai tin si-n brate, mai mergem si de manuta... dar, sunt situatii cand plecam de acasa in timpul pranzului si-l apuca rau somnul (chiar de nu-i ora de somn, daca ne hatanam putin intr-un tramvai imediat vine mos Ene ) , in manduca doarme super bine ceea ce n-ar putea in brate. plus ca ar fi jale pentru mine sa-mi adoarma in brate ca n-as mai putea misca sa scot un portofel, o cartela de metrou, o manusa....poate iti imaginezi cum e sa tii in brate un copil de vreun m lungime ( exagerez putin, are cam 93cm) si cu tonus muscular zero. am avut intai wrap elastic apoi wrap tesut si de la 11 luni manduca ( se poate si mai devreme dar atunci am reusit eu sa cumpar). cam de pe la 5-6 luni zic eu ca e optim de folosit manduca ( si marsupiile in general) in ciuda faptului ca producatorii zic ca e ok de folosit de la nastere ca are reductorul ala.
happy, la bebe micut e super bun wrapul. la bebe mai mare mie mi se pare mai practic un marsupiu ergonomic. dar aici intervin preferintele fiecaruia. n-o sa vrea numai in brate la infinit, pe la 18 ani o sa vrea in bratele altcuiva e bine sa ai cateva (nu multe) si new born... pe majoritatea bebeilor proaspat nascuti arata lalai hainutele de 0-3 luni.
Alinutza, multumim
Ioana, in jur de de 100de euro sunt astea mai cunoscute (manduca, ergo, boba). dar exista si mai ieftine (marsupi, luna si mai sunt de prin strainataturi dar nu stiu cum le zice)
fetele, eu am scos cu vanish orice pata de mancare sau caca. ce n-am reusit sa scot au fost cele de pix si acuarele (cele de acuarele s-au mai estompat la vanish-uiri repetate dar tot nu s-au dus ). pun vanish pe pata, las 10 min, frec pata apoi bag la masina de spalat ( parca asa zice si reclama, nu? ). in masina nu mai pun ca mi se pare degeaba. daca puteti atunci cand e pata proaspata e si mai bine. dar eu am scos si pete vechi de ani de ani de zile mostenite de la un copil mare e drept ca nu din prima, ci dupa mai multe vanish-uiri. m-am straduit mult sa nu raman cu hainute patate caci le dau mai departe. aaa... ce isprava am facut eu cu vanish ( zic ca sa nu faceti si voi ca mine)... am pus vanish pe 2 body uri dupa care m-am razgandit si n-am mai bagat la spalat. a doua zi cand le-am spalat, le-am scos franjuri din masina , au stat prea mult cu vanish pe ele si s-a distrus tesatura.
- Alinutza30
- Sr. member
Garga
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Neata!
Nici azi nu am scapat de spotting.. adica secretia cremoasa e alba dar e cu bucati de gelatina maro, iar azi a venit iar o bucata de gelatina mare..din col desigur. Si stau cu inima cat un purice. Nu stiu daca are vreo legatura sau e doar coincidenta dar de fiecare data cand am eliminat astfel de bucati am sangerat dupa ( la 13,22,24 saptamani). Acum ma rog sa fie doar coincidenta...
Ionus, da, manduca vine cu nenea din dotare
Katey, deci si eu voi avea o sughitacioasa
Betty, zilnic ma gandesc ca sunt mai aproape, cu ajutorul lui Dumnezeu maine facem 26 de saptamani, deja sansele sunt de 80-90%. Dar am tot citit pe internet povesti ale copiilor nascuti asa devreme si majoritatea au probleme, si nu-s probleme mici... retinopatie, hemoragii interne, probleme in a-i hrani, probleme de respiratie (astea pe perioada sederii in spital, ca apoi ca apoi poate sa intervina retardul locomotor si psihic, si probleme cu plamanii pe termen lung). Si tot citind am constatat ca abia de pe la 30 de saptamani e o zona mai sigura, nu numai din punct de vedere al supravietuirii dar si a sanatatii. Si copilasii astia nascuti dupa 30 s mai au unele probleme dar majoritatea le depasesc cu bine. Iti doresc ca sarcina sa decurga la fel de bine pana la capat!
Garga, multumim de explicatii!
Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-03-25 13:19:55)
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Vai ce somn imi e...
Elena, imi pare rau de spotting. Nu iti poti suna doctorita sa o intrebi ce sa faci, daca poti face ceva....
Anca e ok, doar foarte aglomerata cu munca. Se lupta cu greturile, insa e bine.
Fericita mamica de Aida Maria!
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Andy, nu pot face nimic... doar am mai avut problema asta pana acum...dr. a zis sa o sun si sa merg la spital daca devine rosu. Merci ca ne-ai informat de Anca. O asteptam sa intre cand are timp.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|