|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26-23#419 2013-03-27 11:51:42
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Alinuta, sper sa te simti mai bine. Offline #420 2013-03-27 11:53:59
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Happy Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 Offline #421 2013-03-27 11:56:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Exact Lavy, tragea in gol, se enerva, dupa care cand le simtea refuza si sa il ia in guritza. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #422 2013-03-27 12:05:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Happy, si tu Brutus? Offline #423 2013-03-27 12:08:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Da ochisori dar daca ea se enerveaza ca nu prinde tata si apoi primeste laptic din bibe se poate invata asa. Eu am patit o primele zile de la externare. Cedasem si ii dadusem bibe. Noroc ca nu l-a vrut ca mi se pare dificil tare sa prepar lapte praf serios acum, fara un termometru pt bibe nu as reusi sa imi dau seama daca e suficient de cald lapticul. In seara aia am coborat de n ori pa bucatarie pt ca sticluta era calda si laptele mi se parea ok apoi cand ajungeam la bebe ziceam ca laptele e rece o fi fost de vina si oboseala si stresul (asta ca scuza ) "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline Publicitateloading...
#424 2013-03-27 12:12:52
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26La inceput am inteles ca mai toata lumea preintampina greutati la alaptat, dar dupa ce bebe si mami reusesc sa faca alaptarea sa mearga ca pe roate, mi se pare de n ori mai greu sa mergi de nu stiu cate ori pe zi sa prepari laptele praf..sa sterilizezi iar si iar sticlutele decat sa pui copilul la san, eventual fara sa te ridici din pat noaptea. Offline #425 2013-03-27 12:18:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Lavy, Elenush, asa e, e super greu cu lapte praf, si chiar cu lapte de mama la bibe....de n-sde ori du-te prepara laptele sau incalzeste laptele stors, nu mai zic de sterilizat, zi si noapte zi si noapte. Sper sa fie doar la inceput problemele, si sa ne revenim....ce mi-ar fi sa o iau din patut (ca doarme doar in patutul ei...ziua cand suntem doar noi mai doarme pe patul nostru), o pun la piep, sta cat vrea...Intr-o zi asa suparata eram pe ea, ca o certam "esti fraiera, uite, bibe se termina si nu-ti mai dau; la tzatza stai cat vrei, nu contorizeaza nimeni cat lapte bei si la cate ore sugi"...daca ar fi inteles... Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #426 2013-03-27 12:28:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Ochisori ce fain ca doarme in patutul ei!!! Hai ca daca depasiti si hopul cu alaptatul o sa fie foarte bine! Insista s-o pui la san, cat mai des, chiar daca se enerveaza. Offline #427 2013-03-27 12:30:40
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26buna fetele Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469 Offline #428 2013-03-27 12:37:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26
ochișori nu știu dacă ți-au mai răspuns alte fete, dar eu am citit și am vrut să ți zic. un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #429 2013-03-27 12:53:16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Ochii mei de ce nu vorbesti cu un medic sau un consultant in alaptare ? Sau de ce nu te informezi pe atatea site-uri pro alaptare care dau informatii despre absolut orice problema intalnita in alaptare. Calea cea mai sigura de a desfunda sanul este sa pui copilul la sanul respectiv cat mai des, nu sa arunci laptele. Ultima oara a fost editat de timean86 (2013-03-27 12:55:43) D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #430 2013-03-27 13:13:17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Amalia, merci de informatii. Asa a fost, colostru alb spre incolor la inceput, dar a devenit galbui... poate deveni din nou colostru? Asta nu pricep eu. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #431 2013-03-27 13:15:14
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Ochisori si bebele meu doarme in patut. Ii dau si eu titi stand culcata langa el in pat si mi ar fi dificil sa dorm cu el asa. Mi ar fi frica sa nu ma asez peste el. Ziua il mai tin in landou. Si vreau sa ii iau un leagan -balansoar pt bebelusi pt perioada cand nubo sa mai incapa in landou "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline #432 2013-03-27 13:21:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26ochisori colostru ai de fiecare dată c?nd alăptezi. să zicem așa laptele e ?mpărțit ?n trei etape: prima oară acest colostru care cum zicea și angel ține de sete și e foarte bun pt imunitatea copilului, apoi este laptele gălbui care ?i ține de foame și apoi e laptele sm?nt?nă să-i zic așa care are nutrienții cei mai buni și cei mai tari necesari bebelului. de aceea nu se recomandă să-i dai copilului c?te 5/10/15 minute dintr-un s?n apoi să-l muți la altu că atunci practic ar suge numa colostru. un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #433 2013-03-27 13:40:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Tya Ai gasit fonduri la vreun laborator asa repede??? La care? bafta sa iasa bune analizele! Offline #434 2013-03-27 13:45:40
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26 mie nu mi s-a dat nici un medicament compensat, cand am fost la dr de familie i-am zis mereu ce tratament iau si nu mi-a zis ca as putea sa il iau compensat...si nici n-am cerut ca nu stiam. Offline #435 2013-03-27 13:51:44
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Si eu am dureri de picior si coapse.. solduri.. baby Dragos Offline #436 2013-03-27 13:54:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Elena daaaa durerea cere masaj Offline #437 2013-03-27 14:12:35Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 26Burtici Mami de 2 minuni: Maria & Matei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|