homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare?

#1 2013-04-07 15:05:09

Andreeayoyomi
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Intrebare?

Buna. Am si eu o intrebare? Iubitului meu de o saptamana si ceva are in jurul penisului sub cap exact pe pielea preputului format ca un inel pile alba cojita si uneri crapa si il ustura. Ce poate fi? Cu ce se poate da pana o sa imi vina mie rezultatul testului la secretie si papanicolau? Sa vedem ce zice medicul ca presupun ca e posibil sa fie de la mine ca si eu am aavut si mai am o secretie mai abundenta si ma ustura uneori in interior.
Multumesc astept un raspuns de la voi.

#2 2013-04-07 15:33:51

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: Intrebare?

poate fi si nu poate fi de la tine. de ce nu se duce si el la un doctor? asa mi se pare normal. poate tratamentul tau nu va fi tocmai cel mai potrivit ptr el. ... sfatul meu e sa viziteze si el un dermatolog maine dimineata.asa el incepe tratamentul de maine , nu te asteapta testele tale 2 sap , care oricum pe el nu l ajuta f mult ...aduca papa tau, care dureaza cel mai mult , e cam irelevant ptr problema care o are el acuma acolo.

tu daca ai o rana jos il trimiti pe el la analize sau te duci tu?

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-04-07 15:35:53)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-04-07 15:55:16

Andreeayoyomi
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Ms pt raspuns

#4 2013-04-18 12:56:12

lore_tms
Membru
Inregistrat: 2013-02-23

buna!luna aceasta nu mi-a venit ciclul, a intarziat deja 2 saptamani, mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ, la doctor am fost acum 2 luni la control si nu aveam nimic in neregula,ce poate fi?ma sacaie putin burta ca si cum ar trebui sa vina dar degaba,,am slabit cam 12 kg in 2 luni si ma gandeam ca poate fi o dereglare din cauza aceasta. este posibil? multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.